Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Super Lig - 2013 / 2014

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
adam isyan etmiş sonunda haklı olarak. şu iki kayseri takımının yerine bir tane izmir takımı olsaydı ne guzel olurdu ya. ya da adana takımı.. ne şehirler var bu kayserilerden daha çok hakeden orayı.
Mesaj tarihi:
vallahi akp'ye verilen oy yüzdesine bakaran en cok hak eden kayseri adamlara göre.

o yüzden bolca milli maç veriyorlar oraya, türlü organizasyonlar falan..

oy vereni ödüllendiriyorlar direk
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
halk haklı. niye tribünleri doldursunlar. şu yabancı sınırı kalksın. anadolu takımları falan böyle ucuza doldursunlar afrikalıları. koşan eden gerçek emekçilerin görünce tribünler de dolar. kim gidip saçma sapan topçuları izlemeye tribünde otursun. boşuna işkence sdfs
Mesaj tarihi:
AB kanunu çıksın o zaman Rise of Cavcav olacak. yıllardır afrikalıları gemiyle kaçak olarak götürdü avrupaya şimdi o çocuklar vatandaş oldu o kutlu günü bekliyorlar..
Mesaj tarihi:
DarKRideR said:

applev0dka said:

3 buyukler disinda bic bir klubun seyircisi yok. oyle buyuk takim gelince 10 liralik yeri 100 yaparakolmaz da zaten.

kandirmayalim kendmizi futbolu falan sevdigimiz yok. avrupda 2. 3.ligler kapali gise oynaniyor

Valla Elazığ'ın var asfsdfasd

Geçen yıl ortalama %50 doluluk oranını geçen 5. takımdı, zaten 5 takım vardı.

FB>GS>BJK>Bursa>Elazığ>Trabzon diye gidiyordu sanırım.

Tabii 14k kişilik stadımız var, onu hesap etmek gerek ama asdfsad

Elazığ'da her zaman deplasman seyircisi üstünlük kurar. Ben geçen kış değil de ondan önceki iki kış oradaydım. Maçlara da gittim ve kışık -10 derecede ikinci lig Kartalspor maçında 8k'ya oynadığını gördüm bu takımın.

İyi bir stad gelse, her tarafı kapatmalı ısıtmalı vs. Elazığ'lılar mesela stadı komple doldurur.

Ama Konya'ya bile plaka kodu x K kapasiteli boktan stadlar yapıyorlar bize yok...

AKP'ye vermeye devam etsinler soktuğumun kafatasçı milliyetçileri...

Galatasaray geçen sezon Türkiye rekorunu kırdı ortalama seyircide % olarak, deplasman tribünü hariç ligin ikinci yarısı kapalı gişe oynadı 10 hafta üstüste, Fenerbahçe'yi geçti. O 5 takımda kaçıncı olur bilmiyorum fakat Eskişehir ve Sivas da banko yer alır Elazığ'ın önünde
Mesaj tarihi:
geçen sezon %80'i geçerek birinci Fenerbahçe oldu resmi kaynaklara göre, GS nasıl rekor kırmış anlamadım.

Seyirci sayısı olarak Anadolu'da çoğu kulüp Elazığ'ın önünde de işte 14k'lıktı yanılmıyorsam stad, yarısı dolsa her maç 7k ediyor ki zaten çok düşük sayıda seyirci yine

%57 falandı işte doluluk oranı, 7000 kişi falan ediyor maç başına
Mesaj tarihi:
BulletRide said:

DarKRideR said:

applev0dka said:

3 buyukler disinda bic bir klubun seyircisi yok. oyle buyuk takim gelince 10 liralik yeri 100 yaparakolmaz da zaten.

kandirmayalim kendmizi futbolu falan sevdigimiz yok. avrupda 2. 3.ligler kapali gise oynaniyor

Valla Elazığ'ın var asfsdfasd

Geçen yıl ortalama %50 doluluk oranını geçen 5. takımdı, zaten 5 takım vardı.

FB>GS>BJK>Bursa>Elazığ>Trabzon diye gidiyordu sanırım.

Tabii 14k kişilik stadımız var, onu hesap etmek gerek ama asdfsad

Elazığ'da her zaman deplasman seyircisi üstünlük kurar. Ben geçen kış değil de ondan önceki iki kış oradaydım. Maçlara da gittim ve kışık -10 derecede ikinci lig Kartalspor maçında 8k'ya oynadığını gördüm bu takımın.

İyi bir stad gelse, her tarafı kapatmalı ısıtmalı vs. Elazığ'lılar mesela stadı komple doldurur.

Ama Konya'ya bile plaka kodu x K kapasiteli boktan stadlar yapıyorlar bize yok...

AKP'ye vermeye devam etsinler soktuğumun kafatasçı milliyetçileri...

Galatasaray geçen sezon Türkiye rekorunu kırdı ortalama seyircide % olarak, deplasman tribünü hariç ligin ikinci yarısı kapalı gişe oynadı 10 hafta üstüste, Fenerbahçe'yi geçti. O 5 takımda kaçıncı olur bilmiyorum fakat Eskişehir ve Sivas da banko yer alır Elazığ'ın önünde

Yanlışsın ve sana linkler hazırladım http://www.transfermarkt.com.tr/tr/sueper-lig/besucherzahlen/wettbewerb_TR1.html bir rekor varsa bu anca Fenerinmiş gibi duruyor 12-13 sezonunda
Mesaj tarihi:
sadece transfermarkt değil, brezilyali bir pazarlama şirketi de avrupa'nın seyirci yüzdelerini çıkarmıştı. 21. sırada Fener vardı yanılmıyorsam, GS 40'lardaydı sanırım.

GS'nin rekoru denilen yine yanılmıyorsam satılan kombine + bilet sayısı üzerindeydi. Satıldıktan sonra seyirci stada gitmiyor ya da gidemiyorsa bunun seyirci oranı, doluluk oranına vs. bir katkısı yok zaten, maddi kazanç kulübe sadece

ona rağmen 40k seyirci ortalaması var GS'nin ki fazlasıyla iyi yine, varsın ki doluluk oranında da 1. olmasın
Mesaj tarihi:
Ya stad bilgileri değişince otomatik olarak geçmiş senelerde değişmiş sistemde hata olmuş TR sitesinde ASDASDASDAS

RTE'nin kapasite alınmış, öyle olunca %100 doluluk yakalamışız gözüküyor :D

Kim port ettiyse Türkçe'ye onun halt yemesi ahaha
Mesaj tarihi:
Bakan Kılıç yabacı oyuncu sınırlandırmasıyla ilgili soru üzerine şöyle konuştu:

"AB üyesi ülkelerin vatandaşı olan futbolcuların hangi statüye tabi olacağına yönelik görüşün belirlenmesi için futbol kulüpleri tarafından Türkiye Futbol Federasyonu'na yapılmış bir başvuru var. Türkiye Futbol Federasyonu AB mevzuatında, AB vatandaşı olan sporcularla ilgili statünün ne olduğunu öğrenmek üzere bu yazıyı bizimle istişare ederek Avrupa Birliği Bakanlığına intikal ettirdi.

Avrupa Birliği Bakanlığı'nda AB vatandaşı olan futbolcuların statüsü ile ilgili görüşün oluşması bekleniyor. Bu görüş oluştuktan sonra bize ve Futbol Federasyonuna intikal edecek. Bu sezonla ilgili bir beklenti acelecilik olur. Ama gelecek görüş doğrultusunda Türkiye Futbol Federasyonu gelecek sezonla ilgili olarak kararı gözden geçirebilir. Bu özerk bir yapıya sahip olan TFF'nin kararı olacaktır. Zaten mevcut sınırlama kararı da özerk TFF'nin kararıdır."
Mesaj tarihi:
TFF dediğinin neresi özerk, Suat benden çıksın başkaları kassın açıklaması yapmış.

Ya bu AB statüsündeki oyuncu isteği kadar kusura bakmayın ama salakça, gerizekalıca bir istek yok. Millet şaşırdı ne isteyeceği yönünde;

AB tarafından siklenmeyen bir ülkeyiz hatta hükümetin deyimiyle artık bizimde siklemediğimiz (yersen) bir AB organizasyonu var. Üye başvurumuz var, kaç yıl geçmiş olumlu görüş bile yok. AB'ye girmen imkansız, imkan doğsa da almayacaklar ama çıkıp futbolcular AB statüsünde oynayacak. Avrupa ülkesi bile olarak görmüyor seni o adamlar... Neymiş Nihat oynamışmış...

ya şu yabancı sınırı saçmalığını komple kaldırsınlar olması gerektiği gibi ya da AB AB diye gezmesinler ortalıkta. Ciddi anlamda sinirleniyorum artık AB lafını duyunca...
Mesaj tarihi:
AB statüsü ile Avrupa Kupaları'nda yer almak arasında fark var ama abi, biri coğrafi konumun sebebiyle kabul görmek diğeri bir birliğin üyesi olmanla alakalı...

Uçtan uca göreceli Avrupa sınırlarında yer aldığımız için o kupalara gidiyoruz. Ayrıcalıklarından faydalanmak isteğiyle içinde olduğumuz bir organizasyonun bize tanımış olduğu haktan dolayı değil.

Tek emsali İspanya'da olan "üye adayı devlette AB'li sayılabilir aslında sorun olmaz" olayını gerekçe göstererek kendimizi AB üyesi olarak görüp böyle saçma bir harekete imza atılmamalı.

Ya tam kaldır en güzeli, ya da istemesekte dursun. Böyle durmasın tabii insancıl seviyeye indirsinler en az...
  • Yeni Oluştur...