Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Taksim Gezi Parkı Yıkımı - 9

inyormaynd

Öne çıkan mesajlar

onu bilmiodu mpeki acunun boykot olayı nedir bilen biri bana atarsa sevinirim
Myshkin said:

hasmetbeybi said:

nası abi acun ne demiş survivordan elenen kızı aramıs demiş sus sakın geziparkı faln diye kendini gösterme die kız twitterdan yazmıs beni susturuolar diye twitterı kapanmıs suan fatmagül

fake o hesap
Sosyal ağlarda paylaş

şurada bir arkadaş demiş ki, ben imam hatipte okudum, okulda böyle böyle zulüm gördük, aşşağılandık vesaire. bugünkü iktidarın öfkesinin sebebini de buna bağlamış.

arkadaşım 98 senesınde ankaranın göbeğinde, ( bak 11 yaşıdnayız) kürt olduğumu gizlemek için yapmadığım şey kalmazdı. ortada hiç bir sebep yokken sadece kürt diye kürt çocuklarını nasıl aşşağılayıp dışlıyorlardı. yani senin mantığında benim dağa çıkıp, türk düşmanı olmam mı lazım? bugün halen ülkenin en büyük üniversitelerinden birinde okumaktayım, kürt müsün? tarzında aşşağılamalar yapılıyor insanlara. hoş zerre umrumda değil .

ne pkk sempatizanı , ne türk , ne kürt sempatizanı, herhangi bir millet ya da din sempatizanı değilim, sahip olunan dinin ya da kökenin övünülecek ya da utanılacak bir yanı yok.

gördük ki bu tip kavgaları ve bölünmeleri yaşamazsak, birlik olursak hayat hepimiz için daha güzel olucak.
Sosyal ağlarda paylaş

Seele said:

coco said:

sırrı konuşuyor

nerde ne diyor.

çok güzel konuştu.
yargı çerçevesinde.

duruş iyi değil dedi :(

özetle, devletin anlayamadığı ve anlayamayacağı kadar hayati bir konudur bu
ve algılanmmaış olduğunu görüyorum dedi :(
ben ve dşirenişciler takipçisi olacağız.
dedi

soruya karşılık:
direnişcilere çekilin demiyorum, onların yoldaşı olduğumu yeniden buradan ifade ediyorum diyor

hala konuşuyor ntv de
Sosyal ağlarda paylaş

o adamı öldürürlerse varya işte ozmn icsavasda cıkaar pkk da geri gelir film kopar
Seele said:

Remus said:

coco said:

vallahi helal olsun sırrı'ya
bravo!

Dışardayımda neler dedi bi sevabına yazın

yukarda coco özetledi. Su adam olmasa coktan o dozerler yerle bir edecekti her yeri. bu adami öldürürler diye korkmuyor degilim.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...