Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Ne lanet seymis bu, ameliyat olacagim simdi; et alacaklar kicimdan, et =( Agustos'a kadar bekleteyim, okul bitsin diyorum ama kararsizim ya, doktor birsey olmaz dedi gerci ama... Iki hafta filan yatiriyormus duruma gore. Nereden cikti simdi yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 ameliyat tipine göre değişir, hangi tip ameliyat olacan ? bütün gün bilgisayar başında oturan erkekler kümesi olarak pati'lerin %50'si falan ameliyat oldu heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Uc farkli tip anlatti ucu de olur diye ama isimlerini soylemedi. Yandan et mi ne koyacaklarmis ama en uygun yontem olarak. 7 hafta sonra gelsem sorun olur mu diyip, %95 olmaz cevabini alinca ciktim zaten. Baska doktora da gosterecegim sonra. Iki donem + bir yaz okulu daha sonra bitecek okul yaz okuluna gitmazsem 6 gun sonra 4-5 doneme cikacak bagli derslerden, burslu da degilim zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 kapalı ameliyat 2 hafta yatırır. açık ameliyat yatırmaz o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 havalar daha ısınmadan ol bence. Sıcaklar bastırınca kokuyla uğraşma bide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Neden olmuş? içerde hakkaten kıl mı birikmiş yoksa başka bişey mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Bende ameliyat oldum, hastanede 1 gün yattım. Arkaya diren taktılar. 2. gün gezebiliyordum ama tabi arka tarafta bir boru olunca insanın bir yere gidesi olmuyor. Evde geziyorsun sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Nigger_of_the_sand said: Neden olmuş? içerde hakkaten kıl mı birikmiş yoksa başka bişey mi? içeride ekmek birikmiş abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Ya arkadaş bilgisayar başında oturmak aslında en tehlikeli iş falan yani, şişmanlık, kıl dönmesi, basur, şişmanlık üzerinden tonla başka bişi derken ölüme kadar yolu var :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 İyileştikten sonra poponun o kismi farkli renk olucak (abim de gördüm ^^) geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Abi ne pis seydir bu ya, kanserden sonra en cok bundan korkuyorum nedense. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 kaç para abi bu ameliyat? ben de olacam belli de haftasonu şipşak versiyonu varmı daha sonra tekrar çalışmaya devam edilebilinecek türde ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 O kadarini bilmiyorum, Agustos'a erteledim. Ama kisa versiyonu olmadigi icin erteledigimize gore yok yani. 1-2 hafta yatiliyor dedi bana doktor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 yazın yapmtırmayın şunu. pansumanı dert koku falan filan havalar ısınmadan çıkartın aradan derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Pazartesi okul basliyor, gitmezsem bir sene uzuyor. Agustos'da cekecegim, elden gelen bir sey yok. Odama klima takarim salondakini hacilayip =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 askeri bekle askerde yaptır hava değişimi alırsın 1 ay erken dönersin eve Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Askere kadar o kıl adamın beynine kadar uzar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 ikinciye o zaman kısmet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 askere gidene kadar dayansaydın orda ameliyat olup yatardın geçmiş olsun ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 geçmiş olsun evde olduğum bütün süre boyunca yatan bir adam olarak en çok korktuğum hastalıklardan biridir şu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 Abimin arkadaşı abime parmak atmıştı hastane de , dikişleri patlamıştı ahahahahahahahahahah çok kötü lan geçmiş olsun bende olmuştum da erken tşhis önemli bunda gazla da abartmamak lazım açık kalp ameliyatı gibi değil yani tam narkoz al dünyanın en güzel uykusunu çek, uyandıkdan sonra geçmiş olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 GERGE said: Ne lanet seymis bu, ameliyat olacagim simdi; et alacaklar kicimdan, et =( Agustos'a kadar bekleteyim, okul bitsin diyorum ama kararsizim ya, doktor birsey olmaz dedi gerci ama... Iki hafta filan yatiriyormus duruma gore. Nereden cikti simdi yahu. ayni ameliyati universitede iken oldum, 12 sene falan oluyor. benim genel cerrah biraz saglamci idi. buyuklugu nedeniyle dikis atmak istemedi. buyuklugu nedeniyle dren yontemi de uygulanamadi. benimki acik yara yontemi ile, dipten doku dolarak cok yavas, aylarca surede iyilesti. aylarca bebek bezi gibi bir seyle gezdim resmen. her gun pansumana gidiyordum ve yara kapanmasin diye iceriye steril sponge sokuyorlardi. yatakta yatma olmadi bende. rapor bile alamadim. genel anestezi ile olmama ragmen aksami taburcu idim. ertesi sabah tipis tipis okula gittim. gecmis olsun. moral bozma, tatsiz kismi ameliyat oncesi bolumu, olduktan sonra rahatliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 öncelikle geçmiş olsun. ameliyat için özellikle kıl dönmesinde en kötü dönem yaz aylarıdır. açık yara sıcakta iltihap yapar ve sıkıntı cıkarır. temizliği daha çok ve zahmetli olur. keşke soğuk havalarda yapabilseydin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 bu kıl dönmesinin kilo ile vucudun yaglı olmasıyla falan bi alakası var mı.. yoksa tamamen şans işi denk gelirse mi ? yani zayıf insanlarda mı daha çok görünüyor kilolu insanlarda mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 zayıftada oluyor normalde de kiloluda da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar