Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dying Light

Xenus

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bizde co-op kültürü yok bence, o yüzden co-op oyunları tutmuyor. Ayrı ayrı oyun gruplarım var arkadaş çevresi içinde, kimse co-op oyun oynayamıyor. Zar zor, zorlayarak PS4'te heist'leri bitirtdim adamlara. Onun haricinde hepimiz öküz gibi oyun alıyoruz, bir kere açmıyoruz ama oyunları.

Yani mesela 1 sene boyunca pati olarak l4d2 oynamamız bir şans.
Revangelis'lerle falan Dead Island oynamıştık, o da keyifliydi. Ama böyle süregelen bir co-op kadrosu bulamıyorum ben. Dying Light'ı oynayamadım bir türlü. Update ile birlikte singleplayer olarak başladım şimdi.

Çünkü giren olsa dahi hikaye'ye bağlı gitmiyor, saçmalıyor falan keyfini kaçırıyor oyunun.

O yüzden Revangelis gibi adamlar lazım oyunlardan keyif alabilmek için.
Mesaj tarihi:
Yalnız oyunun performansı çok daha iyi gibi ve çok daha güzel gözüküyor şu anda. Custom maplere direk menüden ulaşılması da güzel olmuş ama hikayeyi %100 bitirmeme rağmen hala new game + ı göremiyorum menüde.
Mesaj tarihi:
LathspeLL said:

Bizde co-op kültürü yok bence, o yüzden co-op oyunları tutmuyor. Ayrı ayrı oyun gruplarım var arkadaş çevresi içinde, kimse co-op oyun oynayamıyor. Zar zor, zorlayarak PS4'te heist'leri bitirtdim adamlara. Onun haricinde hepimiz öküz gibi oyun alıyoruz, bir kere açmıyoruz ama oyunları.

Yani mesela 1 sene boyunca pati olarak l4d2 oynamamız bir şans.
Revangelis'lerle falan Dead Island oynamıştık, o da keyifliydi. Ama böyle süregelen bir co-op kadrosu bulamıyorum ben. Dying Light'ı oynayamadım bir türlü. Update ile birlikte singleplayer olarak başladım şimdi.

Çünkü giren olsa dahi hikaye'ye bağlı gitmiyor, saçmalıyor falan keyfini kaçırıyor oyunun.

O yüzden Revangelis gibi adamlar lazım oyunlardan keyif alabilmek için.

<3
Mesaj tarihi:
LathspeLL said:

Bizde co-op kültürü yok bence, o yüzden co-op oyunları tutmuyor. Ayrı ayrı oyun gruplarım var arkadaş çevresi içinde, kimse co-op oyun oynayamıyor.

ben iyi oynasam hep oynarim aslinda co-op :(

ama iyi oynayamiyorum hic sdfsfsfsdf
Mesaj tarihi:
LathspeLL said:

Bizde co-op kültürü yok bence, o yüzden co-op oyunları tutmuyor.

katılmıyorum, steam oyun alırken birinci önceliklerim

[list]
[*] achievement
[*] co-op
[*] FPS
[/list]
sırf co-op var diye alakasız oyunlar aldım ve gayet hepsini co-op oynadm

Dying light sadece co-op için aldım - 60 saat - 100% achievement milletle oynadım

black ops 3 ü bile sırf zombie mod co-op için aldım.

steamde co-op oynamak veya achievement fullemek istediğiniz insanlar için bir sürü site var 4 kişi sırf ne oynayalım derken ID lerimizi koyup ortak oyunlar listelenmiş hayatta oynamayacağımız oyunları oynamıştık.
Mesaj tarihi:
Ben de dying light coopa varım! Eklemeyen varsa steamden eklesin. DA2019

Akşamları 7den sonra online olurum.

Following süper olmuş bu arada. Buggy i aldım bakalım.
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
LathspeLL said:

Bizde co-op kültürü yok bence, o yüzden co-op oyunları tutmuyor.

Haklılık payı var şunun eğer local co-op'u saymazsak.

Yani oyun oynadığın adamı göreceksin yanında; o yüzden lan partyler, koltuğa yayılıp yanyana oynanan oyunlar zevkli oluyor.

İnternet üzerinden oynadığın adam arkadaşın olsa bile onun tepkilerini göremeyip, sohbet edemeyince tadı olmuyor. (teamspeak sayılmaz).
  • 1 yıl sonra ...
  • 1 ay sonra ...
  • 2 ay sonra ...
  • 11 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Dying Light Battle Royale!

https://store.steampowered.com/app/766370/Dying_Light_Bad_Blood/

https://78.media.tumblr.com/7c5b55fa21c0f9cba3f4ece7146446d5/tumblr_mtjvm36ggL1s5d2cwo1_250.gif
  • 11 ay sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...