0ne Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 Eternal said: bu kıl dönmesinin kilo ile vucudun yaglı olmasıyla falan bi alakası var mı.. yoksa tamamen şans işi denk gelirse mi ? yani zayıf insanlarda mı daha çok görünüyor kilolu insanlarda mı zayıf şişman farketmiyor aslında, bütün gün oturarak iş yapıosan ense'den düşüp alt tarafta birikiyo falan, çok illet bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 NolaxThensbane said: askeri bekle askerde yaptır hava değişimi alırsın 1 ay erken dönersin eve azıcık aklınız varsa yapmazsınız bunu. hava değişimi vermeyebiliyorlar, onu geçtim cerrahlar askeriyede kasap gibi . sıfır özen gösteriyorlar desem yeri. Arkadaşım da aynı hayallerle ameliyata girdi, yorgan diker gibi dikiş atmışlar totosuna, 30 cm'lik dikiş izi taşıyor şu anda neticesinde. Hava değişimi de vermediler, hastane'de yatırdılar ilk hafta, 2. haftada revire şutladılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 evet öle bi myth var kıl dönmesini askerde yaptır diye. doğru ama çok kişi alıyor hava değişimi. veya en azından 3 hafta falan askerlik yapmıyorsun yani evet. yine de kasap gibi cerrahlara totoyu emanet etmem ya. bi de gerçekten çok illet bir ameliyat, daha doğrusu ameliyat sonrası baya zor geçiyor yani 2-3 hafta, o dönemde askerde olmak yerine adam gibi bir hastanede, yanında ailen falan olması çok daha iyi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 bizim orada kıl dönmesinden ameliyat olan herkes hava değişimi aldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 devlet hastanede olabiliyorsun ameliyatı. Doktor seçme özgürlüğün var. Ayrıca ameliyatı olmadan önce adamla konusursun kendi soruyor zaten askerliğin ne zman bitmeye yaklasırsa o zaman gel diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 bana kalsa askerde yaptırmayın. sağlıklı bir şekilde bitirin görevinizi, askerlik yan gelip yatma yeri değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 tam tersine direk askere saklayın saklayabilirseniz. ameliyatınızı olup hem izin hem hava değişimi vs 2 ay civarı daha az eziyet işte, mis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 3 tane farklı arkadaşım yaptı aynı şeyi. gerçi birininki bel fıtığı olabilir tam emin değilim ondan. cerrahlar kasap gibi falan kısmı yalan direk, dışarıda nasıl iyisi ve kötüsü varsa orda da aynı. izin olayı da mecbur veriyorlar, yürüyemeyen adama vermeyip de ne yapacak, eli mecbur verecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Eger bir sorun cikmadiysa yarin kesecekler kalcami. Hayatimda ilk kez boyle ciddi birsey gececek basimdan. Bu da ciddi degil iste ama en buyuk hastaligi cocukken gecirdigi kabakulak olan biri icin rahatsiz edici tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Şimdiden geçmiş olsun. Keşke benimkinden de biraz alsalar, durduramıyoruz büyüyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
warimathras Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Sırf insanların inançları ile dalga geçtiği için bunlar başına geldi diyorum. Şaka bi yana geçmiş olsun şimdiden... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GENCOSMAN Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 genç yaşta olman isabetli bir tercih olmuş benim babam gibi 60 yaşına kadar bekleyip olmaya çalışmasın kimse belirli aralıklarla kabak gibi oydular adamı(kendi deyimi) 4 5 ay boyunca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Lazeri çıkmış falan diyorlar, hı ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 abi 2 hafta yatmak ne demek. doktor değiştir artık çok basit bu işlem. 2. gün kalkıp işe gidebiliyor insanlar. fenol yöntemi vs bir sürü şey var. adam gibi ameliyat bile olmuyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Herkeste aynı olmuyor bu kıl dönmesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Ciktim, evdeyim. Iki hafta yatma olayini indirip bir hafta yavas ol, uzerine uzanma yaptilar ama bunun karsiliginda yarayi acik biraktilar, dikmeden kaldi oyle. Acik, acik duruyor ustunde bezle. Iyilesmesi bir ay surecek, bir ay boyunca gunde iki kere pansuman ve surekli antibiyotik. Ayrica; Anaaaaammmmm! Cok acidi lan. Sozde uyusturuyorlar, imana geldim resmen acidan. Agriyor simdi de. Devasa bir igne yaptilar zaten sirf agri kesmesi icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Geçmiş olsun gerge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 vay delik got ehuheuheuhue. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 her kır dönmesi topiğine yazıyorum galiba ama yine yazıcam lisede bir arkadaşa oldu, sonra onla alay eden bütün adamlar 1 er sene aralıklarla kıl dönmesi geçirdi bir bana bişi olmadı şükür. artık bu hastalığa saygım var geçmiş olsun. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Geçmiş olsun gerge umarım tekrar etmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aQuelleris Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 geçmiş olsun ameliyat zor ya büyüğü de küçüğü de dert. ama haline şükret diye şöyle bir caps koyabilirim bol dikiş içerir softcore hardcore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 spinal anestezi yaptılarsa muhtemelen bugunden itibaren deli gibi baş ağrısı yaşabilirsin. bol bol su iç ama bol bol bak öyle böyle değil. kahve vs de olur. aynı şekilde ben de oldum 1 ay hikaye. rahat 2 ay açık kalıcak o yara. hatta 3ü bulur tam kapanması. ben 1 sene sonra bile ara ara problem yaşadım sen düşün. Allah şifa versin ne diyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 aQuelleris said: geçmiş olsun ameliyat zor ya büyüğü de küçüğü de dert. ama haline şükret diye şöyle bir caps koyabilirim bol dikiş içerir softcore hardcore Anani .. Bu ne lan adamin neresi o? Bacak mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 abi oha hakkaten bütün vucudunu yarmışlar adamın. kıl dönmesi öyle bişiy miydi ya :S ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aQuelleris Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Ne bacağı abi benim gövdem. Softcore u koymadan evvel çektim hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar