Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Taksim Gezi Parkı Yıkımı - 9

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
TunnelBear iyice sevdirdi bu arada kendisini, ona gectim VPN olarak, iptal ettigim su an kullandigimi, suresi biter bitmez bir yilik TunnelBear aliyorum.

Ondan baska boyle ucretsiz VPN veren sirket olmadi buyuk isimlerden.
Mesaj tarihi:
inyormaynd said:

https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/425263_10151483689415488_1618980649_n.jpg

ahahaha kesin çıksın abi şunlar. deli satar. zengin olur yapanlar.
Mesaj tarihi:
Komodo said:

said:
Ağustos ayı içerisinde oynanacak Süper Kupa maçının Olimpiyat Stadı'nda oynatılması çağrısında bulunuyoruz. Süper Kupa maçında, Polis güçlerini istemiyoruz.

http://12numara.org/haber/3501/tarihi-cari
süper bir şey bu ama diğer gruplar kabul etmez.bir galatasaraylı olarak kendi taraftar grubumdan nefret ediyorum.aynı şekil GFB de kabul etmez
Mesaj tarihi:
screwy said:

jacabo said:

gumussyunda basladilar
onaylı bilgi mi insanlara haber verek.

resim paylaşabilirmisinz?

@lebranlar
takacam geyiğinize şakalı komikli hallerinize 1 gün sakin geçmesin hemen dağılıyosunuz anasını satim gündemden kopmayın
Mesaj tarihi:
abi olaylar sakinken bizim kendimizin icimizdekileri bosaltmamız lazım 5 6 gundur gergin gergin oturuyoruz(yani ben saglık sebebiyle cıkamadıgımda koltuktan protesto ediyorum) her aksam. ama olaylar ciddilesince zaten insanlara da soyluyoruz bilgi akısı saglayalım diye.
Mesaj tarihi:
KidLazer said:

@lebranlar
takacam geyiğinize şakalı komikli hallerinize 1 gün sakin geçmesin hemen dağılıyosunuz anasını satim gündemden kopmayın
Sen daha ilk gün abim beni bırakmıyor diye ağlamadın mıydı?
Mesaj tarihi:
riza_calimbay said:

KidLazer said:

@lebranlar
Sen daha ilk gün abim beni bırakmıyor diye ağlamadın mıydı?

ağlamadık kardeşim bizde abiye karşı gelinmiyor sizi bilmiyorum. ha çıkarsan mkerim dedi saat 9'da 10 da takılmaya çıkıyorum dedim ve kaçtım. ben cuma günü taksimdeydim. klavye başında değil.

öptüm şekerim, saygılar.

edit:imla
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...