Tori Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Shawshank redemptionu ben de overrated buluyorum. Hayır deliberetely hipsterlara yancılık yapmıyorum tartışma çıkarıp izlemek için. Niye öyle birşey yapıyım ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 yabıj yabıj hipster olmuş başlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Forrest Gump haric o Cin Ali serisi cok isabetli olmus tum filmlerde ayni mimikler vs kararliyim bu konuda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Kendince haklisin tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Tam alakalı olmamakla beraber komik: (One of the greatest acting careers filan diyor Tom Hanks ile ilgili, ne kadar alakalı olmadığını oradan anlayın). dsfds http://www.cracked.com/blog/5-actors-who-do-exact-same-thing-in-every-movie/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 ingilizcen var degil mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Okuman var değil mi? (One of the greatest acting careers diyor o kadar alakalı değil yazmışım görüyorsun hala bir aşağılama havaları) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 tamam varmis. bulasasim var. ustune alinma sen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 bingildak said: http://msmagazine.com/blog/wp-content/uploads/2013/11/HUNGER-GAMES.jpg ilk filme göre daha iyiydi sanki. ilk filmde konu, tema falan hiç ilgimi çekmemişti, öyle izlemiştim. ikinci film ile konunun kaydığı nokta çok hoşuma gitti bir sonraki filmi bekler hale geldim. 8/10 iyi film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 oklari bitmiyor kizin nedense. su sahnesinden cikinca 3 , 10 saniye sonra gene 10. kitapta falan teknolojik olarak ureyen okmu kullaniyor hatun ? 5/10 benden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 hunger games tam bir yeto dedektör ya. beğenenle görüşmeyi kesiyorum..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 sabonis said: aha geldi baş hipster asfhuasdhf. nelerdi lan senin sevmediğin filmler. direk imdb top 250'nin alayı di mi? sdufahsdhaf lise mezunu, saç sakal aynı kısalıkta, takım elbise-mersedesle okula giden kürt kökenli hipster red... hakikaten yeni bir altkültür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 kaptan filipsin son on dakikasını biriniz çıksın oynasın 1000TL benden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 ya da ben buraya - topik açmayayım- direk sorayım, eurosport canlı izlemek için site önerebilir misiniz? tabi yasaklı sitelere giremiyorum okuldan şuanda. onların haricinde var mı bir site kullandığnız ben bulamadım da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 goldbären said: sabonis said: aha geldi baş hipster asfhuasdhf. nelerdi lan senin sevmediğin filmler. direk imdb top 250'nin alayı di mi? sdufahsdhaf lise mezunu, saç sakal aynı kısalıkta, takım elbise-mersedesle okula giden kürt kökenli hipster red... hakikaten yeni bir altkültür ahahahahah lise mezunu nerden çıktı olm taktın. takım elbise giymiyorum ve saçım uzun sakalım kısa. tutmuyor olm zoralama sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 atom fiziği profesörü müsün sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 8/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 tom hanks o filmlerde oynayabiliyor çünkü abd başkanlarıyla kan bağı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Kanuni said: oklari bitmiyor kizin nedense. su sahnesinden cikinca 3 , 10 saniye sonra gene 10. kitapta falan teknolojik olarak ureyen okmu kullaniyor hatun ? 5/10 benden. quiverda kaç tane vardı, kaç tane attı, kaç tane kaldı saydın mı? madem seni çok etkiledi bu noktası filmin, oturup saydın mı gerçekten merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 hayir izledigimi anliyorum o kadar. zormu senin adina bu ? kiz sudan cikti 3 oku vardi sahne degisti yuh dedik ne oluyor bu yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Başka bir filmde de aynısı olmuştu, onların continuity error olması şart değil, o çalılardan geçene kadar maymunlara attığı okları toplamış olabilir vs vs. Her şeyi "kessin ip var" diye seyretmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 off "izlediğimi anlıyorum" yazmış bir de hahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 ahahaha aynen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Full Metal Jacket Dün gece izledim. Puan vermiyorum. Bugüne dek izlememiş olan varsa izlesin. Baştaki bölümlerine ağlasam mı gülsem mi bilemiyorum her izleyişimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar