LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 Bizde co-op kültürü yok bence, o yüzden co-op oyunları tutmuyor. Ayrı ayrı oyun gruplarım var arkadaş çevresi içinde, kimse co-op oyun oynayamıyor. Zar zor, zorlayarak PS4'te heist'leri bitirtdim adamlara. Onun haricinde hepimiz öküz gibi oyun alıyoruz, bir kere açmıyoruz ama oyunları. Yani mesela 1 sene boyunca pati olarak l4d2 oynamamız bir şans. Revangelis'lerle falan Dead Island oynamıştık, o da keyifliydi. Ama böyle süregelen bir co-op kadrosu bulamıyorum ben. Dying Light'ı oynayamadım bir türlü. Update ile birlikte singleplayer olarak başladım şimdi. Çünkü giren olsa dahi hikaye'ye bağlı gitmiyor, saçmalıyor falan keyfini kaçırıyor oyunun. O yüzden Revangelis gibi adamlar lazım oyunlardan keyif alabilmek için.
BalisticGel Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 Abi geçen gel gta oynayalım dedim elemanlar gelirse oynarız dedin =(
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 E heist yapıcaz, 4 kişi gerek, gelirlerse oynarız işte?!?!?
senko Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 çünkü artık hepimiz 30+'ız ve çoğumuzun eşi, çocuğu var. olmayan da günde 18 saat mesai yapiyor sdf
BalisticGel Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 Yalnız oyunun performansı çok daha iyi gibi ve çok daha güzel gözüküyor şu anda. Custom maplere direk menüden ulaşılması da güzel olmuş ama hikayeyi %100 bitirmeme rağmen hala new game + ı göremiyorum menüde.
BalisticGel Mesaj tarihi: Şubat 13, 2016 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2016 Stadyumdan çıkıp bozak questi dışında bir questi seçince çıktı new game +. NG+ ve Nightmare zorluğunda oyun ciddi zormuş yalnız. Özellikle gece.
Revangelis Mesaj tarihi: Şubat 13, 2016 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2016 LathspeLL said: Bizde co-op kültürü yok bence, o yüzden co-op oyunları tutmuyor. Ayrı ayrı oyun gruplarım var arkadaş çevresi içinde, kimse co-op oyun oynayamıyor. Zar zor, zorlayarak PS4'te heist'leri bitirtdim adamlara. Onun haricinde hepimiz öküz gibi oyun alıyoruz, bir kere açmıyoruz ama oyunları. Yani mesela 1 sene boyunca pati olarak l4d2 oynamamız bir şans. Revangelis'lerle falan Dead Island oynamıştık, o da keyifliydi. Ama böyle süregelen bir co-op kadrosu bulamıyorum ben. Dying Light'ı oynayamadım bir türlü. Update ile birlikte singleplayer olarak başladım şimdi. Çünkü giren olsa dahi hikaye'ye bağlı gitmiyor, saçmalıyor falan keyfini kaçırıyor oyunun. O yüzden Revangelis gibi adamlar lazım oyunlardan keyif alabilmek için. <3
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 13, 2016 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2016 LathspeLL said: Bizde co-op kültürü yok bence, o yüzden co-op oyunları tutmuyor. Ayrı ayrı oyun gruplarım var arkadaş çevresi içinde, kimse co-op oyun oynayamıyor. ben iyi oynasam hep oynarim aslinda co-op :( ama iyi oynayamiyorum hic sdfsfsfsdf
OsManiaC Mesaj tarihi: Şubat 14, 2016 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2016 LathspeLL said: Bizde co-op kültürü yok bence, o yüzden co-op oyunları tutmuyor. katılmıyorum, steam oyun alırken birinci önceliklerim [list] [*] achievement [*] co-op [*] FPS [/list] sırf co-op var diye alakasız oyunlar aldım ve gayet hepsini co-op oynadm Dying light sadece co-op için aldım - 60 saat - 100% achievement milletle oynadım black ops 3 ü bile sırf zombie mod co-op için aldım. steamde co-op oynamak veya achievement fullemek istediğiniz insanlar için bir sürü site var 4 kişi sırf ne oynayalım derken ID lerimizi koyup ortak oyunlar listelenmiş hayatta oynamayacağımız oyunları oynamıştık.
Boneslark Mesaj tarihi: Şubat 14, 2016 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2016 http://www.youtube.com/watch?v=mgVPmDOtFfc canavar kim belli değil :D
DA2019 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 Ben de dying light coopa varım! Eklemeyen varsa steamden eklesin. DA2019 Akşamları 7den sonra online olurum. Following süper olmuş bu arada. Buggy i aldım bakalım.
BalisticGel Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 New game + a nightmare zorluğunda başladım oyun eskisinden daha keyifli hale geldi. Varsa beraber oynarız Legendary level kasarız diyen oynayabiliriz beraber. Steam ID: BallisticGel
neutrino Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 LathspeLL said: Bizde co-op kültürü yok bence, o yüzden co-op oyunları tutmuyor. Haklılık payı var şunun eğer local co-op'u saymazsak. Yani oyun oynadığın adamı göreceksin yanında; o yüzden lan partyler, koltuğa yayılıp yanyana oynanan oyunlar zevkli oluyor. İnternet üzerinden oynadığın adam arkadaşın olsa bile onun tepkilerini göremeyip, sohbet edemeyince tadı olmuyor. (teamspeak sayılmaz).
Norak Mesaj tarihi: Haziran 18, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2017 yeni dusmanlar, free dlcler (10x) vs gelcekmis 12 ayilk donemde: https://www.youtube.com/watch?v=-dzu-RZVJfA
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 bedava dlcler baslamıs. https://www.youtube.com/watch?v=crQdkigSNTo
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2017 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2017 AWWWW YISSSSS Yoklukta tekrar başlasam mı diyordum. Bomba oldu bu.
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 %50 indirim yemiş alınır mı ? Güzel coop arıyorum , Bir de enchaned edition mi normal mi almak lazım.
Catze Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 güzel coop ama enhanced edition ne bilmiyorum
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 enchanced'de expansionu varsa onu al, güzel exp. hikayeyi devam ettiriyor, araç falan geliyor oyuna bumbastik.
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 base satılmıyor zaten artık istesen de alamazsın
Raylen Mesaj tarihi: Eylül 14, 2018 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2018 Dying Light Battle Royale! https://store.steampowered.com/app/766370/Dying_Light_Bad_Blood/ https://78.media.tumblr.com/7c5b55fa21c0f9cba3f4ece7146446d5/tumblr_mtjvm36ggL1s5d2cwo1_250.gif
Goering Mesaj tarihi: Eylül 14, 2018 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2018 bu oyunu biraz izledim fena degil gibi
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 6, 2019 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2019 lan bu oyun zormuş ilk kez oynuyorum hard baya zorluyor oyunun başları geceyi saymıyorum bile
Öne çıkan mesajlar