Saeros Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 başlık açıklayıcı oldu mu bilmiyorum ama özetliyor sanırım yani tam tıkanmıyor aslında ama yine de baya yavaş gidiyor su, tabi haliyle çabuk kirleniyor küvet lavabo açıcı/çözücü filan denedim işe yaramadı ne yapabilirim diye bi de patiye sorayım dedim lütfen troleybit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarumar Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 gider açıcı kullan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 gülşah lavabo açıcı ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Kezzap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Lavabo-ac? Ama konunun tasak niyetiyle acildigini seziyorum. Yani , "susadim, ne iciyim?" diye sormak gibi bisi bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 okumuyomusunuz lan yaramıyor işe demiş adam o önerilere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 yarayan var yaramayan var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 pompaaa http://www.mutfakaletlerimiz.com/wp-content/uploads/2012/04/lavabo-pompas%C4%B11.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 ilk bi üst kısmını sök tornavidayla. Sorun ordaysa bi temizle, değilse lavobo pompası ftw. Doldur küveti sonra pompaa. Edit: Sen nerden çıktı a.kepe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Klavuz al bi tane yapi marketten, ac gideri, sok icine cevir cevir cek. Arada da kaynar su ve lavabo ac uygula. Onceki denemende kaynar suyla yaptin di mi lavabo aci? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Saeros said: başlık açıklayıcı oldu mu bilmiyorum ama özetliyor sanırım yani tam tıkanmıyor aslında ama yine de baya yavaş gidiyor su, tabi haliyle çabuk kirleniyor küvet lavabo açıcı/çözücü filan denedim işe yaramadı ne yapabilirim diye bi de patiye sorayım dedim lütfen troleybit tüyden, saçtan oluyor. toz (topcuklar halinde) mr. muscle'in açıcıları var, gidere dolduruyorsun ve sonra üzerine kaynamış su boşaltıyorsun. (inanılmaz haz alıyorum bunu yaparken, cııızzzzz ediyor eridiğini duyuyorum whuasdhasd). benim tavsiyem paradan kaçma 2 şer tane yap 1 er saat arayla tamamen erisin içinde biriken saç, tüy. ben 6 ayda bir falan yapıyorum. bir de yaptıktan sonra 10 dk fln su akıt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Esh said: Klavuz al bi tane yapi marketten, ac gideri, sok icine cevir cevir cek. klavuz ne yav? pompa olayı hiç işe yaramaz gibime geliyor evet kaynar suyla yaptım lavabo aç şeysini bi daha bi daha deneyeyim madem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Mr Muscle lavabo açıcının açamadığı birşeyle karşılaşmadım şu ana kadar, yeterli miktarda lavabo açıcı kullandığına emin misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 gidere gider yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 mr. muscle bir işe yaramıyor bilinmedik duyulmamış markalar daha hardcore bir de sıcak sudan sonra 5 dk da soğuk su akıtın yazıyor o açıcılarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 etek traşını daha sık aralıklarla yaparsan problemlerin düzelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 oha çok ince bir görüş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 aynı sorun bende de oluyordu. duşakabin kullanıyorum ben, onun giderine tel taktım kendim filtre olarak. 2-3 ayda bir teli çıkarıp başkasıyla değiştiriyorum, tel bütün saçları kılları tutuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Vingthor said: etek traşını daha sık aralıklarla yaparsan problemlerin düzelir konu kapansin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Kaspar said: gidere gider yap Anlamsızca tebessüm ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Vingthor said: etek traşını daha sık aralıklarla yaparsan problemlerin düzelir keşke bu yüzden tıkansa dökülen saçlarım yüzünden tıkanıyor muhtemelen :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Bizim evdeki küvet de dökülen saçlar dolayısıyla tıkanıyor. 2 tane gider var o kadar saçma bir sistem yapmışlar ki 2. gider 1. gidere bağlı 1. gider de direk kanala bağlı. %99 oranında sodyum hidroklorür içeren crox granüllerinden aldım. 2 gidere de 2'şer paket döktüm ve kaynar suyu boşalttım. Tam giderler açıldı diye sevinirken küvetin akıntı yaptığını gördüm. Banyoyu resmen turuncu renkte su bastı. Küvetin altını kaldırıp baktım 1. gideri 2. gidere bağlayan boru paramparça olmuş. İki saat ortalığı temizledim 1 hafta boyunca da muslukçudan gider borusu bekledim. Demem o ki crox granüllü lavabo açıcı işe yarıyor ancak bu amaç uğruna gider borusunun parçalanma riski de var. Ya da küvetin gider borusu nasıl bağlı bilmiorum ama çıkarabiliyorsan gider borusunu çıkartıp tıkanıklığı temizleyebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 abi evde 2 kişi kalıyoruz, 2 ayda filtrede 1 tomar kıl birikiyor. öyle lavabo açla falan olacak iş değil eğer sağlam bir tesisat yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 direk tuzruhu dökeceksin. asla KOKLAMA. biz bez ile ağzını burnunu kapat öyle dök bekle. deliğin içine döktüğünden emin ol çok dağıtma delik dışına ve küvetin içine tuzruhunu. bi 10-15 dakika bekle. Daha sonra su akıt sıcak dökmene gerek yok suyu sıcak dökersen daha kötü olur zira buharı gözlerini yakabilir. o yüzden yüzünü uzak tut. beton çözüyor tuz ruhu saç, kıl, tüy, deri parçası mı dayanır. Ha bu arada. Tuzruhuna asla su dökme. Suya tuzruhu eklemen lazım. yoksa patlar. ciddi ciddi yüzün gözün yanar. kullanırken eldiven kullan. çok ciddi bir kimyasaldır dikkat etmen gerekir üzerinde yazan talimatları kesinlikle uygula. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Kostik alıcaksın hırdavatçı-boyacı gibi yerlerden. Kostiği gidere döküp üstüne sıcak su boca edeceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar