denalir Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Hepimiz biliyoruz ki oraya buraya girince asimile olacağız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 hey young lady are you sex? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janissaries Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 ben aranıza yeni katıldım ve daha yeni yeni oyunu kavramaya başladım ama 7 yıl eveonline oynadım, bu tarz oyunların daha kalabalık şekilde takılınca zevk alındığını biliyorum ben derimki millet siege yaparken sen uzaktan bakıyosan ah ne güzel diye, youtube dan video izliyosan siege görebilmek için oynamayalım oyunu daha iyi :) Mask Reddot Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Taam hadi geçelim taam. Ya taam ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 bingildak said: oasdıasdıa oyunu oynamayan adamların oylaması nasıl olacak peki? evet abi mesela dağdaki kaanın oyuyla benim oyum bir sayılmamalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Guild'e 2k para verdim hepsini sizden kan ve gözyaşı olarak geri alacağım haberiniz olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 bneler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 ben de 1337 gold koymuştum anında emişlemişsiniz arkadaş hepiniz mi fakirsiniz lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 ahah pis fakirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 grim almıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 hadi leen annenin icinde bile deilim su anda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Cloth da yollayabilirsiniz guild parası olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Kabul ederim yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 vay ibne, ilk sen mi çıktın annen'den? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 hea ben cıktım dün basvurdum la ya falan filan cuma günü girerim guilde. sabah 10 da giriyorum oyuna ben yapcak baska biseyim yok tek basıma bayıyor ondan ilk kacanlardanım heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Ok o zaman kararlaştırıldı, Ya Pain Killers ya da LA , seçin birini başvurunuzu yapın. birisi de alsın bankadaki tüm eşyaları cebine atsın. gelin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 ben oynamıyorum ama oyladım bilginize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Xenocide said: bingildak said: oasdıasdıa oyunu oynamayan adamların oylaması nasıl olacak peki? evet abi mesela dağdaki kaanın oyuyla benim oyum bir sayılmamalı. kişnedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 LA olsun bari büyük balık, Painkillers'da Mortits falan var napcaz belli ki kalite standartlarını belirlememişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 denalir'ı PA'a aldırın abi, LA'a giremez tekrar. konuşsun kimle konuşcaksanız PA'dan. Mortis online halleder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 "An other induction up for tonight." Grim, induction varmış akşama hallet abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 bu aksam yokum ben ya cumaya kadar giremicem snap a pm attım forumdan tamam sorun yok dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Oğlum işimiz var, sevgilimiz var, yapılması mecburi aile ziyaretlerimiz var, iş çıkışı 2 bira içmeye gidelimimiz var. O induction tek seferlik bir şey ve kaçırırsak sıçırtıyor muyuz nedir? Oğlum bu yaştan sonra hayatımı atari oyununa göre ayarlatmayın bana bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 öff girmeden baydım o derece diyeyim, saçma sapan prosedürler. Delikanlı gibi alıyorlarsa alsınlar almazlarsa da ekime kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 A.q bu aksam girip basvurumu yaparim almazlarsa zerg mercs in yolu gorunur bana :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar