kami Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 said: konuşabilip konuşamayacağını bana soracak said: Sana mı soracağız güleceğimiz şeyleri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 inş cnm ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 sipeyskeyk said: Dövmemeye söz verirsen tanışabiliriz. Adam olmaya söz verirsen dövmem söz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 off noyan bile bu kadar ağır konuştuysa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 kimi dövüyon sen ya artis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Bu konuda söz veremem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 abi nolmuş burda lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Sam said: arcane sen hangi partiye oy vereceksin söyle de ben ona vermeyeyim. akp'den kurtulup bkp'ye geçmenin alemi yok çünkü.ben laik bir partiye veririm o yüzden dert etme, senin oy vereceğin birşeye denk gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 ldp laik değil mi şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Fistan said: Noyzura said: sipeyskeyk said: Hatta şöyle yapalım. Fistan İzmir'e gelsin, fistanların mekana gidelim cafe del mundo ya, ikimizi aynı anda döv. insaların saatine 2 liraya çalıştırılarak sömürüldüğü mekanlara gitmiyorumbilmeden yorum yapmazdın sen aslında niye böyle oldun mekanın supervizörü de arkadaşım , kasa şefi de , bir iki garsonu hatta mutfaktaki aşçılarıda öyleydi. Ayrıldı bazıları. neyi bilmiyorsun demedim anlamadı anlamadım. Supervizöre söylediğimde 2 lira muhabbetini "vermiyorumm lannn daha fazla " deyip gülüp geçti. Diğer çalışan arkadaşıma söylediğimde "haaa yeni başlayanlar öyle biz öyle değiliz" dedi. 2 3 arkadaşımda ayrıldı verilen komik ücrete rağmen beklenen performanstan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 alala ilginc :D adam benden iyi bildigini falan iddia edecek dükkanın gelir giderini falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 sipeys'ten fistan'a gelsin. http://www.bilgiustam.com/resimler/2011/08/vites-300x223.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 arcane said: ben laik bir partiye veririm o yüzden dert etme, senin oy vereceğin birşeye denk gelmez. sosyalist/komünist partilere filan oy vermiyorsan denk gelebilir rahatlıkla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Saatine 2 lira olamaz lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 2 liraymış noyzura öyle diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Noyzura said: Fistan said: Noyzura said: sipeyskeyk said: Hatta şöyle yapalım. Fistan İzmir'e gelsin, fistanların mekana gidelim cafe del mundo ya, ikimizi aynı anda döv. insaların saatine 2 liraya çalıştırılarak sömürüldüğü mekanlara gitmiyorumbilmeden yorum yapmazdın sen aslında niye böyle oldun mekanın supervizörü de arkadaşım , kasa şefi de , bir iki garsonu hatta mutfaktaki aşçılarıda öyleydi. Ayrıldı bazıları. neyi bilmiyorsun demedim anlamadı anlamadım. Supervizöre söylediğimde 2 lira muhabbetini "vermiyorumm lannn daha fazla " deyip gülüp geçti. Diğer çalışan arkadaşıma söylediğimde "haaa yeni başlayanlar öyle biz öyle değiliz" dedi. 2 3 arkadaşımda ayrıldı verilen komik ücrete rağmen beklenen performanstan. Ahaha neziri tanıyon mu la ? Bu arada fistanın hakkını yiyorsun onun da bildiği bi iki şey vardır bence iki üç arkadaşı vardır kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 yok benim tanıdıgım cafe del mundo da ya ama güzel mekan 2 lira vermiyodur bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 çinli çalıştırıolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Fistan said: yok benim tanıdıgım cafe del mundo da ya ama güzel mekan 2 lira vermiyodur bence 2.4 falan sanırım . mekan güzel , menüler güzel , şekil güzel ama insanların o kadar çalışıp öyle bir mekandan o kadar az para almasından hoşnut değilim. bende vakti zamanında barlarda çalıştım sevmiyorum öyle çalışanlara mekan benimsetip bir aileyiz kafasına sömürülmesini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Akhlaur said: Noyzura said: Fistan said: Noyzura said: sipeyskeyk said: Hatta şöyle yapalım. Fistan İzmir'e gelsin, fistanların mekana gidelim cafe del mundo ya, ikimizi aynı anda döv. insaların saatine 2 liraya çalıştırılarak sömürüldüğü mekanlara gitmiyorumbilmeden yorum yapmazdın sen aslında niye böyle oldun mekanın supervizörü de arkadaşım , kasa şefi de , bir iki garsonu hatta mutfaktaki aşçılarıda öyleydi. Ayrıldı bazıları. neyi bilmiyorsun demedim anlamadı anlamadım. Supervizöre söylediğimde 2 lira muhabbetini "vermiyorumm lannn daha fazla " deyip gülüp geçti. Diğer çalışan arkadaşıma söylediğimde "haaa yeni başlayanlar öyle biz öyle değiliz" dedi. 2 3 arkadaşımda ayrıldı verilen komik ücrete rağmen beklenen performanstan. Ahaha neziri tanıyon mu la ? Bu arada fistanın hakkını yiyorsun onun da bildiği bi iki şey vardır bence iki üç arkadaşı vardır kesin. Tanıyorum. Kasa da dilara var. mutfakta bulut vardı ve çalışanlardan biri de gizemdi arkadaşım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 fistan tam komparadör kapitalizmin kölesi olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 forgiver said: fistan tam komparadör kapitalizmin kölesi olmuş Camide kömür dağıtıyorlarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Noyzura said: Akhlaur said: Noyzura said: Fistan said: Noyzura said: sipeyskeyk said: Hatta şöyle yapalım. Fistan İzmir'e gelsin, fistanların mekana gidelim cafe del mundo ya, ikimizi aynı anda döv. insaların saatine 2 liraya çalıştırılarak sömürüldüğü mekanlara gitmiyorumbilmeden yorum yapmazdın sen aslında niye böyle oldun mekanın supervizörü de arkadaşım , kasa şefi de , bir iki garsonu hatta mutfaktaki aşçılarıda öyleydi. Ayrıldı bazıları. neyi bilmiyorsun demedim anlamadı anlamadım. Supervizöre söylediğimde 2 lira muhabbetini "vermiyorumm lannn daha fazla " deyip gülüp geçti. Diğer çalışan arkadaşıma söylediğimde "haaa yeni başlayanlar öyle biz öyle değiliz" dedi. 2 3 arkadaşımda ayrıldı verilen komik ücrete rağmen beklenen performanstan. Ahaha neziri tanıyon mu la ? Bu arada fistanın hakkını yiyorsun onun da bildiği bi iki şey vardır bence iki üç arkadaşı vardır kesin. Tanıyorum. Kasa da dilara var. mutfakta bulut vardı ve çalışanlardan biri de gizemdi arkadaşım. Hepsini söylemene gerek yok abi neziri tanıyorum sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Nazca said: forgiver said: fistan tam komparadör kapitalizmin kölesi olmuş Camide kömür dağıtıyorlarmış. anca limon dağıtır fistan dükanın önünde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Limon dağıtmak ayıp değil.Biz de dağıttık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar