Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aykut Kocaman istifa etmiş

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ya hocayıda 100 yılda getirmesinler arkadaş. 4 sezondur geç gelen hoca yada geç gelen kampa yetişemeyen yada sezonun 1-2. haftası gelen oyuncularla başladık hep. Yeter abi hocasıyla yeni oyuncularıyla kamp yapsınlar kaynaşsınlar bir sürü hazırlık maçı yapsınlar 1 sezonada takım oturmuş girelim ya.
Mesaj tarihi:
Osso said:

"Sportif Direktörümüz ve Teknik Sorumlumuz Sayın Aykut Kocaman’ın kulübümüze ilettiği istifa dilekçesi yönetim kurulumuz tarafından kabul edilmiştir.

Sayın Hocamıza, kulübümüze kazandırdığı değerler ve başarılar için sonsuz teşekkür ederiz.

Fenerbahçe Futbol A.Ş."

Biz dalga geçerken gerçekten gitti adam ya

İstifa edeceğim dedim dedim ne oldu

olayı oldu burda. İnanmak için kendime 1 gün süre vereyim ben
Mesaj tarihi:
guernica said:

http://skorer.milliyet.com.tr/yilmaz-vural-fenerbahce-hayalim/fenerbahce/detay/1715803/default.htm

İnsan biraz ağırdan satar kendini bu nedir arkadaş
Mesaj tarihi:
Ersun Yanal gelmesin abi bu arada hiç sevmiyorum oyun tarzını. Şenol Güneş var Erturğrul Sağlam var olmadı Yılmaz Vural var.

Yalnız nette heryerde Yılmaz Vural'ı istiyor millet :D
Mesaj tarihi:
İngiltere de CL finalini izlemeye gittiğinde Ali Yıldırım ile görüşmüş. Aziz küs kardeşi ile görüşmesine çok kızıp Aykut ile tartışmış. Sonra Aykut istifa etmiş. Aziz ise bunun üzerine sinirlenerek hem yönetici Ali Yıldırım'ı hem de Aykut Kocaman'ı kendisinin göndereceğini belirterek kardeşinin de istifasını istemiş.

Söylenenler bu şekilde.
  • Yeni Oluştur...