Gangren Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 bingildak said: 30 gün biraz eşşeğin kulağına suyu kaçırmış ya. Xbox plebleri beta test yapacak işte bizim için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 streamer var abi milyon tane, bütün hype'ı sönecek yeni content'ın. biz girene kadar inciği cinciği her şeyi belli olmuş olacak. keşfetme hissi kaybolacak. neyse yapacak bir şey yok zaten de, tatsız olmuş yani. exclusive olayına falan ben karşı değilimde 3 gün olur, 5 gün olur hadi bir hafta olsun. 1 ay olmamış. ayıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 Ucuza Season Pass bulmak lazım ya. Oyundan pahalı neredeyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 season pass li olan versiyonu almakla çok akıllılık etmişim ya. Bu arada izlemeyin abi stream? ben hiç bakmadım mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 ben playstore dan alayım bunun gold unu ya ayıb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 evet abi fiyatlandırma neden o kadar saçma. ben playstore'dan aldım, baz oyun 169. seasonal 150. seasonal + oyun 189. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 barbu said: season pass li olan versiyonu almakla çok akıllılık etmişim ya. Bu arada izlemeyin abi stream? ben hiç bakmadım mesela. internetinde fişini çekelim mi abi? reddit'i var, forumu var, youtube'u var abi sonuçta. content çıktığı zaman etkilenmemek imkansız. mıçarken newsfeed bile geliyor o kadar kötü hale geldi düzen hahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 şey olabilir mi? gold paketteki season pass 3 taneyi kapsıyor ama sonradan satılan 5 mesela? Ona da bir bakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 valla ben hiç izlemiyorum. youtube moutube. buraya konan videoları filan da izlemiyorum genelde. Dün betaya kadar olan questleri yaptım. madison square garden bitirip çıktım. Bildiğim şeyler olmasına rağmen çok eğlendim. Bu arada oyunun başlangıcı, the division concepti filan baya olmuş ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 1 yıl içindeki dlc ve exp ler olması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviantSun Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 Season pass bu 3 DLC'yi içeriyor. Onun dışında tüm ücretsiz çıkan DLC'ler zaten ücretsiz. Bu DLC'ler dışında ücretli bir content çıkarsa Season Pass içinde olmaz. Tahminimce oyun tutarsa önümüzdeki yıl ikinci bir season pass çıkartırlar, "Season 2 Pass" filan gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 Ya dün SS aldım oyunda. çöp gibi çıktı resimler. SS kalitesi diye birşey var mı? Oyundaki gibi çıkmıyor resimler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 season pass'e o fiyatı koyuyorlarsa o dclerin içini doldururlar umarım. 20 dolar kabaca her dlc. @barbu : 3rd party program ile ss alabilirsin. steam'de de öyle, uplay'de de. dün bende baya aldım, açtım, bildiğin çöp gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 Şu an sadece oyunu almak için en mantıklı yer kinguin mi 138tl orda daha ucuz bulan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 aldım hadi gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 ohh artık huzur içinde bırakabiliriz beyler http://gifrific.com/wp-content/uploads/2015/03/Frank-Underwood-Closing-Door-House-of-Cards.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 hepinizin ip adresi elimde, tek tek bulurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 Eğer pc almadıysan lütfen modluk görevinden isfita et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 ben mod kalabilmek için ps4 ü sattım kardeşş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 pc'e almış ama ps4 controllerı ile TV'e bağlayıp fps'e 30 limiti koymuş. işte adalet bu. işte modluk bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviantSun Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 Başka kim kaldı oyuna bir torba laf söyleyip sonra aldıramadığımız? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaRa_DaVuT Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 arkadaşlar 30 olunca 8 kişi giricezmi raidlereee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 8 kişilik daha gelmedi sanırım ama gelecekmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaRa_DaVuT Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 dur hype lıyorum işte. sadece köpek vurup mont düşürmüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 DeviantSun said: Başka kim kaldı oyuna bir torba laf söyleyip sonra aldıramadığımız? :P ne demişim ben yea, ki almak benim görevim, boşuna mod luktan maaş almıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar