photographer Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Acaba voice chat demodakiler kadar akıcı olabilecek mi çok merak ediyorum. Ne çok merak ettiğim var bu oyunla ilgili ya. Sanırım fazla beklenti yükselttim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 dark zone da karşılaştığın adamlarda konuşabileceksin diyor adamlar, baya güzel bir olay bu, normal şartlarda arkasını doldurmadan söylemezler derdim ama oyun sektörü lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Kufur donecek yani, tam bizim millete gore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 ona göre de engelleme, ban vs işlerini halletmiş olmaları lazım artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Evet, proximity voice chat olacakmis release de, ama Clan sistemi olmayacak mesela, yani pati guildi vs kuramayacagiz baslangicta gibi garip seyler var, oyunu adi "Division" ironiye gel. Bilmiyorum yetistiremediler mi nedir. Bir haltlar donuyor, umarim gameplay/atmosfer/icerik iyi olur. Gerisi toparlar elbet. neyse 1-2 gun kaldi heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 konsol sanirim. http://www.youtube.com/watch?v=TARuxj62k8M Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Bütün tanıtımlar araba kapısı kapanabiliyor bakın bakın işte kapanıyor diyene kadar kapıları açıp siper yapabiliyorsunuz deselerdi keşke... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 cok hype yed yun, kesin sikko bişi çıkacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 http://www.youtube.com/watch?v=QFahvnD8nsk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Ben dun 16 dakikalik gameplay videosu izledim. Cok sikiciydi. Moblar odanin ortasinda saklaniyor, egilip kalkip ates ediyor. Bazi moblar okuz gibi ustune kosuyor. Odayi temizliyon, yeni moblar geliyor. Masa sandalye serpistirmisler egilip kalkip ates ediyon. AI cok dusuk gibime geldi. Hic taktik kasmiyorlar, yer degistirmiyorlar. Ya oldugu yerde duruyor, yada ustune kosuyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 PC beta Başlama saati Cuma 14 : 00. TR .. Bilgisayarınızda 40 GB boş alanınız yoksa Sorun çıkma ihtimali yüksekmiş .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Ben hazır olarak bekliyorum bakalım. http://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xfa1/t31.0-8/12593900_10153533545238425_6627111375858289043_o.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Aynen, haftasonu takim kurmak isteyen olursa takilabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Beta key isteyenler akşama bendensiniz ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Tee ilk videolarda tabletle iha quadcopter tarzi bisey yonetiyoduk yamulmuyorsam ondan hic ses seda gelmedi daha sonra caktirmadan oyundan cikartmis olabilirler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Free update ya da DLC olarak gelir :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serkanay Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Frostbite said: Tee ilk videolarda tabletle iha quadcopter tarzi bisey yonetiyoduk yamulmuyorsam ondan hic ses seda gelmedi daha sonra caktirmadan oyundan cikartmis olabilirler.. Yok kaldırdılar onu. APP yi kullanana avantaj sağlıyo filan diyip kaldırdılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Editor said: Beta key isteyenler akşama bendensiniz ;) Ya bana key ben iade ettim keyi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 xbox'a mı gelio şimdi bu gece? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 6870 le oynasam adami gorebilir miyim:) veya gtx850 laptop? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Nvidia sürücüleri hazır 361.75 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Üff bi de sürüştürücü mü deiştirecez Değişmeyen sürücü istiyorum ya ekran kartına da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascha Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 nvidia neye hazır degildiki bugune kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 beta icin nvidia driver update yapmis peh http://www.geforce.com/whats-new/articles/tom-clancys-the-division-beta-geforce-gtx-970-recommended Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 tomb raider ve division için tek pakette yapmışlar iyi olmuş. ikisi de pre-loaded şekilde bekliyor pc'de =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar