arcane Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Kanuni said: Hadi resim koyun ama imdb den vs den link veya filmin ismi lazim. Ilerde resimler gidince bademden bahsediyormus gibi oluyoruz :) resimler imdbden ağa. senin internetin gider o resimler gitmez raad ol sdfsdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 ağa oldu o zaman. kocum benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 bu her filme "abi neden hayata bakış açımı değiştirmedi ya:////" diye ağlayanların tripleride çıldıratacak beni. beğenenede bok atıyolar bide. google a ben aksiyon vurdulu kırdılı dövüş içindede uzay olan film olsun yazıyorum öyle izliyorum belki. neyin tribindesiniz olm. eski star warsların bir tanesini bile izlemedima ama yeni 3 ü izledim. izlemek bile gelmiyo içimden mesela peluş oyuncak gibi denyolar. yargılayabilir misiniz beni? tabiki hayır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Fransuxa said: peluş oyuncak gibi denyolar ahahhahahaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Fransuxa o kadar çok hatan var ki uğraşasım gelmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 yavhehe.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 genelde "You had to be there" story oluyor etkisini anlayabilmen icin. 20-30 sene sonra eskisi kadar etkilememesi normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 çok sıkıştı ama eğlendirdi, dans sahnelerini geçtim başroldeki hatunada aşık oldum. hatuna 9/10 , düşman hatuna 8/10 başka hatun olmamasına 1/10 klasik senaryo ama güzel film 7/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 http://www.filmmizle.com/wp-content/uploads/2014/01/116-430x600.jpg İyi, kız baya iyi, 8/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
j_bLiND Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 https://31.media.tumblr.com/fc4d59a6ed9fe10d2e07eea313554754/tumblr_mz3mgq8Ph51qifjtbo2_1280.jpg gravity, daha yeni izledim. amatör eğlendirir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 [15" 1366*768 laptop speaker ile WEBDL izleyenleri] eğlendirir işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 şunu sinemada izlemeyecek kadar izbe olmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 dreagloth said: http://www.filmmizle.com/wp-content/uploads/2014/01/116-430x600.jpg İyi, kız baya iyi, 8/10 sarah bolger ya tudorsdan beri aşığıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 2013 yılında izlediğim en iyi filmlerin arasında 8,5/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 film sinirlerimi bozdu yine böle film izlememem lazım benim kimsede uyarmıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
j_bLiND Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 yok ya masaüstünden izledim 1440*900 (:P) mantık hataları falan vardı öyle. sadece akıcıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Hipsterin hipsterleri olma kaygısı ile bir ömür geçirdiniz yetmedi mi arkadaş? Tamam tüm star trekleri zamanında izlediniz, StarWars 4-5-6yı çıktığı gün izlediniz. Eskileri iyiydi yenileri bok kaka bla bla. Nedir bu arkadaş sürekli bi " bu eskiden iyiydi" " eskisi daha iyiydi" "yenisini beğenenler eskisini bilmiyolar lol" modu? Bazı şeyler zamanında iyiydi kaldı orada ki kalsın. Adam gitmiş zor bir şeyi başarmış tekrardan Star Trek filmi çekmiş. Hem de saygı duymuş olaya, alternatif bir evrende tasarlamış hikayeyi. Yapmasamıydı daha mı iyiydi? O zaman sen gelip millete "ulan eskisi daha iyiydi 8.5 ne lol" diye laf yapamayacaktın. Sana da yaramış bak. not. bir de yeni star trek filmini sevmek ile recep ivedik'i sevmeyi bir tutan adam var. wat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 yapmasa daha iyiymiş bilidğin hızlı ve öfkeli uzayda tier baya dandik action filmi, eski star treaklerle falan da kıyaslamıyorum bunu söylerken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apsingir Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 http://www.indirmedennfilmizle.net/wp-content/uploads/2010/08/Gecmisi-Olmayan-Adam-.jpg iyiymis. 8/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 7 sonunda kız sanki geç kaldın ben çoktan başka herif buldum gibi bakmadı mı lan bana mı öyle geldi sdfs 8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 about time cok güzel filmdi 8 az bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 9.0 Haters gonna hate. Yalnız sonu çok daha farklı bitirselermiş daha da güzel olurmuş. Yine küçük bi ikilieme sevketmişler izleyiciyi ama daha yüksek bitmesini beklerdim. Alternatif bir ending var youtubeda bulabilirsiniz. Çok bir farkı yok gerçi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 ObuzHapsever said: Abartıldığı kadar kötü değil. Ama bi yarım saat daha kısa olaymış eyiymiş. abartıldığı kadar kötü değil derken? quentin tarantino yılın en iyi filmi dedi mesela bunun için çünkü. ki yani 8/10 kafadan alır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 8/10 brahhhhh leynn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 8 nasıl abi lone rangera ben omrumde ılk defa bır fılm bıtmeden salonu terk ettim. Nasıl 8 ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar