Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kil donmesi hastaligi

GERGE

Öne çıkan mesajlar

Eternal said:

bu kıl dönmesinin kilo ile vucudun yaglı olmasıyla falan bi alakası var mı..
yoksa tamamen şans işi denk gelirse mi ?

yani zayıf insanlarda mı daha çok görünüyor
kilolu insanlarda mı

zayıf şişman farketmiyor aslında, bütün gün oturarak iş yapıosan ense'den düşüp alt tarafta birikiyo falan, çok illet bişey.
Sosyal ağlarda paylaş

NolaxThensbane said:

askeri bekle askerde yaptır

hava değişimi alırsın 1 ay erken dönersin eve

azıcık aklınız varsa yapmazsınız bunu. hava değişimi vermeyebiliyorlar, onu geçtim cerrahlar askeriyede kasap gibi . sıfır özen gösteriyorlar desem yeri. Arkadaşım da aynı hayallerle ameliyata girdi, yorgan diker gibi dikiş atmışlar totosuna, 30 cm'lik dikiş izi taşıyor şu anda neticesinde. Hava değişimi de vermediler, hastane'de yatırdılar ilk hafta, 2. haftada revire şutladılar.
Sosyal ağlarda paylaş

evet öle bi myth var kıl dönmesini askerde yaptır diye. doğru ama çok kişi alıyor hava değişimi. veya en azından 3 hafta falan askerlik yapmıyorsun yani evet.

yine de kasap gibi cerrahlara totoyu emanet etmem ya. bi de gerçekten çok illet bir ameliyat, daha doğrusu ameliyat sonrası baya zor geçiyor yani 2-3 hafta, o dönemde askerde olmak yerine adam gibi bir hastanede, yanında ailen falan olması çok daha iyi olur
Sosyal ağlarda paylaş

3 tane farklı arkadaşım yaptı aynı şeyi. gerçi birininki bel fıtığı olabilir tam emin değilim ondan. cerrahlar kasap gibi falan kısmı yalan direk, dışarıda nasıl iyisi ve kötüsü varsa orda da aynı. izin olayı da mecbur veriyorlar, yürüyemeyen adama vermeyip de ne yapacak, eli mecbur verecek.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
  • Genel Yönetici
Ciktim, evdeyim. Iki hafta yatma olayini indirip bir hafta yavas ol, uzerine uzanma yaptilar ama bunun karsiliginda yarayi acik biraktilar, dikmeden kaldi oyle. Acik, acik duruyor ustunde bezle. Iyilesmesi bir ay surecek, bir ay boyunca gunde iki kere pansuman ve surekli antibiyotik. Ayrica;

Anaaaaammmmm! Cok acidi lan. Sozde uyusturuyorlar, imana geldim resmen acidan. Agriyor simdi de. Devasa bir igne yaptilar zaten sirf agri kesmesi icin.
Sosyal ağlarda paylaş

spinal anestezi yaptılarsa muhtemelen bugunden itibaren deli gibi baş ağrısı yaşabilirsin.
bol bol su iç ama bol bol bak öyle böyle değil.
kahve vs de olur.
aynı şekilde ben de oldum 1 ay hikaye. rahat 2 ay açık kalıcak o yara. hatta 3ü bulur tam kapanması.
ben 1 sene sonra bile ara ara problem yaşadım sen düşün.
Allah şifa versin ne diyeyim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...