Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

küvetim tıkanıyor

Saeros

Öne çıkan mesajlar

başlık açıklayıcı oldu mu bilmiyorum ama özetliyor sanırım

yani tam tıkanmıyor aslında ama yine de baya yavaş gidiyor su, tabi haliyle çabuk kirleniyor küvet
lavabo açıcı/çözücü filan denedim işe yaramadı

ne yapabilirim diye bi de patiye sorayım dedim
lütfen troleybit
Sosyal ağlarda paylaş

Saeros said:

başlık açıklayıcı oldu mu bilmiyorum ama özetliyor sanırım

yani tam tıkanmıyor aslında ama yine de baya yavaş gidiyor su, tabi haliyle çabuk kirleniyor küvet
lavabo açıcı/çözücü filan denedim işe yaramadı

ne yapabilirim diye bi de patiye sorayım dedim
lütfen troleybit

tüyden, saçtan oluyor. toz (topcuklar halinde) mr. muscle'in açıcıları var, gidere dolduruyorsun ve sonra üzerine kaynamış su boşaltıyorsun. (inanılmaz haz alıyorum bunu yaparken, cııızzzzz ediyor eridiğini duyuyorum whuasdhasd). benim tavsiyem paradan kaçma 2 şer tane yap 1 er saat arayla tamamen erisin içinde biriken saç, tüy. ben 6 ayda bir falan yapıyorum.

bir de yaptıktan sonra 10 dk fln su akıt.
Sosyal ağlarda paylaş

Bizim evdeki küvet de dökülen saçlar dolayısıyla tıkanıyor. 2 tane gider var o kadar saçma bir sistem yapmışlar ki 2. gider 1. gidere bağlı 1. gider de direk kanala bağlı. %99 oranında sodyum hidroklorür içeren crox granüllerinden aldım. 2 gidere de 2'şer paket döktüm ve kaynar suyu boşalttım. Tam giderler açıldı diye sevinirken küvetin akıntı yaptığını gördüm. Banyoyu resmen turuncu renkte su bastı. Küvetin altını kaldırıp baktım 1. gideri 2. gidere bağlayan boru paramparça olmuş. İki saat ortalığı temizledim 1 hafta boyunca da muslukçudan gider borusu bekledim.

Demem o ki crox granüllü lavabo açıcı işe yarıyor ancak bu amaç uğruna gider borusunun parçalanma riski de var. Ya da küvetin gider borusu nasıl bağlı bilmiorum ama çıkarabiliyorsan gider borusunu çıkartıp tıkanıklığı temizleyebilirsin.
Sosyal ağlarda paylaş

direk tuzruhu dökeceksin. asla KOKLAMA. biz bez ile ağzını burnunu kapat öyle dök bekle. deliğin içine döktüğünden emin ol çok dağıtma delik dışına ve küvetin içine tuzruhunu. bi 10-15 dakika bekle. Daha sonra su akıt sıcak dökmene gerek yok suyu sıcak dökersen daha kötü olur zira buharı gözlerini yakabilir. o yüzden yüzünü uzak tut. beton çözüyor tuz ruhu saç, kıl, tüy, deri parçası mı dayanır.

Ha bu arada. Tuzruhuna asla su dökme. Suya tuzruhu eklemen lazım. yoksa patlar. ciddi ciddi yüzün gözün yanar. kullanırken eldiven kullan. çok ciddi bir kimyasaldır dikkat etmen gerekir üzerinde yazan talimatları kesinlikle uygula.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...