dune4343 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 Merhaba ; ben oynuyorum T VII CV , t5 bb var oyun wot gibi :D Tek sorun :D yakın savaş yaparsan aninda batiyorsun . torpil ler afetmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 elinde key olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascha Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 su cok guzel beyler gelin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Sam said: güzel aslında, closed beta yakalarsanız kesin deneyin. bu tarz bir oyunun yapılıp keyifli olabileceğini kanıtlamış gene adamlar. wargaming'e bir konuda hakkını vereceksem o da her defasında hiç kimsenin denemeye cesaret edemeyeceği kadar niche ama "neden yok" dedirtecek kadar normal oyunları sıfırdan, sağdan soldan çalmadan deneyip yaptılar ve popüler hale getirdiler. anlı şanlı 20 milyar dolarlık şirketler onların üçte biri kadar yaratıcı olamadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 gelelim de nasıl gelelim. yok ki beta key. 2. wave alımlarda da kimse dürtmemiş geçti gitti güzelim şans Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascha Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 her inv da soylendi abi hemde aynı gun, steam vs ver ozelden yazayım denk gelirsem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 denızaltı yok oyunda hem sevındım hem uzuldum sevındım cunku konsepte uymaz zaten, bs lere karsı denızaltı cok mantıklı deıl uzuldum, keske onada bısey yapsalarmıs yanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 oynamak istiyorum bu oyunu epey izledim hoşuma gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascha Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 submarines vs submarines olabilirdi cogu oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Suark said: denızaltı yok oyunda hem sevındım hem uzuldum sevındım cunku konsepte uymaz zaten, bs lere karsı denızaltı cok mantıklı deıl uzuldum, keske onada bısey yapsalarmıs yanı. bblere karşı ss 'baya' etkili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 ya ıste oyle bısı koyarsan ya op olcak ya up arasını zor yakalamak ss lerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Up olacak birşey yok, ssler bblere vurabilirken bbler sslere vuramıyor zaten ekipmanları yok. Torpiller zaten açık ara en kuvvetli silah komedi güçlü. 2 tonluk mermi sallıyorsun, torpilin onda biri dmg veriyor. carrier var zaten op, sslere hacet yok bir de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascha Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Kaede said: gelelim de nasıl gelelim. yok ki beta key. 2. wave alımlarda da kimse dürtmemiş geçti gitti güzelim şans Pamuk eller cebe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 op olmasın diye kasıcakları için up olucaklar, bak mesela navyfield'a, ss ler tamamen gereksiz araçlar olmus oyunda, bı hevesle aldım pısman oldum sdsf. periscop derinliğine çıkınca toplarla vurabiliolar falan, dipte zaten hemen hava bitiverio attıgın torplar bı halta yaramıo zatne destroyerlarda daha fazlası var aman sacma sapan olmus o oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 55 liraya f2p oyuna beta key ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 İşte destroyerler anti sub zaten görev tanımı olarak, bb ve cvler vuramayacaktı bile. Gereksiz ve yeri yok kombine deniz savaşlarında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Suark said: op olmasın diye kasıcakları için up olucaklar, bak mesela navyfield'a, ss ler tamamen gereksiz araçlar olmus oyunda, bı hevesle aldım pısman oldum sdsf. periscop derinliğine çıkınca toplarla vurabiliolar falan, dipte zaten hemen hava bitiverio attıgın torplar bı halta yaramıo zatne destroyerlarda daha fazlası var aman sacma sapan olmus o oyun Hala nerf gelmediyse forumlara gir bak herkesin ayni fikirde oldugu tek sey sey sslerin op olmasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 valla forum noob dolu o zaman ne dıım en son oynadıgımda, destroyer > all dı resmen. bide aircraft carrierlar. ss le 10 dakka ugrasırken, destoryla aynı anda ss batırıp bs tokatlıodun ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 blitzdir o blitz, gb olsa tokatlayamazsın diyeceğim ama blitzde ssin işi ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 bu arada sam torplar fazla guclu sılahlar deıl. gecen bı uboat subayının gunlugu vardı nette, tıcaret gemısını batırmak ıcın 9 torp yolluyolardı gun boyunca, akşam falan batıodu anca meret. bide zaten hepsi süper çalışan zımbırtılar deil, tetiği bozk olanı var, kendi denizaltısını vuranı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 o biraz seyle ilgili. ilk torpido bile gemiyi batırmaya yeterli olabilir ama gidip geminin altında yeternce delik actıkmı biye bakamadıkarı ıcın fazladan sıkıyolar hep. gemiler nadir öle ortadan catlayıpda fısk diye batıyo torpidoyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 beta key'i olan var mı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Suark said: bide zaten hepsi süper çalışan zımbırtılar deil, tetiği bozk olanı var, kendi denizaltısını vuranı var o torpidolarin eskileri onlar..yani bir yuk gemisine 9 torpido isabet ettirip patlatip batiramaman cok olasi degil..ama 9 atarsin 1 i anca isabet eder o da sinirli hasar verir ugrasirsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 torpedoes.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 ya işte nerden vurdugun falan cok onemlı, bide torpido tipi. baya şans faktörü falan varda, öyle 1shotkill diye bişi yok yaw. anca külüstür eski püskü bişeye öyle yaparsın heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar