Phyx Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 said: endisi feshederse onun bize ödeyeceği bir meblağ söz konusu. Eğer o noktaya gelirsek o konuda anlaşılır, sıkıntı çıkmaz diye düşünüyorum. buradan gercekten agladigini mi cikardin
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Yok be EsEs merakli degil Yanala, kovulcakti hatta sezon icinde sonra toparladi da kaldi. EsEse yanal mi yok hepsi yana yana sirada sdf
Buddha Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Yanal'ı beğenmiyorum ben niye bilmiyorum. İyi kadroyla neler yapabilir bilmiyorum belki başarılı olur ama bilemedim.
kavurma Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 yanal küçük takım teknik direktörü bence fenerbahçede başarılı olur
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 yanal iyi milli takım kadrosuyla sıçmıştı.
souldarkorn Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 LİG TV Ersun Yanal olacak demiş. http://spor.haberturk.com/futbol/haber/848867-ilk-gorusme-olumlu
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Öyle demeyin Aykut o kadar küfür yemesine rağmen son 4 e kaldı Belki Ersun Son 2 ye kalır belki o gazla kupa falan gelir. Benim gönlüm lucesku veya zico da. Unutmadık sevilla maçını
sleepingdeath Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 tepkiler çok iyi ya :D hadi kavurma yapıp yiyelim senden bahsediyorlar kavurma https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=GkxlaXf-HvA
Goering Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 benim de ilk tercihim lucescu olurdu hucum futbolunu iyi oynatiyor
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 lucescu gelse zaten efsane olur da istemekle olmuyor sdf
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Lucescu göstere göstere UEFA yı aldı ya içimini yağları erimişti. Gs ve bjk a gelmez gibi ama fener ne yapıp edip kıysa paraya , evlilik sözleşmesi gibi bir şeylerle adama rahatlık verse de alsa izlesek adamı
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 sleepingdeath said: tepkiler çok iyi ya :D hadi kavurma yapıp yiyelim senden bahsediyorlar kavurma https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=GkxlaXf-HvA Videoya ilk yorum said: Başarışızlık = ( İlk Sezonda Şampiyonluk , 2. Sezon Bilmem Kaç Yıldır Gelmeyen TR Kupası Ve Yarım Puanla Kaçan Şampiyonluk , 3. Sezon UEFA Yarı Final , TR Kupası )
sostizm Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Yorum yapan arkadaşa katılıyorum. Başarısız demek haksızlıkmolur.
Goering Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 ya zaten başarısız denilip yolanılmadı. kaldıramadı stresi/baskıyı camia büyük geldi...
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Şu 9 puan farkı da kıçtan uydurma playofflara bakıp yarım puan diye telaffuz ediyorlar ya :) İlk sezon şike kabul edilmiş bir şampiyonluk, ikinci ve üçüncü sezondaysa ezeli rakibe 9 ve 10 puan farkla geride kalarak 2.lik var, başarı denemez. 30 senedir alınamayan Türkiye kupasının alınması başarıdır. Tamam Türkiye Kupası çok önemli bir kupa değil ama hem psikolojik baskıyı kırmak hem de uzun süreli başarısızlığı bitirmek adına önemliydi. UEFA'da yarı final bildiğim kadarıyla kulüp tarihinde bir ilk o da başarı evet.
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Aslında bi daha bölseler 0,25 puan olur. Hatta böyle puan/2^n formülünde n sayısını sonsuza götürürsek eşit puanla bile bitirmiş oluyorlar.
benjani Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=qNdpf0cctfY&feature=youtu.be
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Denizli gelecek ve şampiyon yapacak
Asriel Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Rewendor said: Şu 9 puan farkı da kıçtan uydurma playofflara bakıp yarım puan diye telaffuz ediyorlar ya :) İlk sezon şike kabul edilmiş bir şampiyonluk, ikinci ve üçüncü sezondaysa ezeli rakibe 9 ve 10 puan farkla geride kalarak 2.lik var, başarı denemez. 30 senedir alınamayan Türkiye kupasının alınması başarıdır. Tamam Türkiye Kupası çok önemli bir kupa değil ama hem psikolojik baskıyı kırmak hem de uzun süreli başarısızlığı bitirmek adına önemliydi. UEFA'da yarı final bildiğim kadarıyla kulüp tarihinde bir ilk o da başarı evet. 2.sezon darmadağın olmuş bir takım ve küme düşecek geyikleri bile oluyorken o 2.lik şampiyonluktan daha prestijliydi bana göre.Bu sezon da arada bariz kalite farkı+transferlerin cacık çıkması eklenince sonuç kaçınılmaz. Türkiye kupasını başarı olarak görmüyorum ama ben.Zaten Fener kupada en çok final oynayan takım yanılmıyorsam.Hep ucuna gelip kaybediyordu ki bu sefer aldılar. Avrupa liginde ise turnuva takımı gibi oynaması+kura şanslarıyla gelindi.Zico zamanındaki rakipleri eze eze ya da kafa kafaya oynayarak geçme durumu yoktu.Avrupa liginde toplasan 3 maçta iyi oynamıştır Fener...
Wyand Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 hahahha ersun yanal diyorlarahdashafasjfas. allahım sen nasıl bir imtihana soktun bizi?
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Rewendor said: Şu 9 puan farkı da kıçtan uydurma playofflara bakıp yarım puan diye telaffuz ediyorlar ya :) İlk sezon şike kabul edilmiş bir şampiyonluk, ikinci ve üçüncü sezondaysa ezeli rakibe 9 ve 10 puan farkla geride kalarak 2.lik var, başarı denemez. 30 senedir alınamayan Türkiye kupasının alınması başarıdır. Tamam Türkiye Kupası çok önemli bir kupa değil ama hem psikolojik baskıyı kırmak hem de uzun süreli başarısızlığı bitirmek adına önemliydi. UEFA'da yarı final bildiğim kadarıyla kulüp tarihinde bir ilk o da başarı evet.ya artık büyüyün biraz ya. o sezonun başında konuldu playoff kuralı. sonradan değil. o yüzden evet yarım puanla kaybettik. 9 puanla değil.
Öne çıkan mesajlar