nienna Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 bunun ilaçlı tedavisini görmüş olan var mı? sormak istediklerim var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 en iyi ilaci dayak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 ver sopayı usta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati919 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 son günlerde dikkat eksikliğim had safhada. zombi gibi geziyorm ama arada enerji patlamaları yaşıyorum. belirtmek istedim. had safhada yı da netten check edip yazdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Bizim cocuk hiperaktif, yerine durmuyo iki dakka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riza_calimbay Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 aquila said: en iyi ilaci dayak. katılıyorum. ayrıca depresyonun ilacı da aynı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Dayımın oğlunda vardı hiperaktivite. Çok küçük yaşta teşhis kondu, ilaç fln aldı galiba. Şimdi normal diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 noldu ne sorucaksın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 abi bende de dikkat eksikliği , unutkanlık ve konsantrasyon bozukluğu vardı. solgar kullandım bi nebze olsun geçti. şu an iyiyim yani. ama hiperaktivite için bişey diyemicem. öğlen sıcağında ayran iç mesela o işe yarar. adama bi ağırlık çöküyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 diaboliq said: abi bende de dikkat eksikliği , unutkanlık ve konsantrasyon bozukluğu vardı. Olmayan var mi bu forumda? Bilgisayar jenerasyonunun ana sorunu bu. ama c vitaminiyle gececegini sanmiyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 hiperaktiviteyi öğlen sıcağında ayran ile çözen başka forum yoktur. tebrik ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Var, sor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Kaan sende hiperaktivite yok abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Annenler "Bizim çok malak biraz" diyemedikleri için seni öyle kandırmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Asteroth said: "Bizim çok malak biraz" . Alper tunga destanindan mi bu bolum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 biraz bilgi vereyim. öncelikle depresif ya da karamsar biri değilim. daha önce bu tür şeyler için tedavi de görmedim. sağlıklıyım. bilgisayarda da günde geçirirsem en fazla iki saat civarı bir vakit geçiriyorum. sosyal yaşantım normale yakın düzeyde, inner circle durumu var sabit ve küçük bir grup. bugüne kadar bir sorun olduğunu seziyordum bende. çeşitli çözümler denedim tavır olarak, yine de değiştiremedim. kimyasal tabanlı tedavisi olabilecek bir şeyler ihtimali de aklıma geldi. http://www.e-psikiyatri.com/category/cocuk-psikiyatrisi/cocuklarda-dikkat-eksikligi-hiperaktivite sürekli yeni bir şeylere heves etme başlama ve yarıda bırakma olayı var. ilişki, çalışma, okul gibi şeylerim çok sekteye uğradı. ben de başa çıkamadığım için bir şekilde destek almak istiyorum. o yüzden tedavi görmüş olanlar varsa tedavinin nasıl işlediğini ve olumsuz yanlarını öğrenmek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Asteroth said: Annenler "Bizim çok malak biraz" diyemedikleri için seni öyle kandırmışlar. He Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Abi sen direk maynun iştahlıymışsın sanırım ya onun pek alakası yok kimyasal tedaviyle falan, illa kimyasal sıkıntım var diyorsan git görün bir psikoloğa, o seni psikiyatra yönlendirir zaten gerekiyorsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 o aşırı derecede maymun iştahlılık, daha doğrusu yarıda bırakma olayı, önemli göstergelerinden biri ADHD'nin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 bir de öyle bir durum ki rahatsızlığının farkında olan insana direkt "üstüne yatıyor" gözüyle de bakabilirler. böyle rahatsızlıklar için doktora gitmekten çekinirse bundan çekinir insan anca. ben elimden geleni yaptım, hala da yapıyorum. sadece başa çıkamadım şimdiye kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 dalgınlık level 99 gibi bişeymiş abi bu kötüymüş ya. istisnasız her olayda her ödevde böyle mi oluyor diye sormak istedim ama ilk posta okuduğum halde dikkat etmeden post atma bölümüne geldiğim için şu an bu olaydan bende de mi var diye düşünüyorum. evham evham ilk post bir cümleymiş zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 evet. trolleme bitsin öyle bilgi vereyim dedim :D üstte açıkladım durumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Abi psikoloğa gitsen ya işte kendine bir hedef koy ona yoğunlaşan zamanını iyi kullanmaya çalış olur öyle falan deyip sırtını sivazlayacak. Psikiyatriste gitsen çok dert yanıp mutsuzum dersen prozac falan verir. Antidepresanlarin da ilk günlerde müthiş bir uyuma isteği yaratması dışında bir faydasını görmedim. Placebo etkisi sanırım daha çok. Bu durumu önce bir yakın çevreyle paylaş konuşup anlattıkca rahatlarsın. Sonra hayatındaki şeyler neden aksiyor aksamamasi için hayatında nasıl bir degisiklik yapman gerek bir onları tart kafanda. Biraz kendini iyi tanımakla alakali bir durum. Neye capable sin neye değilsin ne seni mutlu ediyor falan bunları öğrenince zaten herseyi bir arada götürmeye calismazsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 prozac değil bunun ilacı farklı. hatta normal inasnlar falan ders çalışmak için bir şekilde elde etmeye çalışıyor bu ilaçları. daha iyi konsantre olabilsinler diye. bu arada ahah güldüm ama "dalgınlık level 99" doğru tanım olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar