aramil Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 yeri gelmişken sorayım ben de; askere gideceğim kasımda, son 40 gün için kıl döndürmeyi düşünüyorum, nasıl kıl döndürebilirim kendimde? ipuçları, kısayolları ortalama kıllı bir erkeğim. cidden soruyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 girme öyle çabalara, sağlıkla şaka olmaz. ha ben bunu yapacak kadar aptalım dersen de bir kaç parça sert kılı ıslatıp bozuk paranın üstüne yapıştırıyorsun, parayı da çatalın biraz üzerine bantlıyosun. 1 hafta falan kalıyor öyle, dönme şansı yüksek ama yine de %100 değil tabi. bunu da askerde yapan gerizekalı adamlardan görmüştüm. ciddi ciddi adam bununla uğraştı ve döndürmeyi başardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 daha bi de kısa dönem er miyiz, 12 ay astek mi hiç bir halt belli değil. daralıyorum off.. neyse konuyu dağıtmayım, yöntem için teşekkürler, not ettim zihnime. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 öyle kıl döndüreyim hava değişimi alırım gibi mallıkları denemeyin abi, saçmalamayın. sağlığın şakası olmuyor, 5 santimlik kesik nolcak 30 gün yatarım evde diyosun, bi hastane mikrobu kaparsın görürsün ebenin neticesini. üniversite bitiren adamın az biraz kafasının çalışmasını beklerken, şu üstteki postu görünce cidden sinirlendim. eğer öyle bir şey denersen umarım sonun benim karşılaştığım gerizekalı askere benzemez. " hava değişimi veriyorlarmış" diye ameliyat olmak için götünü yırttı, bilimum gerizekalılığı yaptı, ameliyatını da oldu teskeresine 40 gün varken. Sonra hava değişimi de vermediler, 15 gün hastanede yatırdılar, son 25 gününde de revirde götünü havaya dikerek geçirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 aramil said: yeri gelmişken sorayım ben de; askere gideceğim kasımda, son 40 gün için kıl döndürmeyi düşünüyorum, nasıl kıl döndürebilirim kendimde? ipuçları, kısayolları ortalama kıllı bir erkeğim. cidden soruyorum. kıl döndürme değil ancak başka yöntemler biliyorum. sağlığın umrunda değilse min 30gün hava değişimi sağlatırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Bu kıl dönmesi bir anda mı çıkıyor, dün sert bir şişlik çıktı kuyruk sokumunda, oturamaz oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 çıban sivilce falandır o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 bazen sert zemine kuyruk sokumun gelcek şekilde yada biçimsiz çok uzun süre oturunca oluyor o şişlik 2-3 güne geçiyor o bölgenin üstüne oturmayarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 baltali ilahlik gibi olmasin ama habire ayni yerde oluyorsa o olay baktir derim, ayni seyi 4 yildir sivilcedir ya diye gecistirdim megersem kil donmesiymis, avuc ici kadar doku cikardilar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 tüm söylediklerinizde haklısınız ben olsam ben de mal derim de hayvan gibi işim var yığılmış vaziyette, otun bokun vergisini kol gibi ödüyorum zaten sürekli, kredilerim var lakin ne diyorlar herkes yapıyor sen de yapacaksın gel bakayım. 5 ay değil 5 günümü vermem bana sorsalar. o derece tiksinti içerisindeyim ki bu şekilde saçma sapan arayışlardayım. şu an daha faydalı olduğumu düşünüyorum, gidip 5 ay zaman öldürmenin alemi yok. bedelli de yapmam işime yatırırım o parayı devam ederim. lanet gelsin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Jeeztro said: epey değişti 4 senede, abim oldu işte geçenlerde 2-3 gün yattı sonra işe gitti. iğne deliliğinden haffçe daha geniş çaplı bir delik açılıyor. ameliyat fln yok. gayet açıp içeriyi kazıması falan gerekiyor bildiğimiz kıl dönmesinde. abin çıban ameliyatı falan olmuş :D bu arada açık ameliyat falan olmayın. saçmalamayın lan 1 ay boyunca yatıyorsunuz, pansuman yapıyorsunuz, sonra nüksediyor falan. çekilecek iş değil. flep denilen bi yöntem var, herif götü kesiyor, sonra deriyi bir taraftan diğer tarafa esnetip üstüne dikiyor. o makul benim bildiğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Undisclosed Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 gene araştırırsınızda, benim bildiğim flap, kıl donmesı cok buyudugunde son care olarak yapılıyor. doktora gıdıp bana flap yapın dıyemıyorsun yani. 15 20 cm kesiyorlar. 15 gün hastanede yatıyorsun bide yüz üstü. o 20cm lik alana atılan dikişler iyileşip alınmadan ayağa falanda kalkamıyorsun. ha ne avantajı var dersen, normal operasyonda, kılı alıp içeriyi küretaj yapıp kapatmak yerine komple götün o bölümünü çıkardıkları için tekrar ihtimali çok çok düşük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 evet doğru ama yarım doğru. bende baya büyümüştü ertelediğim için 1 sene falan. doktor dedi flap yapabilirim veya açk yapabilirim, "flap yöntemi son yıllarda iyice yapılmaya başlandı ve nüksetme ihtimali oldukça düşüyor, onu tavsiye ederim. açık yapınca bir sürü pansuman falan ve üstüne hala nüksetme ihtimali gayet yüksek" ben de direk onu seçtim. hiç öyle yüzüstü yatma bilmemne falan yok ama. hastanede 1 gece kaldım, sonra gayet güzel eve geldim, 10 veya 15 gün sonra dikişlerim alındı. zaten yürüyebiliyordum ilk günden itibaren, hani yürümek için dikiş alınması falan beklenmiyor. yani kim olacaksa flap tavsiye ederim. ha poponun şekli değişiyor biraz :D ama yani popoyu kim görüyor zaten, kendin zaten görmüyorsun, sevgilin/eşin bile nadir görüyor. ondan sıkıntı yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Gotu cirkin olana kizlar bakmiyor abi. Bu gercegi bilmiyor olamazsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 hacı dışardan bakıyor "iyiymiş" diyor. yatağa girdikten sonra biraz tırışka gerisi. yani en başta ufak ve/veya şekilli popon olursa +1 ile başlıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 guzel gotumu deldirtmem, isterse kafam kadar olsun kil icerde donup. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 aynen abi parça aldırmam ordan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Esh said: Gotu cirkin olana kizlar bakmiyor abi. Bu gercegi bilmiyor olamazsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 sadece kicimin guzelligiyle kac kiz dusurdum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Götüyle dağ devirmek böyle bir şey olsa gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 benjani said: Bu kıl dönmesi bir anda mı çıkıyor, dün sert bir şişlik çıktı kuyruk sokumunda, oturamaz oldum. 2 gün önce çıkan şişlik kocamadan oldu, nerdeyse 2cm den fazla.yürürken acı çekiyorum, kıl dönmesi mi acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 eğer askere gitmediysen ve 4 yıllık mezunsan askere git.askerliğini yatarak geçirirsin asfasfja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 ben mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 evet kıl donmesi o direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 ayvayı yedik o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar