Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Division

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
streamer var abi milyon tane, bütün hype'ı sönecek yeni content'ın. biz girene kadar inciği cinciği her şeyi belli olmuş olacak. keşfetme hissi kaybolacak. neyse yapacak bir şey yok zaten de, tatsız olmuş yani. exclusive olayına falan ben karşı değilimde 3 gün olur, 5 gün olur hadi bir hafta olsun. 1 ay olmamış. ayıp.
Mesaj tarihi:
barbu said:

season pass li olan versiyonu almakla çok akıllılık etmişim ya.

Bu arada izlemeyin abi stream? ben hiç bakmadım mesela.

internetinde fişini çekelim mi abi? reddit'i var, forumu var, youtube'u var abi sonuçta. content çıktığı zaman etkilenmemek imkansız. mıçarken newsfeed bile geliyor o kadar kötü hale geldi düzen hahaha.
Mesaj tarihi:
valla ben hiç izlemiyorum. youtube moutube. buraya konan videoları filan da izlemiyorum genelde.

Dün betaya kadar olan questleri yaptım. madison square garden bitirip çıktım. Bildiğim şeyler olmasına rağmen çok eğlendim.

Bu arada oyunun başlangıcı, the division concepti filan baya olmuş ya.
Mesaj tarihi:
Season pass bu 3 DLC'yi içeriyor. Onun dışında tüm ücretsiz çıkan DLC'ler zaten ücretsiz. Bu DLC'ler dışında ücretli bir content çıkarsa Season Pass içinde olmaz. Tahminimce oyun tutarsa önümüzdeki yıl ikinci bir season pass çıkartırlar, "Season 2 Pass" filan gibi.
Mesaj tarihi:
season pass'e o fiyatı koyuyorlarsa o dclerin içini doldururlar umarım. 20 dolar kabaca her dlc.

@barbu : 3rd party program ile ss alabilirsin. steam'de de öyle, uplay'de de. dün bende baya aldım, açtım, bildiğin çöp gibi.
  • Yeni Oluştur...