Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bugün Ne Seyrettiniz?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Shawshank redemptionu ben de overrated buluyorum.

Hayır deliberetely hipsterlara yancılık yapmıyorum tartışma çıkarıp izlemek için. Niye öyle birşey yapıyım ki.
Mesaj tarihi:
Tam alakalı olmamakla beraber komik: (One of the greatest acting careers filan diyor Tom Hanks ile ilgili, ne kadar alakalı olmadığını oradan anlayın). dsfds

http://www.cracked.com/blog/5-actors-who-do-exact-same-thing-in-every-movie/
Mesaj tarihi:
bingildak said:

http://msmagazine.com/blog/wp-content/uploads/2013/11/HUNGER-GAMES.jpg

ilk filme göre daha iyiydi sanki. ilk filmde konu, tema falan hiç ilgimi çekmemişti, öyle izlemiştim. ikinci film ile konunun kaydığı nokta çok hoşuma gitti bir sonraki filmi bekler hale geldim.

8/10 iyi film.
Mesaj tarihi:
sabonis said:

aha geldi baş hipster asfhuasdhf. nelerdi lan senin sevmediğin filmler. direk imdb top 250'nin alayı di mi? sdufahsdhaf

lise mezunu, saç sakal aynı kısalıkta, takım elbise-mersedesle okula giden kürt kökenli hipster red... hakikaten yeni bir altkültür
Mesaj tarihi:
ya da ben buraya - topik açmayayım- direk sorayım, eurosport canlı izlemek için site önerebilir misiniz? tabi yasaklı sitelere giremiyorum okuldan şuanda. onların haricinde var mı bir site kullandığnız ben bulamadım da.
Mesaj tarihi:
goldbären said:

sabonis said:

aha geldi baş hipster asfhuasdhf. nelerdi lan senin sevmediğin filmler. direk imdb top 250'nin alayı di mi? sdufahsdhaf

lise mezunu, saç sakal aynı kısalıkta, takım elbise-mersedesle okula giden kürt kökenli hipster red... hakikaten yeni bir altkültür

ahahahahah

lise mezunu nerden çıktı olm taktın. takım elbise giymiyorum ve saçım uzun sakalım kısa. tutmuyor olm zoralama sdfds
Mesaj tarihi:
Kanuni said:

oklari bitmiyor kizin nedense. su sahnesinden cikinca 3 , 10 saniye sonra gene 10. kitapta falan teknolojik olarak ureyen okmu kullaniyor hatun ?

5/10 benden.

quiverda kaç tane vardı, kaç tane attı, kaç tane kaldı saydın mı?

madem seni çok etkiledi bu noktası filmin, oturup saydın mı gerçekten merak ediyorum.
Mesaj tarihi:
Başka bir filmde de aynısı olmuştu, onların continuity error olması şart değil, o çalılardan geçene kadar maymunlara attığı okları toplamış olabilir vs vs. Her şeyi "kessin ip var" diye seyretmeyin.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...