4Ever Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Selam, Bagdat caddesin de bir firmadan iş teklifi aldım herkesin olduğu gibi benimde en büyük sorunum ev. Sanırım etrafındaki semtlerde 1000 TL den aşağı ev bulamayacağım. 1000 ev parası da biraz benim zorlayacak. O bölgeyi bilen arkadaşlardan bu konuda yardım ve fikir istiyorum. İstanbul anadolu yakasını hiç bilmiyorum şuana kadar google map ten bakarak şuralarda oturulup sanki yakın gibi semt isimlerini öğrendim ve araştırma yaptım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sacrolash Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 moda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Gezi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Gezi parkında cadırların kirası yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 biber de bedava Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Saçma saçma 3 tane mesaj atmayın arkadaşım. Size doğru düzgün bir konuda yardım istiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 fatih ninjası bedava ,biber yok ama orda tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 4Ever said: Size doğru düzgün bir konuda yardım istiyoruz. Sinirden gramerin çökmesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 4Ever said: Selam, Bagdat caddesin de bir firmadan iş teklifi aldım herkesin olduğu gibi benimde en büyük sorunum ev. Sanırım etrafındaki semtlerde 1000 TL den aşağı ev bulamayacağım. 1000 ev parası da biraz benim zorlayacak. O bölgeyi bilen arkadaşlardan bu konuda yardım ve fikir istiyorum. İstanbul anadolu yakasını hiç bilmiyorum şuana kadar google map ten bakarak şuralarda oturulup sanki yakın gibi semt isimlerini öğrendim ve araştırma yaptım. rahat bulursun, netekim caddede ne metro va ne bişi. sadece minibüs geçio. ulaşım sakatto yani o yüzden onun aynı ekseninde ileri geri gidicen arican Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 bostancı yada kköy taraflarına taşıncan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Ahhahahahahahahah Duzgun duzgun soru sorbe yiyoruz surda ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 bostancı, altıntepe fln. oralara bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 En uygunu bostancı gözüküyor. Diğer semtlerde hiç evler pahalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 gezi parkı dendi mi ? denmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Küçükyalı İdealtepe 63 de kentsel dönüşüm hesabına çok ev yıkıldım, hızlı bir kira döngüsü var.Oralarda bulabilirsin, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 kartal-maltepe tarafına da bakabilirsin az uzak olur ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 fiyat performans olarak altıntepe ideal olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 peki arkadaşlar. Böyle ucuz yollu beyaz eşya alabileceğim bir yerler var mı? ilk başlarda fazla masraf dan kaçmak için spotcudan almayı düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 kadıköy bahaariye'de 7-800'e falan bulursun muhtemelen güzel bir ev. 1 dolmuşla da direk iştesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar