Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kil donmesi hastaligi

GERGE

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Bir hafta oldu, hala agriyor bazen ama gozle gorulur iyilesme de var. Acik ameliyat dert ama pansumanla. Flap denen sey de yatirdigi icin dert. Erkenden gidince ilacla geciyormus ama, hemen git yani. Cok yaniyorum kendime o yuzden. Nisan gibi kabariklik ciktiginda oturup durmaktan sivilce filan cikmistir, sismistir diye gitmedim, sonra boyle oldu. Su yara iyilessin epilasyona gidecegim, topluca tum killari alsinlar kicdaki. Tekrar eder filan diyorlar, etsin sonra edebiliyorsa.
Sosyal ağlarda paylaş

O bölgede ki kıl dönmesi , kalçanızdaki kıl ve tüylerden değil de , çoğunlukla saç / ense ve sırtınızdan dökülen tüylerden meydana gelir. Dökülen tüyler deriye batar ve biz otururken öne arkaya gerildikçe , o tüylerde deri altına girmeye başlar. Burada oluşan o minicik delik zamanla diğer kıllarında gireceği kapı haline dönüşür.

Kıl dönmesinden şüphelenenler , malum bölgeyi gererek , ayna yardımıyla o deliği görebilirler. Hastalığın ileri durumlarında gelen iltahap akıntısı o bölgeden dışarı çıkar.
Sosyal ağlarda paylaş

• 5 ay sonra ...
perşembe günü ameliyat olacağım ben de.flap yöntemi ile yapılcak, 1 gece hastanede kalcakmışım.evde yatmana gerek yok diyor doktor, gezebilcekmişim.dren çıkana kadar, oturmana dikkat etmen gerek diyor sadece.

bu olayda ameliyat kesin gerekiyor di mi?yazın apse yapmıştı sadece, onun dışında hiçbir şikayetim olmadı daha ama fazla geç olmadan gidiyim dedim.özel hastaneye gidiyorum da, ameliyat yapmak için can atıyorlar zaten, yok yere ameliyat olmayayım.
Sosyal ağlarda paylaş

GERGE said:

Bir hafta oldu, hala agriyor bazen ama gozle gorulur iyilesme de var. Acik ameliyat dert ama pansumanla. Flap denen sey de yatirdigi icin dert. Erkenden gidince ilacla geciyormus ama, hemen git yani. Cok yaniyorum kendime o yuzden. Nisan gibi kabariklik ciktiginda oturup durmaktan sivilce filan cikmistir, sismistir diye gitmedim, sonra boyle oldu. Su yara iyilessin epilasyona gidecegim, topluca tum killari alsinlar kicdaki. Tekrar eder filan diyorlar, etsin sonra edebiliyorsa.

Kica epilasyon mi yapilir ... ^^ utandim ayol
Sosyal ağlarda paylaş

bende 2009 yılında fln bu forumda yazılanları okuyarak keşfetmiştim. başlangıç evresindeydi benimkisi askere gitmeden hemen ameliyat oliyimde kurtuliyim dedim. o zaman amatör top oynuyodum hocam sezon bitsin sonra olursun fln dedi peki dedim sezonun bitmesini bekledim.

askere gitmeden 2 3 ay önce olmuştum çok basit ve rahat geçmişti benimkisi zaten ciddi değildi. 1 gün hastanede kalıp ertesi gün taburcu olmuştum. ameliyattan 1 hafta sonra at koşturur hale gelmiştim. şu güne kadar hiç bi sıkıntı yaşamadım. ama elimi atınca dikiş izi var yani bilmiyorum normal mi değil mi :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...