Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bugün Ne Seyrettiniz?

GERGE

Öne çıkan mesajlar

6.5

gemma

6/10

julianne ablanın karakteri film boyunca rahatsız etti beni. ne gereksizdi arkadaş ya. film ise sonlara kadar güzel gelip sonda sıçan klasik amerigan filmi. böyle bitince koca bir meh çekiyorum.

ayrıca teroristler de çok kötüydü ya. filme yakışmadı iki tane hipster terorist. daha taşaklı bir abi beklerdim. ya da liam başgan şizo çıksaydı ya da ihale ona kalsaydı falan.

Sosyal ağlarda paylaş

uzun bir aradan sonra dün dark skies ile korku filmi serüvenime geri dönmüştüm. bugün de bu filmle devam ettim.

kısacası; sıkıntılı aga çok sıkıntılı film. ben laptopta gerildim sinemada izleyenlere sevgiler.

konu da gerçekmiş. normalde uyduruşlardır derdim ama bildiğin Ed ve Lorraine Warren adından kişiler ve araştırmaları var. ben hep diyorum bizim dinden iyi malzeme çıkıyor diye.

8/10

not: filmi beğenen varsa The Haunting filmini de izleyebilirler. Warren'ların araştırmasını konu alan bir filmmiş yine.

Sosyal ağlarda paylaş

KidLazer said:

uzun bir aradan sonra dün dark skies ile korku filmi serüvenime geri dönmüştüm. bugün de bu filmle devam ettim.

kısacası; sıkıntılı aga çok sıkıntılı film. ben laptopta gerildim sinemada izleyenlere sevgiler.

konu da gerçekmiş. normalde uyduruşlardır derdim ama bildiğin Ed ve Lorraine Warren adından kişiler ve araştırmaları var. ben hep diyorum bizim dinden iyi malzeme çıkıyor diye.

8/10

not: filmi beğenen varsa The Haunting filmini de izleyebilirler. Warren'ların araştırmasını konu alan bir filmmiş yine.

The Haunting kaç yapımı ?
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...