Kanuni Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 phoenix loot farm :) (ustteki video) tesekkur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 videosu düştüğüne göre fix is coming Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 500 farmladik bile :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 vay yamyamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 ben gittim ortada boss falan yok ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 daha önceden kesmişsindir, kesmeyen birinin party sine gir, sonra o çıksın partyden ya da kicklesin, sen onun save inde kalıyorsun. gerisi videodaki gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 bi kere kesince bi daha respawnlanmıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 tüm grubu kesmeyeceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 yeni taktik. sniperla uzaktan kesip save house a giriosunuz. 10 15 turda bi loot yapiosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 O bölgedeki görevler bitmemişse çıkmıyor benim anladığım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 çok güzel oldu. summit denen gerizekalıya da oyunu denesin diye her seferinde önceden key yollayan firmalar da bir daha düşünsün. sorumsuzca saatlerce şu salak şeyin yayınını yapıp oyunun piç olmasına ön ayak oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 haftasonu fix'lemezlerse ben de 30 olunca yapayim birkac tur dajskdjas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 Bright said: O bölgedeki görevler bitmemişse çıkmıyor benim anladığım yok bende her görev bitmiş durumda, çıkmıyor ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 BPler restocklamıyormus. MEEEHHH. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 meh butun blueprintleri almisiz herhalde :( yenisi gelmemis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 evet base'de sadece item değişti, bp aynı. infilak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 Daha DZ06 daki BPleri almadım ama yani div tech olmadan craft yapabilmeyi umuyordum ama yalan oldu kesinlikle sarı div tech kasmak zorundayım simdi. Daha da meh yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 dz6'daki phoenix vendordan yazıyorum: ondaki bpler de değişmemiş. tam infilak yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 Ben de tum bpleri almaya kasmayı dusunuyodum ama bir anlamı kalmadı suan bpler degismiyorsa onumuzdeki bir kac yıl icinde alırım ne farkeder super 90 almısım ya da almamısım degismiycekse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 bütün safe roomları gezdim dz'deki şimdi, bp'ler değişmemiş. hepsini almıştım, yerlerine gelen birşey yok. item değişmiş sattıkları sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 ilvl 30 sarı 2 recalibrate'den sonra 77 phoenix istedi lmao. hiç kızmasınlar millet abuseluyor diye. 7-8 kere deneyip enduring talent'lı düzgün mask yaptım, lakin çalışmıyor talent. http://memesvault.com/wp-content/uploads/Facepalm-Meme-08.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 Backpack craftlamayın suan. https://www.reddit.com/r/thedivision/comments/4b1oqg/be_careful_crafting_highend_gear_it_can_cause/ Crafted backpackler kaybolabiliyormus. Kaybolunca oyun inventoryinde sahip olman gerekenden fazla item gorunce baglanmıyormus ya da itemlarınız kayboluyormus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 The Division oynarken armis ya da arnis'le tanistim her gun oynuyoruz. Sam hatta sen de oynuyormussun onla. Beni de ekleyiverin uplay: egesagin Oynariz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 Sbaha kadar abuseladim creiti, bi vector birde extended mag aldim iste yeter diye dusundumde daha kassammi acep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 nileppezdel said: The Division oynarken armis ya da arnis'le tanistim her gun oynuyoruz. Sam hatta sen de oynuyormussun onla. Beni de ekleyiverin uplay: egesagin Oynariz :) (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar