Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Hobbit: The Desolation of Smaug (2013)

progamer

Öne çıkan mesajlar

progamer said:

4 bacaktan vaz geçmelerinin sebebi hareketlerini tam olarak oturtamamalarıymış diye okuduydum bir yerde. Hani sadece kanatlar ve arka bacaklar olunca öyle yılan gibi yapmışlar işte ama 4 bacaklı olunca hareketleri garip durmuş, daha zormuş yapması fln.

Extended editionda 4 bacaklı olacak diye okumuştum bir yerde. Theatre version ile farklı yani.
Sosyal ağlarda paylaş

DA2019 said:

progamer said:

4 bacaktan vaz geçmelerinin sebebi hareketlerini tam olarak oturtamamalarıymış diye okuduydum bir yerde. Hani sadece kanatlar ve arka bacaklar olunca öyle yılan gibi yapmışlar işte ama 4 bacaklı olunca hareketleri garip durmuş, daha zormuş yapması fln.

Extended editionda 4 bacaklı olacak diye okumuştum bir yerde. Theatre version ile farklı yani.

İlk filmin sinema versiyonunda başta 4 bacaklı işte, sonra extended editionın da bu filmdeki gibi kanatlarıyla yürüyordu.
Sosyal ağlarda paylaş

500 yıllık kitap veya değil, hayatları başkalarını hiç düşünmemek, empati yapmamak üzerine kurulu olup, spoiler butonu kullanmayı külfet görenlerin kafası gerçekten çok acayip ya.

hayır bi de biraz akıl fikir. Bu kurduğunuz mantıkla herkes her 10 sene veya daha eski olan her kitabı okumuş olmak zorunda. He oldu.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...