Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Division

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Çıkabilir değil, orası key veriyor, benim 2 arkadaş aldı oradan. Ama bu arayanlar PS4 diye düşünüyorum? Oyunu preorder edip sonra cancel etme yok mu, öyle bir şey yapabilirsiniz?
Mesaj tarihi:
Az önce yayındaki developer söyledi ben ultrada 1080p de 30-40 fps arası alıyorum diye 970gtx varmış kendisinde. Çok sevinçliyim bu konuda.
Ama bayadır izliyorum dün de izledim oyun npc öldürmekten ibaret gibi görünüyor. Pvp patates gibi faction olmadığı için...
bingildak said:

ben 970 ile bugün betayı deniycem PC'de kökleyip detayların derinliğini ve performans paylaşırım
Mesaj tarihi:
DeviantSun said:

Çıkabilir değil, orası key veriyor, benim 2 arkadaş aldı oradan. Ama bu arayanlar PS4 diye düşünüyorum? Oyunu preorder edip sonra cancel etme yok mu, öyle bir şey yapabilirsiniz?

Oradan PS4 için de alınabilir. O site sana saçma sapan bir kod veriyor o kodu division sitesine girip platformunu seçiyorsun.
Mesaj tarihi:
DareJedi said:

DeviantSun said:

Oradan PS4 için de alınabilir. O site sana saçma sapan bir kod veriyor o kodu division sitesine girip platformunu seçiyorsun.

ne demek sacma sapan? adam sana beta key veriyor sonra sen gidip istedigin platform icin kullaniyorsun. daha ne yapabilir sana yaranmasi icin ? :)
Mesaj tarihi:
A20QFSK25HFQ2E
LNMT8E7QENKL

Kalanlar Bunlar...

3WV bunlarla baslayan kodu verdiğim arkadaş bak bunuda vericem birazdan kaydedemediysen...

Keyler US uplay US account açın ;)
Mesaj tarihi:
Editor said:

A20QFSK25HFQ2E
LNMT8E7QENKL

Kalanlar Bunlar...

3WV bunlarla baslayan kodu verdiğim arkadaş bak bunuda vericem birazdan kaydedemediysen...

Keyler US uplay US account açın ;)

ahhah kaydettim editor büyük adamsın ahaha kullanıldı key :)) teşekkür ederim
Mesaj tarihi:
ben hemen açıldığı gibi testlerime client hacklemeye çalışmakla başlıyacağım eğer kolay hackleniyorsa meh diycem hype i bozacam ...

Umarım kolay hacklenmiyordur.
  • Yeni Oluştur...