Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Black Desert

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Benim Büyücü.

Bu arada sanırım artık bunu seçemiyosun, baktım genç cizimli koymuşlar büyücüyü gandalf'a benziyen yok yani

Öyle ise rare char oldu tam.
Mesaj tarihi:
bende inanılmaz bi lag var kalabalık saatlerde ya ve sürekli disconnect yiyorum bugün iyice kanser etti. at ile koşmaya başlıyorum, 15 saniye sonra yükleme menüsü geliyor.

benzer sorun yaşayan var mı?
Mesaj tarihi:
Xenocide said:

bende inanılmaz bi lag var kalabalık saatlerde ya ve sürekli disconnect yiyorum bugün iyice kanser etti. at ile koşmaya başlıyorum, 15 saniye sonra yükleme menüsü geliyor.

benzer sorun yaşayan var mı?

Ben bu haftasonu oyunu deneyeyim dedim, bahsettiğin gibi berbat bir lag vardı abi çıktım bir saat falan oynamaya çabalayıp.
Mesaj tarihi:
Server'lar kaldırmıyor artık, oyunun en yoğun saatleri 21:00 den 23:00 e kadar lag

Kapasite artması lazım.

Bügün yeni server eklendi bakalım akşam yine aynı olacak mı.
Mesaj tarihi:
Loex said:

mediaha gecince 50 den sonra oyun bambaska bir hal aliyo ya

Ben biraz uzak kaldim ne gibi degisiklikler oluyor biraz bahsedebilir misin, Mediah dedigin bölge Altinova dediginiz yer mi? (Altinova ismi yanlis yazmis olabilirim.)
Mesaj tarihi:
Xenocide said:

scorch said:

sen yetemezsin bunu oynamaya zaten. sdf

aslında tam denoluk lan parayla bişeyler falan satılıyor

Abi ağzına ağzına vurdum bu konu ile ilgili tüm laflarına.

Artık yenilgiyi kabul etmiş olman lazım. Yoksa Çağtay'a PUBG'de yaptığım gibi sana da somut evraklar ile gelicem, koyacam whatsapp yazışmalarını buraya.

Pls.
Mesaj tarihi:
Arnis said:

Loex said:

mediaha gecince 50 den sonra oyun bambaska bir hal aliyo ya

Ben biraz uzak kaldim ne gibi degisiklikler oluyor biraz bahsedebilir misin, Mediah dedigin bölge Altinova dediginiz yer mi? (Altinova ismi yanlis yazmis olabilirim.)

aynen oralar

bi kere bol bol pvp oluyo

boss falan kesmeye basliyosun
Mesaj tarihi:
Lemmy said:

Ben daha altınova ta gelemedim bile kaç saat oynuyorum günde bi de

Ömür biter bu oyunda quest bitmez.

Haklisin ayni durumdayim, bir cok meslegin üst tierleri orada sanirim o nedenle meslerde de ilerleyemiyorum.
Mesaj tarihi:
Bügün ana quest te lvl 50 olucaktım, uyarı çıktı 50 den sonra pvp açılıyor eminmisiniz dedi bıraktım olmadım :P

Kasayım rahat bir şekilde meslekleri bir ara olurum ..
Mesaj tarihi:
https://www.tr.playblackdesert.com/main/index
Arkadaşlar oyuna kaydolmak için bu adres mi kullanılıyor?
https://www.blackdesertonline.com/news/view/663 bu adresi denedim olmadı.
29 TL ücreti var diyor. Bu aylık mı yoksa tek seferlik mi? Sonradan gelen dLC'lere para bayılmaca var mı?
Kayıttan sonra belli bir serveri(shard mı diyeyim?) var mı? Siz neredesiniz?
2018 itibariyle oynanır mı, değer mi?
Mesaj tarihi:
karatan said:

https://www.tr.playblackdesert.com/main/index
Arkadaşlar oyuna kaydolmak için bu adres mi kullanılıyor?
https://www.blackdesertonline.com/news/view/663 bu adresi denedim olmadı.
29 TL ücreti var diyor. Bu aylık mı yoksa tek seferlik mi? Sonradan gelen dLC'lere para bayılmaca var mı?
Kayıttan sonra belli bir serveri(shard mı diyeyim?) var mı? Siz neredesiniz?
2018 itibariyle oynanır mı, değer mi?

tr'li adresi kullanacaksın.

en düşük paket 29'luk ama 50'liği tavsiye ederim. Aylık ücret yok tek seferlik ödeme, in-game shop var. DLC olayı da yok o yüzden sanırım.

Server seçenekleri var ama farketmiyor, açtığın karakteri her serverda kullanabiliyosun. boş olanına dal, sonra başkasına geçersin vs.

oyunun türkiye serverı zaten yeni açıldı, o yüzden 2018 itibariyle oynanmaz diye bişey yok. herkes en fazla 1-2 aylık.
Mesaj tarihi:
Komünite çok sıkıntılı hala. Dün görev yaparken elemanın teki geldi bu spot dolu git buradan dedi kesti beni. Dedim önce ben geldim umurumda değil deyim reskill çekti bana. Paylaşma kültürü 0. Bir de değerli pakete pazar alanında bir türlü denk gelemedim çok çabuk satılıyor. Umarım denk gelip alabilirim bir daha para veresim yok hiç.
Mesaj tarihi:
Bu oyunun AH acayip, ilk AH ye bi şey koymuyolar sanıyodum meğer koyduğun şey koyar koymaz satılıyor. talep 1 e 10000 gibi bir şey :P

Hele inci eşyası almayı unut, millet AH nin başında yatıp kalkıyor.
  • Yeni Oluştur...