Editor Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 SAAT Tam 12 De 3 tane key paylaşıcam hazır olun. kim kaparsa artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 ben 970 ile bugün betayı deniycem PC'de kökleyip detayların derinliğini ve performans paylaşırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 şuraya bi bakın. ben irdelemedim de, bişiy çıkabilir. https://contests.nvidia.com/en-us/the-division-beta-key-giveaway Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviantSun Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 Çıkabilir değil, orası key veriyor, benim 2 arkadaş aldı oradan. Ama bu arayanlar PS4 diye düşünüyorum? Oyunu preorder edip sonra cancel etme yok mu, öyle bir şey yapabilirsiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 Az önce yayındaki developer söyledi ben ultrada 1080p de 30-40 fps arası alıyorum diye 970gtx varmış kendisinde. Çok sevinçliyim bu konuda. Ama bayadır izliyorum dün de izledim oyun npc öldürmekten ibaret gibi görünüyor. Pvp patates gibi faction olmadığı için... bingildak said: ben 970 ile bugün betayı deniycem PC'de kökleyip detayların derinliğini ve performans paylaşırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 DeviantSun said: Çıkabilir değil, orası key veriyor, benim 2 arkadaş aldı oradan. Ama bu arayanlar PS4 diye düşünüyorum? Oyunu preorder edip sonra cancel etme yok mu, öyle bir şey yapabilirsiniz? Oradan PS4 için de alınabilir. O site sana saçma sapan bir kod veriyor o kodu division sitesine girip platformunu seçiyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 Oyunda arada sis çöküyor ciddi anlamda keyifli bir hal alıyor o zaman. Görüş mesafesi baya kısalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 Sis atma oc diye tom clancy e mi kufredicez artik? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 nvidia saolsun indiriyorum bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 DareJedi said: DeviantSun said: Çıkabilir değil, orası key veriyor, benim 2 arkadaş aldı oradan. Ama bu arayanlar PS4 diye düşünüyorum? Oyunu preorder edip sonra cancel etme yok mu, öyle bir şey yapabilirsiniz? Oradan PS4 için de alınabilir. O site sana saçma sapan bir kod veriyor o kodu division sitesine girip platformunu seçiyorsun. ne demek sacma sapan? adam sana beta key veriyor sonra sen gidip istedigin platform icin kullaniyorsun. daha ne yapabilir sana yaranmasi icin ? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 Sen ters anlamak için baya uğraşmışsın. O verdiği key normalde ps4 uplay vs gibi yerlerde çalışmıyor o yüzden saçma sapan. Sana key değil ticket veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 bana key verdi sonra uplay den platform secip o keyi girdim ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 beta key bulamadım kaldım ortalarda :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 nvidia dan alsaydin ya? o da bitmis tabii simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 5DK SONRA PAYLAŞIYORUM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 A20QFSK25HFQ2E LNMT8E7QENKL Kalanlar Bunlar... 3WV bunlarla baslayan kodu verdiğim arkadaş bak bunuda vericem birazdan kaydedemediysen... Keyler US uplay US account açın ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 Editor said: A20QFSK25HFQ2E LNMT8E7QENKL Kalanlar Bunlar... 3WV bunlarla baslayan kodu verdiğim arkadaş bak bunuda vericem birazdan kaydedemediysen... Keyler US uplay US account açın ;) ahhah kaydettim editor büyük adamsın ahaha kullanıldı key :)) teşekkür ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 Oglen 2de mi aciliyo beta? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 2 saat kaldi sanirim. 13.00 CET diyordu kafam karisti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 1 saat var evet 2 de açılcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 hemen kötü demeyin lan bir kaç saat hype yapalım adamlar sardı oyuna konuşamıyorlar diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 ben hemen açıldığı gibi testlerime client hacklemeye çalışmakla başlıyacağım eğer kolay hackleniyorsa meh diycem hype i bozacam ... Umarım kolay hacklenmiyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 6 da evde olacağım anca. bence de hype yapmak serbest hype öldürmek yasak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 açıldı. update ile birlikte açıldı sdfgsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 800mb update Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar