Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Red said: ahah mascio ve klasik leş tavrı. ona buna hakaret etmekten başka bir olayı yok. Elemanı tanımıyorum ama bariz bi packet loss var beyinden ele. filmi eleştirisi yaparken kitap muhabbetine çevirmesiyle zaten edebiyattan da anlamadıgı belli olmuş. Babby's first /lit/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 bu korelilerde değişik bişi var ya :P çok karizmatik oluyorlar filmlerde :D o asansörden çekiçle çıktığı sahne çok iyiydi misal :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 progamer said: Myshkin said: 8/10 iyiydi +1 iyiydi harbi. bi +1 de benden.gayet iyiydi. rosario dawson'ında memeler hmmpsss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 5/10, harbiden manyak bir film. Filmi seri katil olan anakarakterin gözünden izliyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Trance +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 ekşide trance bok yağmuruna tutulmuş. bu bile film gerçekten iyimiş demek sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 e çok iyi bi film değil ama gerçekten. iyi ama çok iyi değil. ekşidekilerin tavrı zaten bok atmam lazım yoksa öleceğim hastalığı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 trance öyle çok aşmış efsane fln değildi de gayet iyiydi yani. Danny Boyle yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 warm bodies 2/10 Izlemez olaydim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 http://cdn.windows7themes.net/wallpaper/GI-Joe-2-Retaliation-wallpaper-07.jpg ilk filmden iyiydi ama yine de Snake Eyes'ın iki üç sahnesi dışında meeh. Londraya çat diye düşen bombanın öbür şehirlere düşmesi ne uzun sürdü be. Hani gelmiş işte şehrin üstüne daha niye öbürlerini beklion at gitsin. Öyle Rock son anda durdurcak diye o kadar kasmasalardı eyiydi. storm shadow çok dayak yedi bide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 screwy said: wikipedia zun a katılmadı Science fiction is a genre of fiction with imaginative content such as settings in the future, futuristic science and technology, space travel, parallel universes, aliens, and paranormal abilities. Exploring the consequences of scientific innovations is one purpose of science fiction, making it a "literature of ideas".[1] Science fiction has been used by authors as a device to discuss philosophical ideas such as identity, desire, morality, and social structure. http://en.wikipedia.org/wiki/Science_fiction abi akademik bir tartışma filmini xunn ne kadar anlayabilir ki? pastel boya tartışsalardı anlardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Yazıda mutantlar teknolojik değildir demiyor da yalnız. Bariz sci-fi mutantlar da tanıyorum ben. Mutantları ayırmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 xunn haksız da wikipedia niye haklı olsun abicim. ben selvi boylum alyazmalım sci fi dir yazsam wikipediaya haklı mı olcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 http://adventureamigos.net/wp-content/uploads/2013/04/Trance-2013-Movie-image.jpg 7/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 of artık "wikipedia'nın bilgilerini senin benim gibi adamlar yazıyor" lafı bitsin ya. wikipediadaki bilginin yanlıslıgını kanıtlayabilecek kitaplarla gelmediginiz surece wikipediadaki bilgi dogru bilgidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 şu sitede http://www.writing-world.com/sf/sf.shtml yazan şeyin aksini kanıtlamamızı istiyorsun. benim de illa kendi fikrimi bir siteye yazıp onu linklemem mi gerekiyor yani, nedir kanıttan kasıt? kaldı ki fen bilimi tartışmıyoruz yani burda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 iste wikipediadaki genel konular artık senin kendi fikrin degil her gun milyon adam okuyo zaten yanlıs olanı reportlatıp reviewlatıyolar bunu anlamak ne kadar zor. eger yanlıs oldugunu kanıtlayabileceksen bunun gercek kaynagı ders kitabı falan varsa git bul getir yoksa sus diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 türkiyede milyonlarca kişi fotoğrafa resim diyor, o zaman doğru mu bu? kaldı ki verdiğin kaynak ders kitabı değil görüldüğü üzere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 sadece benle tartısmıs olmak icin bos bos konusuyosun. screwy out. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Myshkin said: türkiyede milyonlarca kişi fotoğrafa resim diyor, o zaman doğru mu bu? kaldı ki verdiğin kaynak ders kitabı değil görüldüğü üzere. fotoğraf = resim zaten tanım olarak kaç gündür tartıştığınız şeye bak gerçekten ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 lone rangeri izledik dun. eglenceliydi baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 progamer said: http://cdn.windows7themes.net/wallpaper/GI-Joe-2-Retaliation-wallpaper-07.jpg puan yok kötüydü. adamlar yemin etmiş yapıcakları filmde sadece tek sahneyi iyi yapalım gerisinde hiç bişi olmasın diye. geçen film fransa sahnesi bu film dağ sahneleri. bi de utanmadan 2 saatlik yapmışlar. filmde hiç bi bok olmuyor sdfs. rock abi boşversin bunu hızlı ve öfkeli go go Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Trance'e başladım ama bitiremedim. O kadar kötüydü :( Kasmışlar, vermişler ışığı, vermişler müziği videoklip gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Trance , büyük beklentilerle başına oturdum. Ama tatmin etmedi. 6/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Dün izledim gerçi... Baya güzelmiş film. Fikir olarak aslında orjinal değil* ama bizim kültürümüze güzel yerleştirilmiş konu. Sinematografi ayrı bi güzeldi Türk filmi geneline göre. Efektler de basit ama etkili. Başrol falan hariç oyuncular heralde yerli halk diye tahmin ediyorum, hiç sırıtmamışlar. Başta bi süre "noluyo lan" diye baksam da ekrana, bir noktadan sonra her şey rayına oturuyo. Sıkıcılaşmadan sona doğru ilerliyo zaten. Bir tek en son sahnelerde olacakları önceden anlıyosunuz, gerçi yine de ufak bir süpriz oluyor. O kadar da olsun. Temiz 7,5 alır. Hatta 8'i zorlar. * The Green Mile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar