Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

dikkat eksikliği ve hiperaktivite bozukluğu

nienna

Öne çıkan mesajlar

biraz bilgi vereyim. öncelikle depresif ya da karamsar biri değilim. daha önce bu tür şeyler için tedavi de görmedim. sağlıklıyım. bilgisayarda da günde geçirirsem en fazla iki saat civarı bir vakit geçiriyorum. sosyal yaşantım normale yakın düzeyde, inner circle durumu var sabit ve küçük bir grup.

bugüne kadar bir sorun olduğunu seziyordum bende. çeşitli çözümler denedim tavır olarak, yine de değiştiremedim. kimyasal tabanlı tedavisi olabilecek bir şeyler ihtimali de aklıma geldi.

http://www.e-psikiyatri.com/category/cocuk-psikiyatrisi/cocuklarda-dikkat-eksikligi-hiperaktivite

sürekli yeni bir şeylere heves etme başlama ve yarıda bırakma olayı var. ilişki, çalışma, okul gibi şeylerim çok sekteye uğradı. ben de başa çıkamadığım için bir şekilde destek almak istiyorum. o yüzden tedavi görmüş olanlar varsa tedavinin nasıl işlediğini ve olumsuz yanlarını öğrenmek istiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

bir de öyle bir durum ki rahatsızlığının farkında olan insana direkt "üstüne yatıyor" gözüyle de bakabilirler. böyle rahatsızlıklar için doktora gitmekten çekinirse bundan çekinir insan anca. ben elimden geleni yaptım, hala da yapıyorum. sadece başa çıkamadım şimdiye kadar.
Sosyal ağlarda paylaş

dalgınlık level 99 gibi bişeymiş abi bu kötüymüş ya. istisnasız her olayda her ödevde böyle mi oluyor diye sormak istedim ama ilk posta okuduğum halde dikkat etmeden post atma bölümüne geldiğim için şu an bu olaydan bende de mi var diye düşünüyorum.

evham evham

ilk post bir cümleymiş zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi psikoloğa gitsen ya işte kendine bir hedef koy ona yoğunlaşan zamanını iyi kullanmaya çalış olur öyle falan deyip sırtını sivazlayacak. Psikiyatriste gitsen çok dert yanıp mutsuzum dersen prozac falan verir. Antidepresanlarin da ilk günlerde müthiş bir uyuma isteği yaratması dışında bir faydasını görmedim. Placebo etkisi sanırım daha çok.

Bu durumu önce bir yakın çevreyle paylaş konuşup anlattıkca rahatlarsın. Sonra hayatındaki şeyler neden aksiyor aksamamasi için hayatında nasıl bir degisiklik yapman gerek bir onları tart kafanda. Biraz kendini iyi tanımakla alakali bir durum. Neye capable sin neye değilsin ne seni mutlu ediyor falan bunları öğrenince zaten herseyi bir arada götürmeye calismazsin
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...