mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 bunu izleyip gaza gelip korsan filmi izliyim havasına girerseniz yanlışlıkla aile ortamında şunu açmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 gelmiş geçmiş en iyi korsan filmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 korsan dizisi istiyorsanız One Piece izleyin, gerçek bir erkeklik hikayesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Killer said: Gallant said: +1. Bunu izleyince krize girip gene Pirates! a sararim ben. var mı güzel korsan oyunu Yenilerden Assassin Creed 4 var ama korsan oyunu sayilmaz kanimca.(Gerci oynama firsatim olmadi, trailer a gore konusuyorum) Eskilerden Pirates! var. Online olarak Uncharted Waters Online var(free mmo), ama epey zaman gerekiyor bir yerlere gelebilmek icin. Keza bir sure sonra birakmistim bende. Kisacasi dogru duzgun korsan oyunu yok su an piyasada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Mortis said: korsan dizisi istiyorsanız One Piece izleyin, gerçek bir erkeklik hikayesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 blackbeard sahnesi superdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Mortis said: korsan dizisi istiyorsanız One Piece izleyin, gerçek bir erkeklik hikayesi. Kardeş erkeklik demişsin, söylediğin diziyi aratınca haçari kuçari animu hentayi bişeyler çıktı. Tenkakül erkekliği değil aradığımız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 http://sites.psu.edu/aray17/wp-content/uploads/sites/6171/2013/11/One-Piece-Wallpaper.jpg karakterin memesi o kadar büyük ki scale edememişler asdasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 sea dogs mu vardı onu mu oynasak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 nihayet geldi adam gibi bir dizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Ne boktan dizi yarabbi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 seks sahneleri gereksizdi ama ilk bölüm milleti çekmek için koymuşlar. ilerleyen bölümlerde daha bir şeye benzer. başka da korsan dizisi yok zaten. her yöne kaydırılabilir senaryo. 4-5 sezon gider sfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 ben beğendim şahsen, şu an piyasadaki dizilere bakıldığında çok net ortalama üstünde kalır. tema güzel, kostümler güzel, oyuncular iyi gibi, senaryoyu görecez. YARRRR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 İyi lan baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 İlk bolum icin sans vereyim 10 dakika dedim, tum bolumu izlemis buldum kendimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Hocam dizi guzel, biraz daha twist plot a ihtiyaci var. Reytinglere gore de ciplaklik seviyesi artabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 İzlenilir gibi.. Bilindik bir teması olsa vasat bir dizi diyip geçerdim ama korsan temalı olması biraz daha farklı kılıyor diziyi diğerlerinden. Sanki birşeyler eksik biraz yavan geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caladorn Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 yoklukta gideri var (tu) ilk bölümden john iranicus tipli herif ölmeyeydi iyiydi ama ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 2. bölüm niye hala düşmedi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 haftaya çıkacak çünkü. birde sadece 8 bölüm olacakmış galba. 2. sezonun çekimlerine de başlamışlar. http://www.youtube.com/watch?v=S7em5sjiz6o intro'da çok başarılı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Treasure Island'ın öncesini anlatıyor dizi dendi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 ben begendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Intro çok sanatsal olmuş. Ama bi got introsu degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caladorn Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 ilerlete ilerlete izledim, sarmadı 2.bölüm frit; frit...tits; tits... plant; plant... diyen adamın bölümü iyiydi ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 bu arada altyazı çıkmış merak eden varsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar