Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Hobbit: The Desolation of Smaug (2013)

progamer

Öne çıkan mesajlar

carousel'de hfr var sanırım orada izledim ve ilk defa bir 3d film rahatsız etmedi beni 48fps lazımmış 3d'ye hatta mümkünse 60fps olsun şu teknoloji o zaman komple 3d'ye geçebilir tüm filmler.

bu arada film tam bir ara film. yetmemiş süre resmen kırpmanın allahını görmüş senaryo'dan.

ilk film fazla uzun detayda idi, bu sefer de bir sürü şeyi kırpıp yerine elflerin aşkı büyük olur şarkısı eşliğinde hatun eklemişler işte.

son sahneler misal çok daha detaylandırılabilirdi.

gereksiz yere uzamış orman elflerinin nehir maceraları ve gandalf ile ilgili olan kısımlar inşallah doyurur 3. film.
Sosyal ağlarda paylaş

Ümraniye Meydan'da HFR izledim filmi, böyle çok net ve başarılıydı 3D ama aynı zamanda aşırı karanlıktı film ya. Birde çok hareket olan aksiyon sahneleri garip geldi, o fıçılı kısımda Legolas'ın yardırması fln çok bulanık gibiydi.

Kitabını okudum ama hiçde öyle kitaba sağdık kalsın, hiç bir şey eklemesin gibi bi derdim yoktu ama Beorn'u 2 dakika gösterip de gereksiz bir sürü sahneye daha çok zaman ayırması rahatsız etti. Gereksiz uzundu film. Harbiden 3 film fazlaymış şu kitaba.

Tauriel'i de sevdim hatta Kili ile muhabbeti de hoştu bence ama Legolas'ı kıskanç öküz'e çevirmeleri hoş değildi hiç.

Smaug ile Bilbo'nun ilk konuşmalarıda çok başarılıydı. Cumberbatch'de yardırmış yine, sesi de çok iyiydi harbi Smaug'un.

Yannız Smaug ile Cücelerin saklambaç oynaması üstüne birde erimiş altın sahnesi çok kötüydü ya. Hani Smaug şöyle efsane böyle efsane, çok güçlü, çok büyük diye gazı ver iki filmdir sora çizgi film gibin her sese koşsun çok kötüydü.

Gandalf vs Sauron'da biraz daha uzun olsaydı, değişik bir büyü görseydik daha hoş olabilirdi.

Kıl olduğum başka bir unsurda, Bard'ın Smaug'u böyle özel ok, özel arbaletle öldürcek olması. Kitaptaki gibi normal yayla vurdursalardı keşke.

Bolg'un orclarıda çok ninja olmuşlar, her yere girdiler harbi. Laketown'da o kadar guard, yaşayan varken Orclar gelince mekanın boşalması olmamış.

CGI'da bazı sahneler yine çok kötüydü. Aksiyon bu kadar CGI olunca bayıyor ya.

Birde filmin sonu çok kötüydü! Ya hani ilk 2 LOTR filminde de, Hobbit 1'de de hikaye devam edecek şeklinde bitiyordu ama en azından o filmlerde bir kapanış vardı. Bir macera bitiyordu.
Bu filmin bitişi hiç olmamış ya. Hani bir daha ki film 2-3 ay sonra çıksa tamam da, 1 sene var laaan. Ya hafif bi closure olaydı, seyirciye küçük bir şey vermek yerine sittirin gidin bi sene bekleyin nıhahaha deyip hiç bir şeyi çözmeden çat diye bitirmesi Peter'ın sinirlendirdi, filmin bütün eğlencesi hevesi gitti sdf

Sonuçta en kötü orta dünya filmiymiş harbiden.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...