keldron Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Ahahha aşırı güldüm ya.Nasıl bir adam bu imdadına yine yandaş medya yetişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 gaz bombası plastik mermi gibi kullanılıyor, kafaya, insanların üstüne nişan alınıyor. Bu da çıkmış diyor ki, sadece kendini korumak için kullanıyorlar. Bence polis şiddetinin en somut kanıtı gaz bombalarıyla kafadan vurulanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 kaskı bilmiyomuş :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 AHAHAHA yineledi kız gene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 hah top gene taca gidiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 ama bülent arınç daha TATLIII Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 bülo daha sinsi güzel insanın teki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 HAHAHAHAH SORDULAR 3. DEFA HAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasmetbeybi Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 ya o kadına helal olsun ya bu gazeteciler lütfen unutulmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 yine çevirdi bilmiyorum diye ahlaksız herif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Şu kızı sırtımda tasırım lan helal olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 lise fiziği moment konusuna göre kızın guney doğu yonune doğru 30 derecelik açıyla 5 metre uçması gerekiyodu. velhasıl, içindeki ateş onun sürtünme kuvvetini arttırarak yerinden yalnızca 2 cm kımıldamasına sebep oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 o ikide bir KASK diyen kesin şuan burda. hanginiz o bakiiim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 scorch said: yine çevirdi bilmiyorum diye ahlaksız herif. biri de çıkıp "bileceksin ulan, senin işin bunu bilmek amk" desin artık ama ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Gene illegal dedi ordan malın biri, arkadaş şu tür keyword leri kullanmayın soru sorarken yahu. Kusucam artık illegal, marjinal, şiddet yanlısı vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Yalnız dikkat edildi mi bilmiyorum ama bakın kask sorusunu kaç kez sordular ve en sonunda sorulur sorulmaz kask meselesini bilmiyorum diye cart diye yapıştırdı. Yani aslında soru kafasında dönüp duruyo ama içinden "amk buna ne desem ki şimdi" diye düşünürken en son bilmiyom be öeh diyedildi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Tayyip akşam çıkar hatalı bir yanımız yok gereken neyse yapıcaz daha fazlasınıda yaparız diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 kaskı 2 defa hatırlatan kızın daşşakları yere sürtmekten kıvılcım çıkarıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Quadrophenia said: Gene illegal dedi ordan malın biri, arkadaş şu tür keyword leri kullanmayın soru sorarken yahu. Kusucam artık illegal, marjinal, şiddet yanlısı vs. kesin akit muhabiriydi o şerefsiz. illa gerecek ortamı koduğumun evladı. allah'tan adam düşmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 imamizer said: olm bu ülkede iç işleri bakanı yok mu? o nerede? alsın istanbul emniyet müdürüyle valisini görevden. abi iç işleri bakanının konuşmasını anlamak için tercüman lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 kız yürek kazanına düşmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Kask sorusuna ben bilmiyorum dedi bir de. Lan tamam soruşturma vs olmadan hemen yapacak birşey yok ama orda bu açık olarak suçtur, polis eli sopalı vatandaş gibi gezmemelidir felan demesi şart. Bu tipler yine aynen devam edecek sağa sola saldırmaya şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Yildirim dusmus demekki hayatini kaybeden vatandasimiza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 souldarkorn said: imamizer said: olm bu ülkede iç işleri bakanı yok mu? o nerede? alsın istanbul emniyet müdürüyle valisini görevden. abi iç işleri bakanının konuşmasını anlamak için tercüman lazım. güldüm ben buna ya hahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar