oldun Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 turk oyuncuya ayrım yapmak turk futbolu gelistirmek için yapılıyor (geliştirdigi ayrı bir tartısma) eger bu mantık dogru ise ab statusundeki oyuncuya ayrım yapmak neye fayda saglıyor yada bize ne katkısı var . Eger faydası yoksa zaten ikisini de kaldırsınlar.
serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 AB kabul olursa ona sınır koyamaz. AB olayı saçma gibi olsa da zoraki kılıyorlar bu durumu. Adam gibi yabancı konusunda düzgün bir kural çıkarsalardı kimse AB filan diye uğraşmazdı şimdi.
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 oldun said: turk oyuncuya ayrım yapmak turk futbolu gelistirmek için yapılıyor (geliştirdigi ayrı bir tartısma) eger bu mantık dogru ise ab statusundeki oyuncuya ayrım yapmak neye fayda saglıyor yada bize ne katkısı var . Eger faydası yoksa zaten ikisini de kaldırsınlar. Bu sınır Türk futbolcusunu koruyan ve gelişimine sebep olabilecek bir kural orası öyle, mantıklı bir hamle mi? Neye göre kime göre :) Bu tip sınırlarla milli takımın için iyi futbolcular yetiştirebilir ve birkaç jenerasyon sonra iyi bir takım oluşturabilirsin. Ama şöyle bir sorun var, bu kural kulüpleri yok ediyor. Kulüpler yerli oyuncular ile yapamıyor, yapamayacak. Sebep ise basit, yerli futbolcular dünyanın top class liglerinde oynanan futbola fiziksel olarak ayak uyduramıyor, mental olarak hiçbir şekilde yaklaşamıyor. Bosna Hersek Milli takımı hoş örnek mesela, adamlar Dünya Kupası'na gidiyorlar. Kuruluştan sonra yıllarca kendi içlerinden adam çıkarmaya çalıştılar, olmadı. 3 jenerasyondur yurt dışına gençken adam yolladılar ya da savaştan kaçan ailelerin çocuklarını bulup destek oldular. Onlar yaşadıkları ülkenin nimetlerinden faydalanırken Bosna federasyonu da size ihtiyacımız var mesajını verdi. Bugün Bosna Milli takımında yanılmıyorsam altyapısını Bosna'da almış hatta futbola Bosna'da başlayan diyelim iki oyuncu var. Hatta aktif kadro geyiğinden bire düşebilir. Yok yani çünkü yerel lig kaliteleri hangi lig olursa olsun top class liglere kesinlikle erişemiyor. Ruslar liglerini değerli kılmaya çalıştı mesela olmadı. Hollanda ligi, Belçika ligi, Portekiz ligi genel olarak bakıldığında TR'den bile değersiz kabul edilebilir. Bence değiller çoğu yönden ama olsun. Bu adamlar da top class liglerle iş birliği içindeler çünkü mecburlar. Bizde devletin koyduğu sınırla karşımıza çıkan engeller onlarda sosyo-ekonomik olarak karşımıza çıkıyor. Onlar en güzel yolunu bulup adam eğitiyorlar milli takımlarına, sınır koyarak değil. Bizim bunu, bunları örnek almamız gerekirken çağ dışı bir sınırla milli takımı ayaklandıracağımız düşünülüyor. Milli takımın temeli illa kulüpler olacak diye bir şey yok ama ligini kaliteli kılanlar onlar. Kulüpleri desteklemezsen oyuncu da yetiştiremezsin kendi kendine ... Gerçi bizim baştaki zihniyet kulüplerden prim yapamayacağı için milli takıma yöneliyor. Orası doğruya doğru, milli takımın her başarısı AKP başarısı olacağı için hamlelerin düşüncesizce yapılmas normal
oldun Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 serjuhan said: AB kabul olursa .not gonna happen
totemic Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Roberto Carlos napmış öyle ya sivası. ben sezon başında parasını alır istanbul'dan çıkmaz falan diyordum adam takır takır top oynatıyor takıma. bursa'yı da yenmişler. helal olsun beni yanılttı. böyle devam ederse en geç sezon sonu valencia'nın başına geçer.
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 bülent uygun'a tekmeyi basmışlar, içimin yağları eridi
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 simdi özetleri izliyordum, konya antalya macında baroş kırmızı görmüş itirazdan, cok agır karar gibi geldi bilmiyorum haftada da fener antalya deplasmanına gidiyor, ilginç bir kart
fizban Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 ana avrat kufretmisse kirmizi oalbilir de bana da sacma geldi. kaldi ki baros'un varligi fb icin daha iyi olurdu lol. konya torku cok iyi oynamis bu arada. E LIDERI YENEN TEK TAKIM TABI. bu arada mehmet sedef kalp krizi gecirmis.
souldarkorn Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Sorsan hakeme Antalya'nın maçının gelecek hafta kiminle olduğunu bilmez emin ol :)
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 yok abi zehir gibi hepsi emin ol ya :D şimdi bu adamı atmasam haftaya büyüklerden biriyle oynayacak bu takım, benim hakkımda çok konusulur mu falan diye geçiyordur sürekli kafalarından, bilmemesine imkan ihtimal yok, hele 3 büyük varsa işin içinde :D
souldarkorn Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Aykut Kocaman ====)) Kayserispor diyorlar.
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 http://img-cdn.ntvspor.net/C/I/434/milev6_B8ERU.jpg http://www.ntvspor.net/haber/futbol/97614/olumden-dondu
oldun Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 sergen antepe gitmiş ne kadar sevmesemde zeki adam en kötü lige zevk katacaktır hayırlı olsun antepe
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 said: Batalla, Bursa'da mutsuz olduğunu ve Kasımpaşa maçında forma giymek istemediğini menajeri aracılığıyla yönetim kuruluna bildirdi. KİM GİRDİ ULAN ADAMIN AKLINA ? daha yeni sözleşme uzatmıştı çok mutluyum, burada devam edeceğim vs. diye. çok fazla maaş zammı olmadan uzun süreliydi hemde ne oldu de böyle oldu merak ediyorum. yerel bursa basınında da konuşuluyor
calimero Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 ula ronaldinho geleceğine gelsin batalla. çok seviyorum herifi, bir alex değil ama tam alex kafası..
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Valla Beşiktaş talip diye bir söylenti duydum ama inanmıyorum. Belki transfer olmak istedi de reddedildi de böyle şeyler oldu bilinmez. Tam BJK'lik adam, fiziksel olarak hiç beğenmiyorum ama mental olarak inanılmaz katkı sağlar takıma. Bir Fernandes gibi birebir performansı alamayız ve zaman zaman bunun eksikliğini inanılmaz çekeriz ama Oğuzhan ile ortada çok başarılı işler yapabilir. Hem bu sene Fernandes'e biçilen ve onun beceremediği rolün tam tamına karşılığı Batalla, golü de var üstüne üstlük Fernandes'te olmayan. Ben çok isterim, keşke olsa. Keşke imkan olsa üçü de takımda bulunsa ama olmuyor işte asdfsfsd
calimero Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Abi Fernandes box to box adam, defansif yönü de var. Batalla Alex tarzı amc, neden Fernandes yerine düşünüyorsun ki? İkisi olsun orta saha. Bir de adam gibi 1-2 forvet yerli yabancı, uçar takım. Ayrıca Almedya da gidiyor ismi zor söylenen adam kontenjanımız da dolar :p
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Ferdi keşke Box to box oynasa ama işte geriye çok az geliyor, çoğu zaman top almaya geliyor ama asıl görevi forvet arkası gibi bir şey BJK'de o yüzden dedim işte keşke üçü de oynasa, Ferdi orjinal yerine döner. Oğuzhan ile orta saha, önlerinde Batalla. Prese dayalı savunma, top kontrolüne dayalı oyun hakimiyeti tabii bu üçlü ile olacak iş değil hepsi, kenar adamları forvetlerin vs. de destek vermesi gerekiyor da olmayacak iş değil. Defanstan birini aslında yerlileştirsek harika iş olur.
calimero Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 +1 çogzel olur Batalla gelse ama fururlar Bursalılar işte o da var.
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Batalla'nın yurt dışı piyasası hala olabilir fakat serbest kaldığı an Türkiye'den istediği ücreti alabileceği kafadan bir ton takım var. Parayı çok üst tutmazsa Ertuğrul ile buluşmaya Eskişehir'e gidebilir ki takıma seviye atlatır. Kasımpaşa'ya gidip takımı banko ilk 3 adayı yapar, Trabzon'a gidip kadroyu takımı "büyük" yapar, Beşiktaş'a gidip Fernandes'in elindeki kozu çalar paşa paşa indirime gidilir. Fenerbahçe bile düşünebilir 2832834 tane oyuncusu olsa da Baroni veya Holmen ise oynayacak adamlar o bölgede, Batalla her türlü gider. Sneijder sakatlıktan önceki maçlardaki gibi dönmeyecekse bize de gelebilir net, boktan yabancı politikamız olmasa kadroyu derinleştirmeye de alınabilirdi
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 said: Batalla'ya Katar'dan gelen teklif 13.5M Euro .. Kendisine 3M maaş , 750bin imza parası.. diye iddia var.
Öne çıkan mesajlar