Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 blackzone open pvp değil mi işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 open pvp den kastınız 24? 32? kişilik instance da kapışmaksa var evet, ben sadece pvp demeyi tercih ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 kendi gurp arkadaşına ibnelik yapabildiğin için open olarak değerlendiriyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 Bir oyuncuya ateş etmenin (önce) bedeli çok ağır. Bir anda öldürmek caiz listesine giriyorsun. Sana kimse güvenmiyor.. vs .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 THANK YOU FOR REDEEMING YOUR BETA CODE hayırlısı dl'i 48 saat önce açacaklar, dl hızı 300kbps. 22gb inmez bence 2 günde hahaha. hatta put the size of the closed beta for PC at over 26GB. silkseler inmez ya. ofisten çekeyim ben iyisi mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 minimum system req gözlerimden yaş getirdi. çok geride kalmış benim makina pff. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 Pre-load açık Steam'de şu an. edit 300 kbps 37.5 KB/s'ye denk geliyor, öyle bağlantı mı kaldı, yuh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 dl hızı 300kbps ya. steam'e nasıl ekliyoruz ki? oyunu mu almak gerekiyor. beta key'i register edemiyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 Steam'den aldım ben oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 bu arada g2a'daki keyler sorunsuz. aldım, sitesinden register ettim, betaya hak kazandın diye mesaj geldi. 2 tl e geldi sanırım key. steam'e kayıt yapamıyoruz ama bunları normal olarak anladığım kadarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 g2a da global key satıyolar ben aldım aktif oldu. ama 300 kb ile 48 saatte inermi ufak bir hesap yapalım hemen 27262976 kilobyte olacak oyun eğer 300 kb/s ile inerse 25-26 saatte iner eğer Bright'ın dediği. gibi 37 kb/s ile inerse 200 saati bulur 10 güne yakın :D betanın zamanı geçer saçma o :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 g2a key'i aktif ettikten sonra division ubisofttan mail gelmiş, kanka preorder için sağol, yerin garanti diye ama uplay'de oyun veya beta access görünmüyor. "sana mail atarız" demişler. faq'e göre 48 saat yarına denk geliyor. ben team viewer falan bir şeyler ayarlayım asasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 Uplay'den alanlar indiremezse, Beta başladıktan sonra gene çökerse falan çok gülecez sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 cuma günü de 2pm'de açılıyor TR saatine göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 ubinin serverları cuma iniyor demek :P başka oyunlar için bile login olamayacağız yani hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 Steam'de acilmis preload, 25gb, indiriyorum. Recommended 970 demis, umarim Ambient Occulsion falan aciktir. Neyse anlayacaz bikac gune nedir ne degildir. E3'de ki halinden umudum kesik ama ortalamanin uzerinde birsey olsun, atmosfer patates olmasin yeter. PC ss http://imgur.com/a/kdTbP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 benim arkadaşın birine eski pc'de oynatacam 680gtx umarım medium-low arası oynatır ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 Heh aynen bende bir arkadasla E3den beri bekliyoruz, da o 570serisinde daha, low mow, bir yolunu bulacak artik heueh. Ya bence Ubi o recommended 970 olayinda cakallik yapti, Promo imajlarinin cogu (hepsi) 4k'dan downsample edilmis imajlar. O yontem ile cogu oyun zaten inanilmaz gozukuyor, 970 ile ortalama bir oyunu o sekilde 30fps falan oynayabiliyorsun. Downgrade shitstormuna bahane/onlem olarak mi 970i recommend ettiler acaba eheheh. Cunku cidden recommend 970 demekle, 1080p icin de su leak olan goruntuler bagdasmiyor, veya sihirli efektler olacak beta'da aktif olmayan..mantiksiz ya. Veya optimize degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 Yeni motor, ne olacağı pek belli değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 optimize değildir daha muhtemelen. bu arada betayı canlı yayınlarsak telifti bilmemneydi sorun olur mu acaba? Twitch yada youtube gaming'de yayın yapmayı planlıyorum da... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 nda yok yaziyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 nda kalkiyor benimde bildigim, katil kervana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviantSun Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 Abi recommended kısmındaki karta niye takılıyorsunuz, high end card söyleyecek tabii adam, 630M mi diyecekti :D Ben 700 zamanında recommeded'a 780 yazan oyunlar hatırlıyorum. Yani diyor ki full ayarlarda 60 fps üstü oyun oynayacaksan 2016 oyunu için bir zahmet son model bir kartın olsun. Önemli olan min req ki ona da 560 demiş, 2016'da çıkan oyun için makul bir istek, 150-250 TL arası ikinci eli bulunuyor. Asıl sıkıntı optimizasyonu bakalım nasıl olacak? Texture ve detay kalitesi kötüyse bir de üstüne console port olayından dolayı en küçük ayarı arttırmak 970 gerekirse, o zaman sıkıntı işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 Ne güzel anlatmışlar ya :) göm göm göm... http://www.youtube.com/watch?v=uv5OXQayi2o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 ben hafta sonu kararımı vericem ya almak ya da almamakla ilgili. grafiklerdeki ufak tefek downgradelerden ziyade gameplay ve content önemli. story'i 20 saat oynadıktan sonra coop zorlayıcı ve ödüllendirici content ne olacak, ne kadar hızlı yenisi gelecek falan benim için asıl bunlar önemli. setting baya kısıtlayıcı. bir destiny veya borderlands gibi malzeme yok elinde veya warframe gibi gameplay. (destiny, bl, wf'de her silahın farkı bir hissiyatı, gameplay'ı tamamen değiştiren özelliği var. bunda en fazla rifle'dan smg'e geçersin. sci-fi'ın sunduğu şeyler olmayacak division'da) aynı silahın mavisi ama +2 vuranı düşecekse 10 saatlik content sonunda herkes 2 ay sonra oyunu bırakır. baya orijinal fikirleri olması gerek yoksa inek gibi sağarlar ve kenara atılır oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar