chrome Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 5 saat uykuyla duruyorum da. kalbimin ara ara göğsümde hareket ettiğini hissediyorum. normalde hissetmediğim şekilde. evveli gün de 5 saat uyumuştum. uykusuzken normal mi böyle şeyler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Normal de 5 saat uyku uyumuşsun daha ney? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 sadece uykusuz olduğunda oluyorsa problemdir herhalde. ben de beş saatlik uyku insanıyım ama düzen bu olunca yan etkisi olmadı şimdiye kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 9 saat uyku insanıyım ben. o yüzden oluyor demek ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 ne yazilsa bos. efor testi, eko, ekg, ogs, hgs falan yaptir. ihmal etme. senin de bizim de icimiz rahat etsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 eyvallah imam. ben vurayım kafayı yatayım en iyisi. yine devam ederse doktora giderim. durduk yere iş çıkartmayalım şimdi başımıza :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 uykusuzluktan değil de uyanık kalmak için tüketilen çay kahveden olmasın o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 uyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 9 saat uyuyunca bun bitiyor. 01-07 yapiyorum ben genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 yeme beni gerge 6 saat yetmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 ben ya 5-6 saat uyuyorum ya da 12-13 saat. Ise gitmedigim günler yataga tutkalla yapisiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Kuvvetle muhtemel reflu. Alisik oldugundan az uyuyunca midesi de sacmaliyor insanin ve mide asidi yemek borusuna cikinca kalbin sikiyomus gibi bir etki yaratiyor. Pantpas falan bisey al bakalim dinlensin mide azcik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 6 saat yeterli, pis şişman uykucular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Sabah 07:30 gibi evden cikiyorum, aksam 19 gibi geliyorum. 6 saat uyumayacagim da ne yapacagim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 yav said: uykusuzluktan değil de uyanık kalmak için tüketilen çay kahveden olmasın o?bu olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Eğer kalp sıkışıyorsa doktora gidiyorsun direkt, tek bi' nedeni yok çünkü. Her şey olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 kaptan konustu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 uykusuzken çok ardarda kahve içince oluyo bende şu kalp sıkışması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Çok duzensiz beslenmekten olabilir. Ben pizza yersem oluyor mesela tansiyonum yukseliyor nabzım artıyor. Fazla tuz tuketmekten belkide. Beslenmeni bir gozden gecir. Tekrarlayan bir durumsa doktora gorun tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 agalite günde 7 saatten az uyumak bundan sonraki 10 yıldaki ölüm riskini %25'e mi ne çekiyodu öyle bi istatistik vardı. aman diyeyim. ihtiyaçlar hiyerarşisinin en altındaki kısımlar çok önemli, uyku, egzersiz, yemek falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 kalp kanseri olmussun doktora gitme cigerini söker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Gazdır diyen oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Uyudum gecti beyler. Sagolun hepiniz. Aylevye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar