Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Warhero said: Orda altın heykelin ihtişamına kapılıp 20sn baktı, beni öldürecekler diye düşündüğünden değil. Heykel eriyip üstüne püskürmeye başlayınca kaçma fırsatı bulamadı. Kaç saat çalıştığın önemsiz hata olmayan yerden hata çıkartmaya çalışıyorsun. he öyle ya he. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 adam hakli. fantastik edebiyatta ejderhalarin genelde altin saplantisi vardir orada devasa altin heykelin cekiciligine kapiliyor smaug. hazineleri yigip yigip icinde/ustunde uyumasinin sebebi de o zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 monoscope said: adam iki silkelendi altınlar uçtu gitti bu arada ben o sahnede üzüldüm. keşke altın kaplama ejderha olaydı. tahtakelede okuturduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Leopar said: adam hakli. fantastik edebiyatta ejderhalarin genelde altin saplantisi vardir orada devasa altin heykelin cekiciligine kapiliyor smaug. hazineleri yigip yigip icinde/ustunde uyumasinin sebebi de o zaten. abi herşeyin elbet bir açıklaması vardır adam milyon dolar harcıyor, hayatını ömrünü adamış film işine ondan iyi bilecek değilim elbet de beni rahatsız edeni söylüyorum ben, orada 20 25 saniye öyle mal mal bakması, o intikam alış süresinin uzunluğu beni rahatsız eden şeylerden bi tanesi. "abi bi dur seni öldürcez de şu zincirleri kırmak gerekiyo ağır bi de bunlar biliyon mu, az dur be güzel abim" dese oradaki bi cüce, cuk otururdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Abi cidden ejderin altın saplantısı olduğunu anlamadın mı orada? :/ fantezi edebiyatında elfler için ağaç, cüceler için taş gibi birşey. Peter jackson'la alakasız yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Sadece Smaug'un "aha burdayııız!" dendiğine diğerlerini bırakması saçmaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 eriyik metal altindan hic zarar gormemesi, islak kopegin silkelenmesi gibi silkelenip kurtulmasi da cok sacmaydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Aslında ejderha diye bi şey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 ama Ajdarha var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 çok kötü çok o erebor sahneleri. alev geçiyor adamın yanından yanmıyor sütun arkasında diye falan. tom jerry çizgifilmi gibi koşturmalar arkaya komedi müzik koy sırıtmaz. ha bide madem içeri girecektiniz cüceler olarak bilboyu niye en başta aldınız adam ne güzel oturuyordu evinde top lel bravo hackson Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 hamsilipilav said: tom jerry çizgifilmi gibi koşturmalar şurası çok sırıttı hakkaten filmde ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Sam said: Abi cidden ejderin altın saplantısı olduğunu anlamadın mı orada? :/ fantezi edebiyatında elfler için ağaç, cüceler için taş gibi birşey. Peter jackson'la alakasız yani. abi anlatamıyorum. altına baktığı yeri demiyorum, thorin revenge cümlesini kurduktan sonra altın heykelin etrafındaki kalıbın kırılması o kadar uzun sürdü ki, bi cüce ordan kol indiriyo öteki zincire atlıyo, diğeri halatı çekiyo, zincirleri kırıyolar falan bişeyler oluyor habire. thorin son cümlesini söyleyecekti, işareti verecekti, ondan sonra kalıbın kırılması maksimum 2 saniye sürecekti, kırıldıktan sonra altına isterse 2 saat baksın. ben kırılana kadar olan anın uzunluğuna kızıyorum zaten benim tepkim onadır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 bilbo yu gandalf aldı ya :P adamda hobbit takıntısı var.yoksa cücelere kalsa paldır küldür dalarlardı muhtemelen. birde taş bilbo damı lan orayı kaçırdım ben.en son taşı almışmıydı.thorin e aldım dedi ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Leopar said: eriyik metal altindan hic zarar gormemesi, islak kopegin silkelenmesi gibi silkelenip kurtulmasi da cok sacmayditek mantıklı kısım buraydı oradaki sahnelerde naptın kumu camlastıran alev kusuyor dayı erimiş metal doksen sogukmus lan bu demesi lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Ejderhayla insan gibi konuşulsa, gandalf mesela gidip konuşsa bence bi şekilde ikna olabilirdi. Altınlarını da alıp giderdi sdfsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Bu çok zekiyim diye gezinen ejderhaya birisi de çıkıp altın fiyatlarının durumunu söylemiyor. öyle üstünde yatar uyutursan şimdi çeyreği 135'den bozduracam diye döne döne uçarsın, ateş de kusarsın tabi hayvan evladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Smaug lu bütün sahneler, elflerin göründüğü her kare, elf hatun, legolas, sıla saçma ve sıkıcıydı. İlk bölümde doğru düzgün smaugu göremedik bile ama daha etkileyiciydi ilk bölümde, zaten açılış ve dwarf şehri ve samugun saldırışı toplasak 2 dakka sürmedi ama iki filmdeki en güzel sahneydi. Ve tabi gollum ile bilmece sahnesi gerisi tiriviri. Kavas (valiyide analım burada) yönetmen küpünü doldurma peşinde yetememiş filme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Ejderhalı bölümlerde ağır mantık hataları vardı rahatsız etti baya. smaugla birebir eşit boylarda olan altın eriyor, bütüüün koca salonu kaplıyor bide havuz oluşturuyor. smaug da o havuzun içinde kalıyor üstü kapalı bi şekilde... daha devasa bir heykel olsaydı anlardım da... ııh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 çok aptalcaydı o sahneler ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Ya valla yazık yani şu filmi şu gözlerle izlemek. Hayattan nasıl zevk alıyorsunuz lan siz? Ejderha neden yanmadı, bu çok saçma dedi ya la. sdfdsfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Yönetimden talebimizdir, Hobbit vb. filmlerin başlığına böyle yorum girenlere "İp Var" title verilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 ya arkadaş şunu anlatamadık. herşeyin bir mantık çerçevesi olur. AGA FANTASTİK ZATEN ERİMİŞ ALTIN DA İÇEBİLİRLER O YÜZDEN gibi bir şey şu söylediğiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 quixef said: Yönetimden talebimizdir, Hobbit vb. filmlerin başlığına böyle yorum girenlere "İp Var" title verilsin. senin gibi düşüneceksek o zaman kötü film yoktur abi. senin kötü dediğine öteki "aaa ama o gözle izlersen keyif alamazsın bıbıbı" diyecek. ben filmi izlerken yine eğlendim orası ayrı ama lotr seven biri olmasam sıkılırdım muhtemelen. Çok daha iyisini yapabilecekken hatta yapmışken neden filmi aceleye getiriyorsun buna da mı kızmayak kardeş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 bi kere bence hobbit'i lotr yerine kitap gibi çocuksu hava katıcam diye çekmek başlı başına yanlış. tolkien kendisi bile lotr'dan sonra hobbit'i yeniden yazmaya kalktı daha lotr tarzı ciddi olsun diye bir iki bölümden sonra vazgeçti ellemedi. şimdi sen hobbitten sonra lotr değil tam tersini yapıyorsun e kardeşim yapsana adam gibi lotr ayarında şu filmi. niye çocuk filmi yapıyorsun. salak saçma koşturma zıplama ninjalıklar looney tunes işleri. bu cüceleri koy moria'daki merdiven sahnesine paldur küldür yuvarlana yuvarlana hoplaya zıplaya giderler en kötü düşerler 1000 metre ama bişi olmaz zıplar devam ederler. yapsana aynı tonlarda filmi adam gibi prequel. legolası da koy yine hobi olarak koy anasını satayım da 5dk koy saruman gibi ilk filmdeki ona da tamam diyorum. ne desek yok. burdaki pleblerde hala çıkmış NASI İZLİONUZ FİLMİ YAAA diye konuşuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Sparkcaster said: ya arkadaş şunu anlatamadık. herşeyin bir mantık çerçevesi olur. AGA FANTASTİK ZATEN ERİMİŞ ALTIN DA İÇEBİLİRLER O YÜZDEN gibi bir şey şu söylediğiniz. Mantık çerçevesi = Fire breath olan ejderhanın ateşe immune ya da en azından öküz gibi resistance i olması. Mantık çerçevesi olmasın demiyoruz ki? FRP oynamış insanlarız, ejderhanın yanmamasına itiraz edilmesin dedim sadece. Kovalamaca sahneleri çocukçaydı vb. ye girmeyeceğim bile, hamsilipilav gibi ad hominem üstadı gelmiş yine bizleri pleblikle suçlamışken ne gerek var ayrıntılı tartışmaya, kendisi konu hakkında otorite çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar