Sam Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 ya dark değil, unity bu. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 dark ile en son wow oynuyorduk kaçtı 2005 mi. sonra ne oldu bilemiyorum. adam o zamandan wow'un ne kadar dumbed down olduğundan şikayet ediyordu. sonraki expansionları gördüyse hayata küsmüş olabilir sdfsdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Ama bak Abso da benim gibi anlamış bunaklığımıza verin :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 lol black, falsolu ama yani onda kabahat. nasılsa geri gelmeyecek kabahati ona yükleyelim. :P yok ya, ben aoc launch'ta oynadım beraber dark'la bir hafta filan, wow şöyle iyi böyle güzel e-sport diyordu lol. (burning crusade geç dönem vaktiydi) iyi tartışmıştık bir akşam, sonra oyunu açmadı ehu. arcane said: gerçi unity'de bir aura varmış, ona katılıyorum. o zamanlar genç olanlar mavi aydaki bruce willis gelmiş gibi heyecanlanmışlar. ahah bu iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 en son adam gelip solo healer zul aman felan heallıyodu bizi shamanıyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 olm dark'ın beni telefondan arayıp raid'e geliyo musun demesini unutamıyorum tam bir surprise madıfakı durumuydu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 BonePART said: en son adam gelip solo healer zul aman felan heallıyodu bizi shamanıyla abi ben de solo ZA healliyordum hem shaman hem druidimle. darkin uo aurası sayesinde sizi ZAda kendisi orgrimmardayken hayatta tutabilmesi lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 beni arenada hayatta tutamıyordu. gerçi kim olsa tutamazdı herkes warrior ben rogue. şimdi sorsan arcane kötüydü der ama ha. iyi ki bırakmış forumu sdfds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 ahaha abi ama yane bak Vay AK heallıyodu adam direk 2 kat heal gerekiyodu yetersiz yavuz tanklıyo ben magele over aggroluyorum burak dps yapıyo paladinle felan öle bi ortam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Geçmiş sayfaları okumayı şimdi bitirdim de Sam'i yedirmeyiz :p Şaka bi yana, Fizban'ın söylediklerine (yetmez ama evet olayı, şu andaki durumdan insanların sorumlu hissetmeleri gerektiği vs) katılmakla birlikte bunu bireysele indirmeye gönlüm elvermiyor. Hatta üstüne bir de "zamanında verdim ama şu andaki söylemleri ve politikayı desteklemiyorum" diyenin de alnından öperim. O yüzden yüklenirken lüften işi insanların ailesine şerefine haysiyetine falan getirmeden yapalım değerlendirmemizi. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 yok zaten konteynerci amca benim yakın arkadaşlarım bu yetmez ama evetciler felan dalgamı geçtik sonra beraber satılmış medyayı protestyoya gittik haber türkün önüne olay yavaşta olsa görüyolar hatayı onu diyorum bu konuda bi tek şeye çok gülüyorum taraf ve ahmet altana oh olsun sürünsün diyebileceğim tek kişi o kullanıp attılar atmıklı peçete gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 baransu bile isyanlarda olm altanları mı kaldı işin lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 abi yok sadece saatlerce güldüm taraf tayfasına devrim ilk çocuklarını yerin ilk örneği bedri baykam sergisi gibi gazete yoksa bay aisyanda adam varda yane işte lagli geldi haberler katılımı azalttı biz düğn 9 30 da döndük akşam gidenin 5 katı adam giriyodu taksime Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 yabancı musteri olmasa geliyodum istanbula, şansıma sokayım, nisanda olaydı ya şu devrim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 niye geliyorsun ki bodrumda da çok net dövüyorlardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 polis 30 metreden kaldırım taşıyla hek$at atıyodu bana nerdeyse asdsf insan gibi girmedi ayılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Noyzura said: chrome said: Ulen yanlis okumusum. Unity zamanin cetosundan bile fenaydi yaa. Astral seyahat ile ilgili falan yazdiklari cok acayipti hatta hic unutmam. Ama helal olsun yine de. oha çeto + noyzura gibi birşeymiş sanırım asdfg hehe... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 BonePART said: abi yok sadece saatlerce güldüm taraf tayfasına devrim ilk çocuklarını yerin ilk örneği bedri baykam sergisi gibi gazete yoksa bay aisyanda adam varda yane işte lagli geldi haberler katılımı azalttı biz düğn 9 30 da döndük akşam gidenin 5 katı adam giriyodu taksime naptınız siz abi dün, beşiktaş tarafında mıydınız ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 yok abi biz efendi efendi pazar gezmesine çıktık gezi parktaydık 1 saat felan ordan istiklale geçtik hazzo pulo pasajına gittik çay içtik muhabbet ettik ordan ardalardan ayrıldık haber türkün önüne gittik 9 30 10 gibi dönmdük çatışmaya felan girmedim ben efendi efendi yürüdüm tencere tava çalanları alkışkladım felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 vay be nerede eski berkay nerede evlilik öncesi berkay.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 olm napıyım gittim sakin ortam gaz maz atmıyolar napıyım gidiyim zorla bana atın diye dolmabahçeye charge miş atıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 bırak abi ya. evlilik öncesi çeyiz takımı düşünürken devrime anca çay seti kalır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 abicim devrim çayı içtik hazzopuloda 2 lira anasını satıyım eauheaea yok abicim hatun kişi felan vardı öle gaza maza girmem yane zaten lise tayfasıda vardı bizim öle gaza gircek kimse yoktu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 hayatta 2 tip insandan korkacaksın: 1- kaybedecek hiçbirşeyi olmayanlar. 2- Evlilik hazırlığı yapanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 vay referandumu hatırlayanlar var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar