Miraul Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 hfr nin kalite guzelde, sanki film 1x deilde 1.2x hizindaymis gibiydi bazi sahnelerde
progamer Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 aynen bazen bi anda normalden hızlı hareket ediyorlar sonra yine normale dönüyor gibiydi.
Sam Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Holivud illa aşk katacak işte maalesef yakışmasa da, senarist olursam hadım, kısır başroller yazıcam inadına bir blockbustrra.
marksman Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 düşünsene abi cüce yerine sana aşık olabilirdi. hmppspsp elf kulaklarını yaların
progamer Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 O aşk üçgeni olayıda orjinal senaryoda yokmuş da, bu 3 filme çıkarınca stüdyo zorla ekletmiş Peter Jackson'a.
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 suna da inanmak cok guc, adam izlenecegi kesin bir seriyi 3 film olarak yapiyor, oncesi de belli; studyonun yonetmenin bilegini bu kadar bukememesi lazim. oyle bi demec falan verdiyse kotu yorumlardan sonra boku baskasina atmaktir.
neutrino Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 zaten hem lotr'un hem bunun 3'er film olması hayatın olağan akışına aykırı abi.
monoscope Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 mekanlar falan süper de hikaye çok uyutucu geldi birkaç tane 1-2 dakikalık tepe noktası vardı aksiyon bazında gerisi ortalama gitti benim için. Hikayeyi bırakıp ortamları inceledim sırf
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 abi capacity cinemaximumda izledim de, gerçekten bütçeyi mi kısmışlar, montajını aceleye mi getirmişler nedir anlamadım, özel efektler bi değişik kötüydü, ne bilim o sauronception olayı baya samanyolu kafası olmuş başka efekt mi bulamadın abi o ne ya. 5-6 sayfa okudum yorumları, aşağı yukarı çoğuna katılıyorum, fanboyluğuma rağmen buruk ayrıldım salondan, "ABİ ÇOK İYİYDİ YEAA" diyemedim. Müzikler eksik, yarım yamalak bi garip, emin değilim ama bi sahnede eksik ses efekti+glitch bile vardı galiba ona bi daha bakmam lazım baya mindfuck olduydum orada; bu bard'ın evini orcların bastığı sahnede evin üst katındaki kapıdan dışarıya doğru bi orc çıkıyor kapıyı açıp. orada bi kafa gitti bende, kapının içinden mi geçti ne oldu garip bişeyler oldu. smaug smaug'u yere göğe sığdıramadı şöyle zeki böyle kurnaz diye, hey burdayız diyeni takip etti durdu sonra da. thorin İNTİKAMIMI ALICAM HÖEY diye gazı verdi, smaug HASKTR oldu, o andan itibaren smaugu öldürecez diye kol indirmeler, zincir kırmalar, altın heykelin oluşması, erimesi vs. 20 saniye falan sürdü lan. 20 saniye boyunca smaug da öyle baktı ay beni öldürecekler eyvah nabacam ben şimdi diye. napıyosunuz abi siz dedim böyle ekrana bakıp. say say bitmez abi filmdeki gariplikler. yazık etmiş resmen.
JestersTear Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 xenocide smaug konusunda haklısın aslında, daha zeka belirtileri olan bir dragon yaratmalıydılar, öyle şaşkın şaşkın eyvah bakışı atan smaug mu olur lan. onun dışında ki tek haklı eleştrin ise müzikler, evet müziklerin eksikliği çok BARİZ.
zaidral Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 ya smaug ejderhalar icin aptal sayilir aslinda, tabii bir de inine girmissin uykudan uyanmis, morning wood hazir haliyle biraz oyun oynuyor kendince. rahatsiz etti o ayri.
progamer Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Bide madem o kadar uyuyordu Smaug, Thorin'in lakabının Oakenshield olduğunu nerden bildi heh
neutrino Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Smaug'u ilk filmin sonunda kuş uyandırmamış mıydı?
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 progamer said: Bide madem o kadar uyuyordu Smaug, Thorin'in lakabının Oakenshield olduğunu nerden bildi heh ula tek bakışta oraya nasıl geldiklerini köylülerden yardım aldıklarını hatta köylülerin isimlerini öğrendi sen buna takmışsın :P birde orda smaug öleceğini düşündüğünden bakmadı sanki o heykel e ya.altın düşkünlüğünden bakmış gibi geldi bana
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 ha ayrıca cücelerin kokusunu tadını çok iyi biliriz BİZ BİLİRİZ diye artistik yaptı, cücelerin üstünden geçti görmeden.
Warhero Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Xenocide said: smaug smaug'u yere göğe sığdıramadı şöyle zeki böyle kurnaz diye, hey burdayız diyeni takip etti durdu sonra da. thorin İNTİKAMIMI ALICAM HÖEY diye gazı verdi, smaug HASKTR oldu, o andan itibaren smaugu öldürecez diye kol indirmeler, zincir kırmalar, altın heykelin oluşması, erimesi vs. 20 saniye falan sürdü lan. 20 saniye boyunca smaug da öyle baktı ay beni öldürecekler eyvah nabacam ben şimdi diye. napıyosunuz abi siz dedim böyle ekrana bakıp. say say bitmez abi filmdeki gariplikler. yazık etmiş resmen. Sırf hata bulucam diye izleyince hata olmayan yerlerden bile hata çıkartıyorsunuz.
okibye Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 abi kusura bakmayın da: bu cüceler aciz mi amk. bi kere bile adam gibi dövüşmediler. hep başları sıkışıyor ve birileri yardım ediyor. ilk filmde bile orka thorin kafa atarkene gayet artiz bi şekilde çat diye eline alıyor. gelip bilbo kurtarıyor. bu filmde de götten uydurma karakterler ve sahnelerle paso elfler yardım ediyor. utanmasalar elf cüce interracial koyacaklardı şaka gibi. film boyunca cüceler bi pipiye yaramadılar hep ellerine aldılar. kusura bakmayın da alelade cüceler değil onlar. hepsi soylu testisli cüceler. kodumu indirir yani. kitapta mesela örümcekleri çatur çutur kesiyolardı. burda artiz elfler kurtarıyorlar. film elf filmi mi cüce filmi mi anlayamadım. uyudum resmen aksiyon sahnelerinde falan. peter jacksonun kafasında cüceler böyle crafting skillleriyle kapışan ufak şirin hantal ve sakar yaratıklar sanırım. o baltalar falan hep süs.
Llama Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 okibye said: abi kusura bakmayın da: bu cüceler aciz mi amk. bi kere bile adam gibi dövüşmediler. hep başları sıkışıyor ve birileri yardım ediyor. ilk filmde bile orka thorin kafa atarkene gayet artiz bi şekilde çat diye eline alıyor. gelip bilbo kurtarıyor. bu filmde de götten uydurma karakterler ve sahnelerle paso elfler yardım ediyor. utanmasalar elf cüce interracial koyacaklardı şaka gibi. film boyunca cüceler bi pipiye yaramadılar hep ellerine aldılar. kusura bakmayın da alelade cüceler değil onlar. hepsi soylu testisli cüceler. kodumu indirir yani. kitapta mesela örümcekleri çatur çutur kesiyolardı. burda artiz elfler kurtarıyorlar. film elf filmi mi cüce filmi mi anlayamadım. uyudum resmen aksiyon sahnelerinde falan. peter jacksonun kafasında cüceler böyle crafting skillleriyle kapışan ufak şirin hantal ve sakar yaratıklar sanırım. o baltalar falan hep süs. he ya bari fıçı sahnelerinde adam gibi dövüştürseydi
Asriel Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Şüjür bugün Hobbit'e gideceğim birtakım aksaklıklardan sonra.Yalnız sormak istediğim soru Nautilus'ta HFR izleyen var mı?Kanyon'un güzel olduğunu duydum ama Kadıköyde oturduğumdan Nautilus'a gideyim diyorum.Sozluktede biri Nautilusa gittiğini ve çok beğendiğini yazmış.Burda giden var mı?
progamer Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 http://i.imgur.com/utgwCAt.jpg sdfg
yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 sting Şimdi bu bilbo yüzüğü takınca örümceklerin ne dediklerini falan duymaya başladı ya. Orası çok bomba sahneydi. Neyse sonra yüzüğü çıkardı kılıç darbesi atmadan önce. Fakat yüzüğü çıkardıktan sonra sting kelimesini duydu örümcekten. Bi de Elf elf olalı böyle bi laf işitmedi be: " pantalonumu aramadın, belki bi şey bulursun " haahhaahah
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Warhero said: Xenocide said: smaug smaug'u yere göğe sığdıramadı şöyle zeki böyle kurnaz diye, hey burdayız diyeni takip etti durdu sonra da. thorin İNTİKAMIMI ALICAM HÖEY diye gazı verdi, smaug HASKTR oldu, o andan itibaren smaugu öldürecez diye kol indirmeler, zincir kırmalar, altın heykelin oluşması, erimesi vs. 20 saniye falan sürdü lan. 20 saniye boyunca smaug da öyle baktı ay beni öldürecekler eyvah nabacam ben şimdi diye. napıyosunuz abi siz dedim böyle ekrana bakıp. say say bitmez abi filmdeki gariplikler. yazık etmiş resmen. Sırf hata bulucam diye izleyince hata olmayan yerlerden bile hata çıkartıyorsunuz. izlerken yanımda mıydın da sırf hata bulucam diye izlediğim kanaatine vardın? fanboyum ulan ben, bütün hafta günde en az 13 saat çalışmışım 1 gün tatilim var onda da kıymetlim hobbitime gitmişim, onda da oturup filmde hata bulmaya kastım evet, yeterince sinir stres yaşamamışım bi de sinemada gereyim kendimi istedim.
Warhero Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Orda altın heykelin ihtişamına kapılıp 20sn baktı, beni öldürecekler diye düşündüğünden değil. Heykel eriyip üstüne püskürmeye başlayınca kaçma fırsatı bulamadı. Kaç saat çalıştığın önemsiz hata olmayan yerden hata çıkartmaya çalışıyorsun.
monoscope Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 adam iki silkelendi altınlar uçtu gitti bu arada
Öne çıkan mesajlar