Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bugün Ne Seyrettiniz?

GERGE

Öne çıkan mesajlar

bu her filme "abi neden hayata bakış açımı değiştirmedi ya:////" diye ağlayanların tripleride çıldıratacak beni. beğenenede bok atıyolar bide. google a ben aksiyon vurdulu kırdılı dövüş içindede uzay olan film olsun yazıyorum öyle izliyorum belki. neyin tribindesiniz olm. eski star warsların bir tanesini bile izlemedima ama yeni 3 ü izledim. izlemek bile gelmiyo içimden mesela peluş oyuncak gibi denyolar. yargılayabilir misiniz beni? tabiki hayır.
Sosyal ağlarda paylaş

Hipsterin hipsterleri olma kaygısı ile bir ömür geçirdiniz yetmedi mi arkadaş? Tamam tüm star trekleri zamanında izlediniz, StarWars 4-5-6yı çıktığı gün izlediniz. Eskileri iyiydi yenileri bok kaka bla bla.

Nedir bu arkadaş sürekli bi " bu eskiden iyiydi" " eskisi daha iyiydi" "yenisini beğenenler eskisini bilmiyolar lol" modu?

Bazı şeyler zamanında iyiydi kaldı orada ki kalsın. Adam gitmiş zor bir şeyi başarmış tekrardan Star Trek filmi çekmiş. Hem de saygı duymuş olaya, alternatif bir evrende tasarlamış hikayeyi. Yapmasamıydı daha mı iyiydi? O zaman sen gelip millete "ulan eskisi daha iyiydi 8.5 ne lol" diye laf yapamayacaktın. Sana da yaramış bak.

not. bir de yeni star trek filmini sevmek ile recep ivedik'i sevmeyi bir tutan adam var. wat
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...