Chemical Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Şu olunca bitiyor denilen bişey var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Hükümet istifa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 insan gibi özür dilerse bitecek ama öyle bi şey görünmüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Özür dilemesi ve projeden vazgeçmesi lazım. Bunca insan yaralandı, öldü, bundan azı kesmez. Kıçı kırık avm tek insanın hayatına degmezken bir ton insan telef oluyor yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 boka sürüklencez büyük olasılıkla, yada erken seçime gidip tekrar başa %60 la gelcek. iyi birşeyler olmasını umacak masumluğumu kaybetmişim sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 çıkıp televizyona özür dilese, tamam mesaj alındı gençler, artık evlerinize dönün, kafama göre kanun çıkarmıycam bundan sonra dese iş bitecek. ama demez, kıl aldırmaz burnundan. ona göre millet tinerci, millet ayyaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 aslında umut edilen şu Asteroth said: Hükümet istifa. ancak talep şu moriarty said: insan gibi özür dilerse bitecek ama öyle bi şey görünmüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 hükümetin istifası ve seçim yapılması diye ön görüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GENCOSMAN Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 İç işleri bakanı denilen baş faşisti görevden alsa bir nebze ferahlar dışarısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Jim_E_Rustler said: Özür dilemesi ve projeden vazgeçmesi lazım. Bunca insan yaralandı, öldü, bundan azı kesmez. Kıçı kırık avm tek insanın hayatına degmezken bir ton insan telef oluyor yani.suan ayaklanmayı kısıcak sey bu. ama adam tabiki kahvehaneden cıktıgı icin ben daha cokunu toplarım diyo anca okadar isliyo yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 istifa etmeyecekleri gün gibi açık. ama tüm o ahkam kesmelerine rağmen korkuyorlar. çok korkuyorlar. o yandaş medya kanallarının da göstereceği şekilde adam akıllı bir özür dilerlerse, tüm söyledikleri için geri adım atmak yerse bu olayların daha ılımlı hale gelmesini sağlayacaktır diye düşünüyorum. kısacası 'siz de varmışsınız'ı görmek istiyoruz %51'i temsil edenlerden. yok sayamayacaklarını anladıklarını görmek istiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 tayyip adam olunca biticek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 cok zor ya gitmeleri.. medya,asker,polis hepsi bunlarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 abi aslında çok basit ya park mevzusu. o malak planlı ortası boş kışlayı yapacaklarına parkın içindeki ağaçsız beton alana yapsınlar bir otel illa yapacaklarsa. etrafında ufak bir koru olur otelin, hem park olur insanlar için. harika bir mimari olur. ne bok var o kışlada anlamıyorum ki ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 bahsettiğim şu ortadaki boş alan. http://www.pendikgaraj.com/wp-content/uploads/2013/05/taksim-gezi-parki1.jpg yap şuraya otel dursun ağaçlar ve park. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 ahmedinejad said: abi aslında çok basit ya park mevzusu. o malak planlı ortası boş kışlayı yapacaklarına parkın içindeki ağaçsız beton alana yapsınlar bir otel illa yapacaklarsa. etrafında ufak bir koru olur otelin, hem park olur insanlar için. harika bir mimari olur. ne bok var o kışlada anlamıyorum ki ben.y.rak var orda, her gün gidicek tayip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 ahmedinejad said: abi aslında çok basit ya park mevzusu. o malak planlı ortası boş kışlayı yapacaklarına parkın içindeki ağaçsız beton alana yapsınlar bir otel illa yapacaklarsa. etrafında ufak bir koru olur otelin, hem park olur insanlar için. harika bir mimari olur. ne bok var o kışlada anlamıyorum ki ben.abi ne anladım ben o işten park dediğin şehrin karbonmonoksitinden kaçılacak yerdir. ağaçla çevrili olur ortasında oturacak açık alan olur, çimle falan da süslenir yayla havası verilir. o ortaya bina dikip etrafında ağaçları bıraksalar tam akp kafası olur asıl, ALIN AĞAÇLARINIZI KESMEDİK HEUHE diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 abi hiç olmazsa ağaçlık alanı kurtarırız diye diyorum ben. yoksa tabi ki keşke park kalsa. ağaçların yok olmasından iyidir ama. diğer türlü ortada bir boşluk planlıyorlar ki orası muhtemelen halka açık da olmaz. böyle belki etrafını da genişletip bir park yapabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Chemical said: Şu olunca bitiyor denilen bişey var mı? bitmez. protestonun doğası bu. 1.5 yıldrıprotesto devam ediyo zaten gezi parkında her konu olduğunda insanlar orda sabahlıyo 1.5 yıldır. ha konu o değil zaten. yoruluruz sıkılırız sakinleşiriz, polis cekilir protestolar biter. gezide nöbetler devaem eder o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 bitti bile aslında, tayyip dün programını bile iptal etmedi gitti mesela, ciddi birşey olsa değişirdi programı. ay ortası iranda seçim meçim bişiler var araya 2-3 gündem daha girer iyice unutulur eğer kritik, tetikleyici birşey olmazsa bu saatten sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 hiç sanmıyorum Norak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 yok. bu protestoların amacını hükümet düşürmek olarak falan algılamayın. adam tabiki gidicek "bişşi yok yeaaa" ayağı cekicek iplemiyomus gibi göstericek. adamın işi bu. politikacı adam. halk höt dedi adam durdu. bakın bütün akplilerina cıklamlarına hatta tayyipin acıklamalarına. 3-5 capulcu diye basladı. şimdi borsadan tırsıyolar her subayı baska sekilde yastıstırmaya calısıyo. insanlar konustukların dinlenmeleri gerektiğini hatırladılar. asıl zafer budur. bundan sonra ne kadar uzarsa üstüne kardır zaten. mümkün olduğunca insanlar zarar görmeden uzasın zaten. maşallah %15+ işsizlik oranımızla daha sokaklarda insan olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 applev0dka said: ahmedinejad said: abi aslında çok basit ya park mevzusu. o malak planlı ortası boş kışlayı yapacaklarına parkın içindeki ağaçsız beton alana yapsınlar bir otel illa yapacaklarsa. etrafında ufak bir koru olur otelin, hem park olur insanlar için. harika bir mimari olur. ne bok var o kışlada anlamıyorum ki ben.y.rak var orda, her gün gidicek tayip ahahahaghst5dfvh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 nerde yaşıyordun sen Norak? Norak said: bitti bile aslında, tayyip dün programını bile iptal etmedi gitti mesela, ciddi birşey olsa değişirdi programı. ay ortası iranda seçim meçim bişiler var araya 2-3 gündem daha girer iyice unutulur eğer kritik, tetikleyici birşey olmazsa bu saatten sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 izmir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar