Lemmy Mesaj tarihi: Aralık 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2017 Benim Büyücü. Bu arada sanırım artık bunu seçemiyosun, baktım genç cizimli koymuşlar büyücüyü gandalf'a benziyen yok yani Öyle ise rare char oldu tam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Ocak 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2018 mediaha gecince 50 den sonra oyun bambaska bir hal aliyo ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2018 bende inanılmaz bi lag var kalabalık saatlerde ya ve sürekli disconnect yiyorum bugün iyice kanser etti. at ile koşmaya başlıyorum, 15 saniye sonra yükleme menüsü geliyor. benzer sorun yaşayan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2018 Hayır. ÇÜNKÜ OYNAMIYORUZ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ocak 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2018 sen yetemezsin bunu oynamaya zaten. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taru Mesaj tarihi: Ocak 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2018 Xenocide said: bende inanılmaz bi lag var kalabalık saatlerde ya ve sürekli disconnect yiyorum bugün iyice kanser etti. at ile koşmaya başlıyorum, 15 saniye sonra yükleme menüsü geliyor. benzer sorun yaşayan var mı? Ben bu haftasonu oyunu deneyeyim dedim, bahsettiğin gibi berbat bir lag vardı abi çıktım bir saat falan oynamaya çabalayıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Ocak 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2018 Server'lar kaldırmıyor artık, oyunun en yoğun saatleri 21:00 den 23:00 e kadar lag Kapasite artması lazım. Bügün yeni server eklendi bakalım akşam yine aynı olacak mı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2018 scorch said: sen yetemezsin bunu oynamaya zaten. sdf aslında tam denoluk lan parayla bişeyler falan satılıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Ocak 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2018 Loex said: mediaha gecince 50 den sonra oyun bambaska bir hal aliyo ya Ben biraz uzak kaldim ne gibi degisiklikler oluyor biraz bahsedebilir misin, Mediah dedigin bölge Altinova dediginiz yer mi? (Altinova ismi yanlis yazmis olabilirim.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2018 Xenocide said: scorch said: sen yetemezsin bunu oynamaya zaten. sdf aslında tam denoluk lan parayla bişeyler falan satılıyor Abi ağzına ağzına vurdum bu konu ile ilgili tüm laflarına. Artık yenilgiyi kabul etmiş olman lazım. Yoksa Çağtay'a PUBG'de yaptığım gibi sana da somut evraklar ile gelicem, koyacam whatsapp yazışmalarını buraya. Pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2018 http://www.patronlardunyasi.com/haber_resim/16349.jpg ^^Deno Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Ocak 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2018 Arnis said: Loex said: mediaha gecince 50 den sonra oyun bambaska bir hal aliyo ya Ben biraz uzak kaldim ne gibi degisiklikler oluyor biraz bahsedebilir misin, Mediah dedigin bölge Altinova dediginiz yer mi? (Altinova ismi yanlis yazmis olabilirim.) aynen oralar bi kere bol bol pvp oluyo boss falan kesmeye basliyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Ocak 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2018 Altınova iyi ya boşuna başlangıç yerlerinde fazla takılmışım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Ocak 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2018 Ama sanirim o bölge icin saglam AP falan istiyor olmali, mesleklerle cok vakit kaybedip itemlerde geri kaldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Ocak 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2018 Ben daha altınova ta gelemedim bile kaç saat oynuyorum günde bi de Ömür biter bu oyunda quest bitmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sethlor Mesaj tarihi: Ocak 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2018 altınova zaten vardıki ben anlamadım neyin eklendiğini valencia falanmı açıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Ocak 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2018 Yok demedik zaten daha varamadık quest ve meslekleri kasmaktan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Ocak 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2018 Dün Korsan adasi eklendi oyuna sanirim o da lvl 56 istiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Ocak 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2018 Lemmy said: Ben daha altınova ta gelemedim bile kaç saat oynuyorum günde bi de Ömür biter bu oyunda quest bitmez. Haklisin ayni durumdayim, bir cok meslegin üst tierleri orada sanirim o nedenle meslerde de ilerleyemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Ocak 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2018 Bügün ana quest te lvl 50 olucaktım, uyarı çıktı 50 den sonra pvp açılıyor eminmisiniz dedi bıraktım olmadım :P Kasayım rahat bir şekilde meslekleri bir ara olurum .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karatan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2018 https://www.tr.playblackdesert.com/main/index Arkadaşlar oyuna kaydolmak için bu adres mi kullanılıyor? https://www.blackdesertonline.com/news/view/663 bu adresi denedim olmadı. 29 TL ücreti var diyor. Bu aylık mı yoksa tek seferlik mi? Sonradan gelen dLC'lere para bayılmaca var mı? Kayıttan sonra belli bir serveri(shard mı diyeyim?) var mı? Siz neredesiniz? 2018 itibariyle oynanır mı, değer mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2018 karatan said: https://www.tr.playblackdesert.com/main/index Arkadaşlar oyuna kaydolmak için bu adres mi kullanılıyor? https://www.blackdesertonline.com/news/view/663 bu adresi denedim olmadı. 29 TL ücreti var diyor. Bu aylık mı yoksa tek seferlik mi? Sonradan gelen dLC'lere para bayılmaca var mı? Kayıttan sonra belli bir serveri(shard mı diyeyim?) var mı? Siz neredesiniz? 2018 itibariyle oynanır mı, değer mi? tr'li adresi kullanacaksın. en düşük paket 29'luk ama 50'liği tavsiye ederim. Aylık ücret yok tek seferlik ödeme, in-game shop var. DLC olayı da yok o yüzden sanırım. Server seçenekleri var ama farketmiyor, açtığın karakteri her serverda kullanabiliyosun. boş olanına dal, sonra başkasına geçersin vs. oyunun türkiye serverı zaten yeni açıldı, o yüzden 2018 itibariyle oynanmaz diye bişey yok. herkes en fazla 1-2 aylık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Ocak 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2018 Komünite çok sıkıntılı hala. Dün görev yaparken elemanın teki geldi bu spot dolu git buradan dedi kesti beni. Dedim önce ben geldim umurumda değil deyim reskill çekti bana. Paylaşma kültürü 0. Bir de değerli pakete pazar alanında bir türlü denk gelemedim çok çabuk satılıyor. Umarım denk gelip alabilirim bir daha para veresim yok hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Ocak 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2018 Bu oyunun AH acayip, ilk AH ye bi şey koymuyolar sanıyodum meğer koyduğun şey koyar koymaz satılıyor. talep 1 e 10000 gibi bir şey :P Hele inci eşyası almayı unut, millet AH nin başında yatıp kalkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Ocak 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2018 Tam kınayt tayfa olduğu için crafting'den çok grind ağırlıklı takılıyor millet, o yüzden AH yalan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar