Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Hobbit: The Desolation of Smaug (2013)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
suna da inanmak cok guc, adam izlenecegi kesin bir seriyi 3 film olarak yapiyor, oncesi de belli; studyonun yonetmenin bilegini bu kadar bukememesi lazim.
oyle bi demec falan verdiyse kotu yorumlardan sonra boku baskasina atmaktir.
Mesaj tarihi:
mekanlar falan süper de hikaye çok uyutucu geldi birkaç tane 1-2 dakikalık tepe noktası vardı aksiyon bazında gerisi ortalama gitti benim için. Hikayeyi bırakıp ortamları inceledim sırf
Mesaj tarihi:
abi capacity cinemaximumda izledim de, gerçekten bütçeyi mi kısmışlar, montajını aceleye mi getirmişler nedir anlamadım, özel efektler bi değişik kötüydü, ne bilim o sauronception olayı baya samanyolu kafası olmuş başka efekt mi bulamadın abi o ne ya.

5-6 sayfa okudum yorumları, aşağı yukarı çoğuna katılıyorum, fanboyluğuma rağmen buruk ayrıldım salondan, "ABİ ÇOK İYİYDİ YEAA" diyemedim. Müzikler eksik, yarım yamalak bi garip, emin değilim ama bi sahnede eksik ses efekti+glitch bile vardı galiba ona bi daha bakmam lazım baya mindfuck olduydum orada;

bu bard'ın evini orcların bastığı sahnede evin üst katındaki kapıdan dışarıya doğru bi orc çıkıyor kapıyı açıp. orada bi kafa gitti bende, kapının içinden mi geçti ne oldu garip bişeyler oldu.

smaug

smaug'u yere göğe sığdıramadı şöyle zeki böyle kurnaz diye, hey burdayız diyeni takip etti durdu sonra da. thorin İNTİKAMIMI ALICAM HÖEY diye gazı verdi, smaug HASKTR oldu, o andan itibaren smaugu öldürecez diye kol indirmeler, zincir kırmalar, altın heykelin oluşması, erimesi vs. 20 saniye falan sürdü lan. 20 saniye boyunca smaug da öyle baktı ay beni öldürecekler eyvah nabacam ben şimdi diye. napıyosunuz abi siz dedim böyle ekrana bakıp.

say say bitmez abi filmdeki gariplikler. yazık etmiş resmen.
Mesaj tarihi:
xenocide smaug konusunda haklısın aslında, daha zeka belirtileri olan bir dragon yaratmalıydılar, öyle şaşkın şaşkın eyvah bakışı atan smaug mu olur lan.

onun dışında ki tek haklı eleştrin ise müzikler, evet müziklerin eksikliği çok BARİZ.
Mesaj tarihi:
progamer said:

Bide madem o kadar uyuyordu Smaug, Thorin'in lakabının Oakenshield olduğunu nerden bildi heh

ula tek bakışta oraya nasıl geldiklerini köylülerden yardım aldıklarını hatta köylülerin isimlerini öğrendi sen buna takmışsın :P

birde orda smaug öleceğini düşündüğünden bakmadı sanki o heykel e ya.altın düşkünlüğünden bakmış gibi geldi bana

Mesaj tarihi:
Xenocide said:

smaug

smaug'u yere göğe sığdıramadı şöyle zeki böyle kurnaz diye, hey burdayız diyeni takip etti durdu sonra da. thorin İNTİKAMIMI ALICAM HÖEY diye gazı verdi, smaug HASKTR oldu, o andan itibaren smaugu öldürecez diye kol indirmeler, zincir kırmalar, altın heykelin oluşması, erimesi vs. 20 saniye falan sürdü lan. 20 saniye boyunca smaug da öyle baktı ay beni öldürecekler eyvah nabacam ben şimdi diye. napıyosunuz abi siz dedim böyle ekrana bakıp.

Sırf hata bulucam diye izleyince hata olmayan yerlerden bile hata çıkartıyorsunuz.
Mesaj tarihi:
abi kusura bakmayın da:

bu cüceler aciz mi amk. bi kere bile adam gibi dövüşmediler. hep başları sıkışıyor ve birileri yardım ediyor. ilk filmde bile orka thorin kafa atarkene gayet artiz bi şekilde çat diye eline alıyor. gelip bilbo kurtarıyor. bu filmde de götten uydurma karakterler ve sahnelerle paso elfler yardım ediyor. utanmasalar elf cüce interracial koyacaklardı şaka gibi. film boyunca cüceler bi pipiye yaramadılar hep ellerine aldılar. kusura bakmayın da alelade cüceler değil onlar. hepsi soylu testisli cüceler. kodumu indirir yani. kitapta mesela örümcekleri çatur çutur kesiyolardı. burda artiz elfler kurtarıyorlar. film elf filmi mi cüce filmi mi anlayamadım. uyudum resmen aksiyon sahnelerinde falan. peter jacksonun kafasında cüceler böyle crafting skillleriyle kapışan ufak şirin hantal ve sakar yaratıklar sanırım. o baltalar falan hep süs.

Mesaj tarihi:
okibye said:

abi kusura bakmayın da:

bu cüceler aciz mi amk. bi kere bile adam gibi dövüşmediler. hep başları sıkışıyor ve birileri yardım ediyor. ilk filmde bile orka thorin kafa atarkene gayet artiz bi şekilde çat diye eline alıyor. gelip bilbo kurtarıyor. bu filmde de götten uydurma karakterler ve sahnelerle paso elfler yardım ediyor. utanmasalar elf cüce interracial koyacaklardı şaka gibi. film boyunca cüceler bi pipiye yaramadılar hep ellerine aldılar. kusura bakmayın da alelade cüceler değil onlar. hepsi soylu testisli cüceler. kodumu indirir yani. kitapta mesela örümcekleri çatur çutur kesiyolardı. burda artiz elfler kurtarıyorlar. film elf filmi mi cüce filmi mi anlayamadım. uyudum resmen aksiyon sahnelerinde falan. peter jacksonun kafasında cüceler böyle crafting skillleriyle kapışan ufak şirin hantal ve sakar yaratıklar sanırım. o baltalar falan hep süs.

he ya bari fıçı sahnelerinde adam gibi dövüştürseydi
Mesaj tarihi:
Şüjür bugün Hobbit'e gideceğim birtakım aksaklıklardan sonra.Yalnız sormak istediğim soru Nautilus'ta HFR izleyen var mı?Kanyon'un güzel olduğunu duydum ama Kadıköyde oturduğumdan Nautilus'a gideyim diyorum.Sozluktede biri Nautilusa gittiğini ve çok beğendiğini yazmış.Burda giden var mı?
Mesaj tarihi:
sting

Şimdi bu bilbo yüzüğü takınca örümceklerin ne dediklerini falan duymaya başladı ya. Orası çok bomba sahneydi. Neyse sonra yüzüğü çıkardı kılıç darbesi atmadan önce. Fakat yüzüğü çıkardıktan sonra sting kelimesini duydu örümcekten.

Bi de Elf elf olalı böyle bi laf işitmedi be: " pantalonumu aramadın, belki bi şey bulursun " haahhaahah

Mesaj tarihi:
Warhero said:

Xenocide said:

smaug

Sırf hata bulucam diye izleyince hata olmayan yerlerden bile hata çıkartıyorsunuz.

izlerken yanımda mıydın da sırf hata bulucam diye izlediğim kanaatine vardın? fanboyum ulan ben, bütün hafta günde en az 13 saat çalışmışım 1 gün tatilim var onda da kıymetlim hobbitime gitmişim, onda da oturup filmde hata bulmaya kastım evet, yeterince sinir stres yaşamamışım bi de sinemada gereyim kendimi istedim.
Mesaj tarihi:
Orda altın heykelin ihtişamına kapılıp 20sn baktı, beni öldürecekler diye düşündüğünden değil. Heykel eriyip üstüne püskürmeye başlayınca kaçma fırsatı bulamadı. Kaç saat çalıştığın önemsiz hata olmayan yerden hata çıkartmaya çalışıyorsun.
  • Yeni Oluştur...