neutrino Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Orman elfi ya ondan öyle, high elf değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 mardinli elf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 progamer said: 4 bacaktan vaz geçmelerinin sebebi hareketlerini tam olarak oturtamamalarıymış diye okuduydum bir yerde. Hani sadece kanatlar ve arka bacaklar olunca öyle yılan gibi yapmışlar işte ama 4 bacaklı olunca hareketleri garip durmuş, daha zormuş yapması fln. Extended editionda 4 bacaklı olacak diye okumuştum bir yerde. Theatre version ile farklı yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Evet, farklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 DA2019 said: progamer said: 4 bacaktan vaz geçmelerinin sebebi hareketlerini tam olarak oturtamamalarıymış diye okuduydum bir yerde. Hani sadece kanatlar ve arka bacaklar olunca öyle yılan gibi yapmışlar işte ama 4 bacaklı olunca hareketleri garip durmuş, daha zormuş yapması fln. Extended editionda 4 bacaklı olacak diye okumuştum bir yerde. Theatre version ile farklı yani. İlk filmin sinema versiyonunda başta 4 bacaklı işte, sonra extended editionın da bu filmdeki gibi kanatlarıyla yürüyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Ben onu bu film için farklı yorumlamışım. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 https://www.youtube.com/watch?v=rWVeZx2IP30 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Neredeeen nereyeee..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Mc_Lovin said: Sonunda okla ölüyor. Bilbo ejderhanın yanına gittiğinde zırhındaki bir noktanın mücevherlerle kaplı olmadığını farkediyor. Dışarı çıktığında söylüyor, orasından vuruluyor ejderha. bravo gay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 A a bilmiyor muydun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 yok da afiyetle bok yemen sayesinde öğrendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 oha spoiler var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 KidLazer said: yok da afiyetle bok yemen sayesinde öğrendim ahahahaahaah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Baba'da da Baba'yı vuruyorlar mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 1937 den beri public olan bir mevzuda sene 2014 olmus hala spoiler yiyorsanız sizin sucunuz yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 espri yaptı balkabağı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 hayatının high pointlerinden birisi, şu filmin sonunda ne olacak diye merak etmek idiyse ve seni bundan mahrum bıraktıysam üzgünüm. umarım daha güzel bir hayat kavuşursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Filmin aslı bir çocuk kitabı. Bilmiyorduysan öğren oku. Ben ortaokulda okudum mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Lan sene 2014 hala hobbitin sonunu söyledin diye trip mi yiyorsun sdfşjsg Lotr'da bilbo var, dolayısıyla ölmemiş diye bi çıkarım da yapmamışlar sfglşjks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 var bi eziklik ancak çözemedim. senin bu yaptığına halk arasında açık net ibnelik deniyor. sol altta da spoiler butonu vardır bilmiyorsan dene derim hani hobit bir çocuk kitabıdır gibi gerzekce bi açıklama yapma içerisine girmenden bu seviyede olduğunu çıkardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 aga hobbitten spoiler yedim tribi nedir ya yuh kırmızı başlıklı kızın sonunda da kurdu kesiyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 olsun abi spo verilmesin yine de, alınan var. Şimdilik gizledim sadece, ben de spo olarak görmüyorum da okumayanları düşünmek gerek. Sol altta tek bir spo tuşu var, açıklamayı da başlığa yazarsak bir şey kaybetmeyiz. Sakin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 500 yıllık kitap veya değil, hayatları başkalarını hiç düşünmemek, empati yapmamak üzerine kurulu olup, spoiler butonu kullanmayı külfet görenlerin kafası gerçekten çok acayip ya. hayır bi de biraz akıl fikir. Bu kurduğunuz mantıkla herkes her 10 sene veya daha eski olan her kitabı okumuş olmak zorunda. He oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 arkadaş ona ayrım buna ayrım yapılacaksa spoiler tuşu ne halta yarıyor? sonunda ne olduğunu anlamayacak kadar gerzek değiliz de embesillik yapmanın da anlamı yok sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 kitabı okumadan köylü gibi gittiyseniz komik lan ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar