Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 blackstone kıtlığı yüzünden balik işine girdim , fragment toplayip grup halinda minisboss kesicence düşüyormuş. Kıyıda köşede tutmaya calistim ama verim alamadim , gemi yapmaya gidiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Bronz çapa yapmam lazım, düşündüğümden daha zor işmiş, quest için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janissaries Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 hangi sunucuya giriyoruz çoğunluk nerde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Server fark etmiyor hepsi aynı. Kalabalığı bölmek için yapılmış istediğin zaman server hopping yapabiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 akirafes said: NEdense crafting pek ilgi duyan yok veya yapımı zor herhalde. Auction crafting item yoksunluğu yaşıyor. Oyunda var öyle bir dengesizlik ama oyundan değil oyunculardan kaynaklanıyor. herkes yaratık kesiyor, istediği bir şey olursa kendine yapıyor Auction da satmakla uğraşmıyor, yaratık kesip para kazanmak varken hiç uğraşmıyor. Ama actiona bir şey koy saniyesinde satılıyor, talep aşırı fazla ürettiğin şeye o da güzel ben yapacam zamanla güzel bi ticaretle para kazama olayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 sadece crafting item değil resource konusunda da bayağı kıtlık var şu an. eğer bi görev 20 corn istemişse markette corn falan bulunmuyor. görevin biri gold istiyor, pazarda falan bulunmuyor. görev de tırt bişey ödülü falan yok gibi ama bişeyin pre-sidir, gider bi proccessing knowledge questini kitler diye kasıyorum. netteki guidelara da dikkat etmek gerekiyor, oyunun sürümleri arasında fark oluyor, at çiftleştirmede var mesela. lvl29 2 t4 at çiftleştirdim, foalı t4 verince oyun bozuldu sandım, değilmiş tabi, bahtsızmışım. kullandığım formul eu/na sürümü içinmiş. oyun kendi hızında yarışmadan oynayınca çok zevkli, life skiller falan güzel zaman harcatıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 ciflestirme bambaşka entrasan para ile aldığın iki pet kedi köğek bile çiftleştiriyorsun. daha iyi nesil elde ediyorsun. Daha hızlı dökülen paraları topluyor. Dogadan vahşi at yakalıyorsun bunlar daha kaliteli daha nitelikle oluyor bunlarla breeding yaptın mı garanti daha kaliteli at elde etmenin yanında bir de nadir desenler renkler mutasyonlar elde ediyorsun. Millet denizde ferry lerle geziyo daha dandik bir botum bile yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Yukarda da yazdım bir quest 'bronz çapa' istiyor yapmak için bir çifliğin bağlantı yolu açılacak önemli, bakır ve kalay lazım. Bakır kolay, kalaya baktım sadece işcilere çıkara biliyorsun kendi toplayamıyosun ve bağlantısı çok uzak bir nokta. Yapınca koy auction na peynir ekmek gibi satılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Ben balık adamları kesiyorum 3 pet aldım onlar paso topluyor aslında onlara Level atlatmaya ugrasıyorum. Balık adamlardan 500k 500k bir fragman mı ne düşüyor birde küpe ve kemer onlarda 200 300k dan gidiyor zengin oldum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Oyunun keserek para kazanma olayını biraz kısması lazım işte, tek dengesizlik o, auction canlanması için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uzun Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Markette sattığım eşyalardan %30 kesinti yapılıyor. Biri söylemişti %15ini geri alabiliyorsun diye. Bilen var mı nasıl oluyor bu olay ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 hiç bişi anlamadım ben bu oyundan sfsfd kara bişi şunu yap bunu yap diyor yapıyorum trading fishing cooking birsürü şey bahsedio nasıl yapılır diye idiot friendly bi tutosu yok beceremedim sdf benden geçmiş böyle oyunlar demekki :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Değerli paket alırsan hiç bi kesiti yapılmıyor AH den Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 scorch said: hiç bişi anlamadım ben bu oyundan sfsfd kara bişi şunu yap bunu yap diyor yapıyorum trading fishing cooking birsürü şey bahsedio nasıl yapılır diye idiot friendly bi tutosu yok beceremedim sdf benden geçmiş böyle oyunlar demekki :( Çok detay var. Bam bam bam bi oyum değil. Sen wow classic i bekle. Beraber takiliriz ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 ingilizceniz varsa oyunu ingilizce oynayın, çok kaynak var anlatan. dulfy, foundry vs. birsürü gizli combolar var combat skillerle ilgili onlar youtubedan falan bulunuyor. sadece işçinin çıkardığı maden yok galiba, kalay tin miydi? nehir kenarındaki bişeylerden çıkıyordu o da. şu adreste atları çiftleştirince sonuç ve ihtimaller var yakaladığınız atları yükseltirken levelini ayarlamak için. sağ üstteki sayıyı 9 yapın yalnız, bizim sürümün tieri o. http://www.somethinglovely.net/bdo/horses/ edit. buldum. Bryophyte diye bi taş var, ondan çıkıyor kalay. Türkçesini ne yaptılar bilmiyorum ama Glish civarında olacaktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Evet türkçe oynayınca bilgi sıkıntısı çekiyosun ayrıca bazı çeviriler uyuşnuyor ingilizce arıyosun yok öle bir şey. İngilizcem oyunu oynamak için yeterli ama küçük ayrıtılar için değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 acayip detayli bi oyun.balikcilik tam afk isi ise giderken biraktim tutsun kendi :) Umarim kendiliginden logout falan olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 oyunu kapatmamak gerekiyor zaten. hiçbişey yapamasan sırtına yükü alıp loopa koymak lazım. stamina artıyor. balıkçılık ben girmedim pek, ayrı bi dünya ama ilerisinde iyi kazandırıyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Gizemli shopu bulup alışveriş eden oldu mu? yalnızca geceleri çıkıyormuş meydana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 İlk duydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 adı üstünde gizemli zaten:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 bunun hala en büyük paketi(legendary mi ne işte) açılmamış bi şekilde duruyo lan kaldı elimde. satayım buradan bişi önerin de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 atla gitmek yerine koşuyorum ben çok iyi stamina kaslıyor zaten atlardan bile hızlı koşuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Atı kullandıkca leveli artıyor daha hızlı oluyor :) Kullanmanı tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 razzRaziel said: bunun hala en büyük paketi(legendary mi ne işte) açılmamış bi şekilde duruyo lan kaldı elimde. satayım buradan bişi önerin de. 50tl cokmu olucu olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar