progamer Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Kadin her filminde sevişiyor zaten bi yenilik değil bu filmdeki sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Edge of Tomorrow Güzeldi ama daha güzel olabilirdi..emily blunt 10 numero film 7.5/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 live die repeat diyor. transhumanism mi anlatılıyor filmde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Pek onla alakalı değil.. daha çok Adam savaş gününü tekrar tekrar yaşıyor diyeyim kısaca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 eva green'in ses tonu muthiş ya. kulağıma fısıldasa ereksiyon yaşarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 8/10 beyni %100 kullandırtan bir ilacı anlatan aksiyon filmi. ufak tefek saçmalıklar olsa da gayet başarılı. sıkça 'ben olsam napardım' diye düşündürtüyor. tavsiye edilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 Guzel filmdi hakkatten. Izlemediyseniz izleyin mutlaka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 izliyenlerin arasında ilk zamanlar "moruk bu ilaçtan bulurmuyuz ya" "gerçekten varmıdır" "benim kuzenim amerikada alıyomuş zaten bunlardan" tarzı muhabbetler geçen filmdir dfsfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 http://yedincisamuray.files.wordpress.com/2014/06/585745.jpg Bir "Bir zamanlar anadoluda değil" 7 veriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 GONDARCENGIZ said: izliyenlerin arasında ilk zamanlar "moruk bu ilaçtan bulurmuyuz ya" "gerçekten varmıdır" "benim kuzenim amerikada alıyomuş zaten bunlardan" tarzı muhabbetler geçen filmdir dfsfsf kardeş senin ortamın nasıl kimlerle izliyosun sen filmi. ateştuğla los angeles internet kafede mi izliyorsunuz nedir. (mekan gerçektir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 Edge of Tomorrow izleyenler: İzlemedim All you need is kill diye bir manga var aynısı mı lan yoksa bunun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 http://ia.media-imdb.com/images/M/MV5BMTQ2NzA5NjE4N15BMl5BanBnXkFtZTgwMjQ4NzMxMTE@._V1_SY317_CR0,0,214,317_AL_.jpg hiç bişi anlamadım lan bu filmden zaten çok yavaştı 0/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 Raincloud said: Edge of Tomorrow izleyenler: İzlemedim All you need is kill diye bir manga var aynısı mı lan yoksa bunun? all you need is kill diye kitaptan uyarlama film. Manga'da aynı kitabın uyarlaması işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 Anladım sağol ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 Everything is awesomeeeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 KidLazer said: uzun bir aradan sonra dün dark skies ile korku filmi serüvenime geri dönmüştüm. bugün de bu filmle devam ettim. kısacası; sıkıntılı aga çok sıkıntılı film. ben laptopta gerildim sinemada izleyenlere sevgiler. konu da gerçekmiş. normalde uyduruşlardır derdim ama bildiğin Ed ve Lorraine Warren adından kişiler ve araştırmaları var. ben hep diyorum bizim dinden iyi malzeme çıkıyor diye. 8/10 not: filmi beğenen varsa The Haunting filmini de izleyebilirler. Warren'ların araştırmasını konu alan bir filmmiş yine. lan posterinin uzaktan previewına bakınca bile gerildim. ne kadar tırsak bi adamım ben ya bu konularda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 kaslı adam korkmaz sfdsdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 KidLazer said: 8/10 beyni %100 kullandırtan bir ilacı anlatan aksiyon filmi. ufak tefek saçmalıklar olsa da gayet başarılı. sıkça 'ben olsam napardım' diye düşündürtüyor. tavsiye edilir. otobus filmi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 film noir'e devam http://mdfilmfest.files.wordpress.com/2012/03/the-night-of-the-hunter-cover1.jpg 8/10 Leaning On The Everlasting Arms http://www.youtube.com/watch?v=-N9LnkKQfuc&feature=kp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 copry said: KidLazer said: 8/10 beyni %100 kullandırtan bir ilacı anlatan aksiyon filmi. ufak tefek saçmalıklar olsa da gayet başarılı. sıkça 'ben olsam napardım' diye düşündürtüyor. tavsiye edilir. otobus filmi bu ne dedin sen? kotu bisey dedin filme? azgini burnunu kiririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 film hakkındaki yorumları daha önce okumadım o yüzden beni kulaklarımdan tavana asabilirsiniz yorumumdan sonra. film hakkında tek bildiğim herkesin beğendiğiydi. hayatımda izlediğim en vasat uzun filmler arasına girmeye hak kazandı. konu çok güzel ve ince. ama kitabı okumamama rağmen senaryonun içine edildiğini düşünüyorum. keza kitabı okumuş olan kız arkadaşım da filmin sonunu zor getirdi. kendisi de büyük hayal kırıklığı yaşıyor. 4/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 kitap ile arasında pek bir fark yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 taklitlerimden sakının Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 ben okumadım ancak okuyanın yorumu bu. kitapla arasında fark olmasa bile 3x45dk'lık film çekilmez olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 naptın fayt kılap filan mı izledin kitapla film arasında cidden fark yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar