Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bugün Ne Seyrettiniz?

GERGE

Öne çıkan mesajlar

GONDARCENGIZ said:

izliyenlerin arasında ilk zamanlar

"moruk bu ilaçtan bulurmuyuz ya"
"gerçekten varmıdır"
"benim kuzenim amerikada alıyomuş zaten bunlardan"

tarzı muhabbetler geçen filmdir dfsfsf

kardeş senin ortamın nasıl kimlerle izliyosun sen filmi.

ateştuğla los angeles internet kafede mi izliyorsunuz nedir. (mekan gerçektir)
Sosyal ağlarda paylaş

KidLazer said:

uzun bir aradan sonra dün dark skies ile korku filmi serüvenime geri dönmüştüm. bugün de bu filmle devam ettim.

kısacası; sıkıntılı aga çok sıkıntılı film. ben laptopta gerildim sinemada izleyenlere sevgiler.

konu da gerçekmiş. normalde uyduruşlardır derdim ama bildiğin Ed ve Lorraine Warren adından kişiler ve araştırmaları var. ben hep diyorum bizim dinden iyi malzeme çıkıyor diye.

8/10

not: filmi beğenen varsa The Haunting filmini de izleyebilirler. Warren'ların araştırmasını konu alan bir filmmiş yine.

lan posterinin uzaktan previewına bakınca bile gerildim. ne kadar tırsak bi adamım ben ya bu konularda
Sosyal ağlarda paylaş

copry said:

KidLazer said:

8/10

beyni %100 kullandırtan bir ilacı anlatan aksiyon filmi. ufak tefek saçmalıklar olsa da gayet başarılı. sıkça 'ben olsam napardım' diye düşündürtüyor. tavsiye edilir.

otobus filmi bu

ne dedin sen? kotu bisey dedin filme? azgini burnunu kiririm.
Sosyal ağlarda paylaş

film hakkındaki yorumları daha önce okumadım o yüzden beni kulaklarımdan tavana asabilirsiniz yorumumdan sonra.

film hakkında tek bildiğim herkesin beğendiğiydi. hayatımda izlediğim en vasat uzun filmler arasına girmeye hak kazandı. konu
çok güzel ve ince. ama kitabı okumamama rağmen senaryonun içine edildiğini düşünüyorum.

keza kitabı okumuş olan kız arkadaşım da filmin sonunu zor getirdi. kendisi de büyük hayal kırıklığı yaşıyor.

4/10

Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...