vaperon Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Hepinize hayırlı olsun... Bilgisayar programcısı, mucit, yazar, tercüman, heykeltıraş, hattat, ressam, bestekarlar ile bunların yazılımlarını, eserlerini satan kanuni mirasçıları da artık gelir vergisine tabi olacak. http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/23391724.asp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Gizli kodlar yazıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Elmas ithalatçısı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati919 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 jigoloyum emek işçisiyim np Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 bilgisayar programcılarını bilmiyorum (sektöre çok ama çok uzağım) ama listenin geri kalan kısmındaki meslekleri icra edenlerin yüzde doksan dokuz nokta dokuzu fakirlik ve açlık sınırı arasında bir yerlerde yaşayıp gidiyor zaten. sinekte yağ kalmadı artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 hehalde vergi verecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 hayatında kendisini, ismini, evini, arabasını ortaya koyup bişi üretmemiş insanlar sussun memura oturduğu yerden konuşması kolay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 e zaten tabiyiz ölümüne kesiyor mayıştan devlet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 yaw he he Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 niye vergi vermemesi gerektiğini düşündünüz ki, ne garipsiniz arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 zaten vergilendiriliyor ki. el altından program yapıp birisine verilen şeyin vergisi olmuyor ama doğal olarak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 126 bin fazladan vergi veren vatandaş http://theunboundedspirit.com/wp-content/uploads/2012/06/money-greedy1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Ben mesela şeyi anlamıyorum. Ekmeğe vergi ödüyorum, benzine ödüyorum, yol, su, elektrik ee tamam bunların vergilerini ödüyorum zaten neden kazandığım paradan vergi kesiyorlar ? Yani aldığım hizmet ve ürünlere zaten vergi ödüyorum. Kazançtan kesilen verginin olayı ne, hangi isim ile alıyorlar o vergiyi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 gelir vergisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 yılda 160 bini geçen kaç tercüman var aceb. freelance yazılımcı olup 160 bini geçen vardır herhalde ama. bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Kendisi gelir vergisi olur. link Başka soru? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 eşik değer 80bine düşmesinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 "roket adam" said: yılda 160 bini geçen kaç tercüman var aceb. freelance yazılımcı olup 160 bini geçen vardır herhalde ama. bilemedim.mutercim tercumanlar geciyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Bir de neden kötü bir şeymiş gibi yansıtılıyor bu sefer anlayamadım. Benim kazancımdan çatır çatır kesiyor devlet, freelance programcı neden vergisiz gelir elde etsin ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 @Masakari; turkiye verginin vergisini alan bi ulke oldugu icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 şu dizi senaristleri ve serdar ortaç azalarak biter umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 çok atar yapmışım. özür diliyorum. eşik değer varmış. seksen bin'e düşmesin tabi. çok sinirlendim bir an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Ben anlamıyorum ya, çapraz denetim yok diyor, vergi vermezse adamın bilgisayarını mı arayacak bu insanlar ne kod yazmış diye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 fatura kesiyorsundur iş yaptım bunu verdim diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Nazca bi sen akillisin di mi adam aldigi parayi elden verirse zor tabi denetlemesi ama bankadan islem yaparsa cat kapina gelirler fotografcilik yapan arkadasimin eve vergi levhasini astirttiklarini biliyorum adamlar banka dokumanlarindan tut fotograflarin ciktisina kadar dosyalayip kapisina dayanmislarsi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar