hasmetbeybi Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 eskiden 500 episode complete torrentler vardı simdi yok cok zorlama buluosun onlarında trackeri kalmamıs tek tek degilde yekün olarak nerden indirecem bilen varmı zmandaa fln cok patates Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Nyaa.eu, tokyotosho. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 http://bakabt.me/ 1TB up var benim, ama duz kullanici icin zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Bakabt sıkıntı bir yer değil. Ratio'yu tutturamazsan; adamlar downloadunu engellemiyor sadece sitede search yapmanı engelliyor. Logout olup search yapıyorsun, linki kopyalıyorsun; login olup torrenti indiriyosun =) Bitmiş animelerin en kaliteli versiyonlarını bulabiliyorsun o yüzden güzel oluyor orası. Ama eğer o anime lisaslıysa ya da hala devam ediyorsa; bakabt'de bulamazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Yok yahu, CR'nin neredeyse tum lisansli animeleri var orada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Genelde funamiationdan falan lisanslı olan hiç bir şey bulunmuyor orada ya. CR'ı takmıyor olabilirler. Bu arada yukarda söylediğim taktik yalan olmuş. İlla üyelik istiyor arama yapabilmek için :D(bayadır kullanmıyodum şimdi aklıma geldi deneyim dediydim) Edit: Ama iki gıdım gugıl kullanma yeteneğiyle, gugıldan torrent linkleri bulunabiliyor :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 en bulunmayan şeyleri bulma yöntemim: anidb'den üye olup, istediğim serinin istediğim gruptan bir dosyasını bulup, crc değerini google'da aratmak. net'in herhangi bir köşesinde bir torrent, ddl, irc vs kaldıysa öyle bulunabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 bakabt rahat benim ratio 0'a yakın ama gül gibi geçiniyoruz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Ya öyle belli bir müddet izin veriyolar da bi kere uyarı alınca hayatı zindan ediyolar sana. Daha önce üye olmadan arama yapabiliyodun o iyiydi şimdi kapatmışlar. Az önce de bari ekstra bir üyelik alayım sırf aramalar için dedim; mailden aktifleştirdiğim gibi "your account is suspended" dedi. Usulca nyaa.eu'ya geri döndüm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 bakabt sorun çıkarmadı bana da, 0.25'te tutuyorum ratioyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar