Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

anime indirmek

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bakabt sıkıntı bir yer değil. Ratio'yu tutturamazsan; adamlar downloadunu engellemiyor sadece sitede search yapmanı engelliyor. Logout olup search yapıyorsun, linki kopyalıyorsun; login olup torrenti indiriyosun =)

Bitmiş animelerin en kaliteli versiyonlarını bulabiliyorsun o yüzden güzel oluyor orası. Ama eğer o anime lisaslıysa ya da hala devam ediyorsa; bakabt'de bulamazsın.
Mesaj tarihi:
Genelde funamiationdan falan lisanslı olan hiç bir şey bulunmuyor orada ya. CR'ı takmıyor olabilirler.

Bu arada yukarda söylediğim taktik yalan olmuş. İlla üyelik istiyor arama yapabilmek için :D(bayadır kullanmıyodum şimdi aklıma geldi deneyim dediydim)

Edit: Ama iki gıdım gugıl kullanma yeteneğiyle, gugıldan torrent linkleri bulunabiliyor :p
Mesaj tarihi:
en bulunmayan şeyleri bulma yöntemim:

anidb'den üye olup, istediğim serinin istediğim gruptan bir dosyasını bulup, crc değerini google'da aratmak. net'in herhangi bir köşesinde bir torrent, ddl, irc vs kaldıysa öyle bulunabiliyor.
Mesaj tarihi:
Ya öyle belli bir müddet izin veriyolar da bi kere uyarı alınca hayatı zindan ediyolar sana. Daha önce üye olmadan arama yapabiliyodun o iyiydi şimdi kapatmışlar. Az önce de bari ekstra bir üyelik alayım sırf aramalar için dedim; mailden aktifleştirdiğim gibi "your account is suspended" dedi. Usulca nyaa.eu'ya geri döndüm :D
  • Yeni Oluştur...