Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Biraz once Pizza Il Forno diye bir yerde pizza yedim, Dominos, Pizza Hot, Tadim gibi zincirlere bin basar direk. Tavsiye ederim, Cankaya'da: https://ankara.yemeksepeti.com/TR/Restoran/Pizza-Il-Forno_-Yildiz/5d11f471-ea3a-49f1-af2c-4cde297c048c/TR_ANKARA/m.ys Sundan yedim orta boy, yaninda da tiramisu aldim, 19 lira tuttu: http://www.oburcan.com/wp-content/uploads/2013/05/P1030244.jpg Burada adam uzun uzun anlatmis: http://www.oburcan.com/pizza-il-forno-ankara/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 peynirli lahmacun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 OFFFFFF süper görünüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 o peynirler ne öyle ya sanki dolapta bozulmasın diye üstüne atmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 abi menemenli pide gibi görünüyor ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 mozzarella, fontina, beyaz peynir, rokfor bu dordu var orada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 küfür gibi koymuşlar peynirleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 bütün halde koysalarmış peyniri 4 parçaya bölüp lutfetmişler. ama kesin çok lezzetlidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Bana gelende bunun 1/4'u boyunda bir suru parca ile geldi. Ayni seyi cok kisi soylemis belli ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 öyle kalıp beyaz peynir bayık olmadı mı ki? turtles pizza var k.esat'ta o da baya iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 turtles bildiğin mayalı hamur yediriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ninjadaisuke Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 direnis bitti mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Turtles bence de cok iyi degil. Bunlari tuttum ama, hep soylerim artik, eve geliyor. Su cok garip gorunuyor ama: http://www.oburcan.com/wp-content/uploads/2013/05/P1030252.jpg Kim yerki bunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 ankarada heralde 10 farklı yerde yedim. NYPD gibisi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 üzerinde et olduğu sürece seni bile yerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Holy said: üzerinde et olduğu sürece seni bile yerim. peki beni yermisin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Anittepe degil miydi o? O civarlara yakin oturmadim hic eve siparis icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 fede said: ankarada heralde 10 farklı yerde yedim. NYPD gibisi yok evet burası harbiden güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 senko said: Holy said: üzerinde et olduğu sürece seni bile yerim. peki beni yermisin?sen çok tatlısın ya şeker krizine girerim diye korkuyorum <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 NYPD ve turtle ın hamuru direk pide hamuru gibi geldi bana ya, NYPD çokii çokzel diye duyduğumdan deneyim dedim hiç beğenmemiştim :/ bi de gidip yerinde deniyeyim madem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 acıktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 hamur olarak piola bayağı başarılı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Tadım Pizza var Ankara'da da var sanırım, onun pizzaları çok güzel ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 çok lüzumsuz pahalı tadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar