GokTuRK Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 beta keyi redeem ettim. sorry beta is not accessible residence of north and south. we will notify you and send an access key to youe ubi account e-mail when beta starts dedi. normal di mi bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviantSun Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 Amerika key'i ile avrupa account'tan filan redeem etmiş olabilir misin? Bende böyle bir hata vermedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 bende de vermedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 benim hesap us aldığım key için global diyodu :(( bir daha keyi girdim şimdi de: "YOU HAVE ALREADY REDEEMED YOUR BETA CODE Before the beta starts, we will send you your access key via the email address associated with your Uplay account." diyor şimdi de mail geldi "you now have guaranteed access to the Division beta we will send your key via e mail when beta begins" diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 Season pass nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 hah gelmiş uplay de access key var onu nereye gireceğim peki? EDIT: hayda şimdi beta access de "You don't have access to any game alphas or betas for the moment". diyor deliricem. key bende kayıtlı ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 support a ticket da açılmıyor ubisoft abv ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 Beta 26.26 GB alan istiyor. Ohaa.. Bakalım ne zaman inecek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 GokTuRK said: support a ticket da açılmıyor ubisoft abv ya. görünmüyor zaten orada, mail geldiyse başarılı bir şekilde betaya register ettin diye okdir - mail gelecek ubisofttan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 Ahahahahha daha beta keyi girmedim ama gel yükle preload yap betaya seçildin diye mail geldi asfkasfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 sitelerine girip çok hızlı f5 e basarsın diye korkutmuşsundur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 kizillelma said: Beta 26.26 GB alan istiyor. Ohaa.. Bakalım ne zaman inecek? 10 yazıyo ama 7 dakikada indi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 esh sende uplay client'da mı görünüyor beta? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 yep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 ama önce thedivision.com a üye mi olman ne gerekiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 Fazladan key gelen olur ise lütfen bana yollasın ya PC/PS4 fark etmez. 6 farklı hesaptan waiting list başvurusu yaptım ama gelen giden yok. 100mbit internet olduğu için hemen iner zaten yeter ki key bulayım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 galiba nvidia bana bi key daha yolladı, humble'a verdiğim para komple bağış oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 O kadar dert edeceğine alsana şuradan. http://www.kinguin.net/category/18677/tom-clancy-s-the-division-multiplatform-beta-access-cd-key/ Guardla 6 liraya geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 ya şimdi bana you now have guaranteed access for division beta we will send you your key via email when beta begins diyor. sorun yok di mi yani uplay de beta access de gözükmüyor artık of olm kafam karıştı sabahtan beri forumlardayım heryerde başka birşey yazıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 sakin ol şampiyon. 3 gün var daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 zipzip said: O kadar dert edeceğine alsana şuradan. http://www.kinguin.net/category/18677/tom-clancy-s-the-division-multiplatform-beta-access-cd-key/ Guardla 6 liraya geliyor. ben g2a'dan aldım, kod geldi, register ettim. mail geldi pampa süpersin, betaya garanti yerin dedi. fakat oyun listesinde veya uplay client'ta oyun yok esh'in ss'de koyduğu gibi, ona kafam takıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 sen betayı mı aldın oyunu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 beta key'i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 bıngıl +1 ben de aynı durumdayım. ben de g2a dan aldım beta key i. dur bakalım görücez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 abi su mail gelmedi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar