Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kil donmesi hastaligi

GERGE

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Ne lanet seymis bu, ameliyat olacagim simdi; et alacaklar kicimdan, et =(

Agustos'a kadar bekleteyim, okul bitsin diyorum ama kararsizim ya, doktor birsey olmaz dedi gerci ama...

Iki hafta filan yatiriyormus duruma gore.

Nereden cikti simdi yahu.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Uc farkli tip anlatti ucu de olur diye ama isimlerini soylemedi. Yandan et mi ne koyacaklarmis ama en uygun yontem olarak. 7 hafta sonra gelsem sorun olur mu diyip, %95 olmaz cevabini alinca ciktim zaten. Baska doktora da gosterecegim sonra.

Iki donem + bir yaz okulu daha sonra bitecek okul yaz okuluna gitmazsem 6 gun sonra 4-5 doneme cikacak bagli derslerden, burslu da degilim zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

Abimin arkadaşı abime parmak atmıştı hastane de , dikişleri patlamıştı ahahahahahahahahahah çok kötü lan geçmiş olsun bende olmuştum da erken tşhis önemli bunda gazla da abartmamak lazım açık kalp ameliyatı gibi değil yani tam narkoz al dünyanın en güzel uykusunu çek, uyandıkdan sonra geçmiş olsun :)
Sosyal ağlarda paylaş

GERGE said:

Ne lanet seymis bu, ameliyat olacagim simdi; et alacaklar kicimdan, et =(

Agustos'a kadar bekleteyim, okul bitsin diyorum ama kararsizim ya, doktor birsey olmaz dedi gerci ama...

Iki hafta filan yatiriyormus duruma gore.

Nereden cikti simdi yahu.

ayni ameliyati universitede iken oldum, 12 sene falan oluyor. benim genel cerrah biraz saglamci idi. buyuklugu nedeniyle dikis atmak istemedi. buyuklugu nedeniyle dren yontemi de uygulanamadi. benimki acik yara yontemi ile, dipten doku dolarak cok yavas, aylarca surede iyilesti. aylarca bebek bezi gibi bir seyle gezdim resmen. her gun pansumana gidiyordum ve yara kapanmasin diye iceriye steril sponge sokuyorlardi. yatakta yatma olmadi bende. rapor bile alamadim.

genel anestezi ile olmama ragmen aksami taburcu idim. ertesi sabah tipis tipis okula gittim.

gecmis olsun. moral bozma, tatsiz kismi ameliyat oncesi bolumu, olduktan sonra rahatliyorsun.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...