Baggio Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Ne saçma yorumlar yaptın KidLazer ya. Yıllar geçtikçe sadece teknoloji değişiyor diye bir şey mi var arkadaş, zaman değişiyor, insanların düşünce yapısı ve filmlerden beklentileri değişiyor, kültürel birikimleri değişiyor, hiçbir şey olmasa o zamanlar kült olan filmin tarzını takip eden 50 tane daha film çıkıyor ve sen o esas kült deneni izlediğinde "ee ne var ki bunda" diye bakıyorsun boş boş. Ya da o zamanlar 135 dakika uzun gelmiyorsa, aradan geçen 15 senede tüketim çılgınlığı ve her şeyi bir çırpıda elde etme isteği körüklendiği için şimdi 100 dakika olması yeterli geliyor sana. Bilmem anlatabiliyor muyum. Bir Demet Tiyatro'da da suya düşen plastik at kadar bile teknoloji yoktu ama o zamanlar derbi gibi herkes eve kapanır izlerdi, şimdi çıksa kanalı değiştiriyoruz, komik gelmiyor. "Bazı arkadaşlar kült filmin kölesi oluyor" saçmalığının karşı-saçmalığı da "bazı arkadaşlar kült filmleri beğenmeyerek çok farklı göründüklerini zannediyorlar" olabilir mesela, ama şu noktada ikisi de anlamsız. Sen geç izlemişsin, tek durum bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 baggio cellalenme. okumamışsın bile yazdıklarımı. matrixi izleyip ne biçim teknoloji la bu demedim farkındaysan. misal şu an exorcist'i tekrar izlesem tekrar tekrar beğenirim 15yıllık teknolojiyle çekilmesine rağmen çünkü konu güzel, işleyiş güzel. saçma sapan konuştuğumu iddia etmenden ziyade once yazdığımı anlamanı beklerdim. konuyu farklı yerlere çekip çarptırıyosunuz o yüzden birşey demek istemiyorum. @mh 5.5/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 "Teknolojiyle alakası yok, insanlık değişiyor" konulu postumu Matrix'e bağlaman takdire şayan. Bence sen okumamışsın esas. Sen 3 ver en iyisi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 fight club a 4 veren gitsin recep ivedik izlesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 adam ilgi çekmeyi başardı neticede, fight club a 4 veren adamı vururlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Hiç öyle bi niyetim yoktu :) ilk defa yazmıyorum bu başlık altında :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 dişi misin bari onu söyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 sdf ponti sermayenden faydalandığımı ne çabuk unuttun :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 lolz nasıl acc.ler hala çalışan var mı bari sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 bakamadım hacabi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 KidLazer said: Hiç öyle bi niyetim yoktu :) ilk defa yazmıyorum bu başlık altında :) Fight Club'a 4/10 yazınca anlamış olmamız gerekirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Certhas said: Abi lütfen şöyle poster koyup bırakmayın, nasıldı beğendin mi beğenmedin mi eleştir iki satır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 applev0dka wise men dolu forum sorry bilemedik :) neutrino bikaç sayfa once yorumumu yazmıştım izledikten sonra. istersen bakabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 sana mı demiş adam başkasına demiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 65/100 geneli fena değil ama çoğu yerde konu abartılı anlatılmış. meh işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 http://cryoung1.people.cofc.edu/img/strangertrain.jpg 9/10 klasik http://bavatuesdays.com/files/2012/11/Untitled.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 http://2.bp.blogspot.com/-zJ20pvITRn0/T3BwxOr7j1I/AAAAAAAAA6g/8cD3cYk7_Rs/s1600/the_hunger_games_movie_poster_300x474.png tamam heyecan var gerilim var ama kamera o kadar gözümü yordu ki başım döndü yani o kadar bokunu çıkarmışlar ki bazı yerlerde arkak sokaklardaki zoom gidgelleri gibi saçmasapan olmuş özellikle ilk herkesin birbirine girdiği sahne mesela, o neydi abi paldır küldür hiçbir şey anlamadım ya hikaye güzeldi ama kitabını okumak lazım detaylar için yalnız film boyunca he tamam kız kazanıcak diye izledim ve gerçekten hiç yanıltmadı sürekli bi al sana ilaç al wasp yuvası al ok ve yay yani kızın legolas gibi herkesi oklamasını beklemiyodum da birazcık plan program, kendi kendine yetebilme gibi şeyler iyi olurdu ne bileyim. yalnız benim en gerildiğim yer yarışmanın kendisinden çok öncesindeki yarışmacıların sunulduğu falan kısımlar oldu çok güzel olmuş orası keşke devamında da o gerilim devam etseydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Gravity 6/10 sıkıldım açıkcası, seveni oldu gerçi ama bana fenalık geldi, böyle klastrofobik hissi yaratan mekan değişmeyen filmlere gelemiyormuşum. Midnight in Paris 10/10 izlemem gerek bir zamanda izlemişim...woddy Alllen sevdiğimden midir,oyunculara duyduğum hayranlıktan mıdır yoksa tamamen içinde bulunduğum ruh halinde midir bilemyceğim çok beğendim. Müzikler efsane, konusu da bence hepimizde az çok takıntı halinde olan zama kavramı...İçinde bulunduğumuz zamandan bıkkınlık şikayet hislerini çok güzel anltan film.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Midnight in Paris tam bir ıslak rüya 11/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar