Osso Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 Davetiye var ise alabilirim bir dal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 adam atın içinden geçti yıl 2016 arkadaşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 gene benden daha iyi sanirim, gece cekildigi icin tam goremedim ama daha iyi gibi sende. amd miydi senin kart ? edit : bende de ayni sekilde super oluyor gece vakti :) mesele gunduzmus sanirim. ssd de yuklu bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 Selams Oyunun su an ki durumu nedir? Beta da mi yoksa release oldu mu sanirim 03.03 de release olmus ama emin olamadim :) Trade yapmayi dusunuyorum bi at arabasi ustunde butun oyun gecer mi? Optums. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 Böyle bir olayla karşılaşan oldu mu ? oyun içinde de mavi grafikler Edit : Fullscreen yapınca düzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 hangi server'da oynuyor patiler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 Jordinedeler sanirim sesleri cikmiyo ki hooopp geliyoruz nerdesiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 evet orası önceki sayfalardan gördüm. oynadım biraz level 9 oldum combatı beğendim çok detay var gibi sanki yavaş yavaş bakalım güzel oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 Ben de lvl 9 civari oldugum da ekran kartim kendini kapatarak beni panige surukledi ama su an icin sikinti yok sanirim :( su shader ayarlarina bakicam simdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 amd için söyleyeyim son 16.3 driverları bende problem çıkarmıştı. pc komple donuyordu. 16.2'deyim şuan. 16.3.1 çıkarmışlar şimdi ona bakacağım. edit: yüklemeyin bu da donduruyor pc'i. jordine'deyiz evet, ben, wolas birde cmrownz var şuan. cmrownz uçurulmuş gerçi dsdfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 bende de full screen de acayip sikinti yaratiyordu windowed full screen baya rahatlatti. simdi level 10 oldum ben bu diger questleri acmayi yeni gordum (fishing vs.) o questleri ilk bolgede mi veriyordu yoksa ileride mi vericek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 velia'da ilk görevler başlar ama her node'da var nerdeyse o tarz questler. quest log'ta bütün questleri açınca baya pandoranın kutusunu açmış oluyorsun 10000 tane quest var yani. ben yapıyorum ama repeatablelar dışında crafting, processing öğretiyor, gathering kasıyorum falan. ayrıca zevkli de geliyor, endgame'de kill 2500 x mob tarzı grind questleri var zaten lel. eğer questleri açmayı geç farkettiysen, fazla takılma velia'da başlıyor zaten quest chainlerin çoğu. zaten bölge bitirip geçme yok, max level olup gene ilk town'a yolun düşebiliyor, node savaşları açılınca baya ordan oraya koşturacak zaten millet. full screen için arkada bişiler yazmıştım. buglı şuanda, ati'de 1920x1078 custom resolution yaratıp oynuyorsun problemsiz. crossfire için mecbur yapılması gerekiyor zaten. http://i.imgur.com/fEO7W97.jpg şuan eu/na'deki playable area. daha 4'te birini falan gezdim sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 Hah cok sagol, questleri acip tek tek geri dondum ben de unuttugum birsey var mi diye 1-2 bisi cikti oyle onemsiz. Birde daily yakaladim sanirim bi inekten sut sagdim falan :/ Bahar varmis valeriada onu bulup trade carriageimi alsam zaten oyun benim icin o olucak :) ben de bi deneyim o cozunurlugu. gtx 590 var onu da sli olarak algiliyo olabilir e bide ekran karti eski onunda yavasligi var :) edit: bu arada oyundan ekledim sizi benim o kabul edin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeLDoM Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 hala tr ip leri banlı mı acaba. vpn fln kasmak istemiyorum. bilgilendirirseniz sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mina Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 SeLDoM said: hala tr ip leri banlı mı acaba. vpn fln kasmak istemiyorum. bilgilendirirseniz sevinirim. ilk acct login launcherda vpn kullan, start tusuna basmadan vpni kapa ve normal (vpn siz ) start tusuna bas dvm et hacı. pati geneli sanırım Jordaine serverında oynuyor. Oyun içinde bilgi almak için Galan 53 wiz (Jordaine) mesaj at hacı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 gtx 780m'li laptopumda oyun pek de güzel çalışmıyo ya low grafiklerle 60+ fps sürekli oynanıyor ancak grafikler çöp ve o sonradan belirme olayı çılgın resmen. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 Ben korede fx6300 (4.5 ghz oc) ve r9 280 ile 40-60 fps arası oynuyordum high'da. Garip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 dün ilk defa kısrak yakaladım bi tane inb4 breeding serverlar up bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 patch notes: http://forum.blackdesertonline.com/index.php?/topic/53034-patch-notes-march-23rd/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 pet breeding bir oyunda gördüğüm en leş f2p cash grab sistem olabilir. b2p oyuna şunu getirmeleri komedi yani. bi pet'e 150$+ harcıyorsun max tier'e getirmek için üstüne rng skiller, rng bonuslar falan geliyor lol jp dub mod'u çalışmıyor artık sanırım. ne güzeldi peh. üstüne düzelteyim derken client'ı bozdum şimdi baştan indiriyorum oyunu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Mart 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2016 Akıyorsun sen ustaa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mart 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=qYSYiG2n4kE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Mart 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2016 Ya oyun iyi güzelde sadece satın almakla da bitmiyo car curt derken üstüne gene 150-200 $ ödemen gerekiyo heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mart 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2016 cash shop'taki çoğu şey opsiyonel. sadece standard petlerden almak lazım. 50$'lık pack'i almayın zaten ben 30$'lık packten aldım, üstüne 23$'ı 3 tane pet'e harcadım indirimdelerken. looting eziyet çünkü. mobları 10'ar 10'ar kesiyorsun ileride grindlerken. tek tek çömel al, çömel al bayar. standard pet yetiyor zaten pet breeding baya whaleler için. petler account bound hem de. weight limit, inventory limit de bi f2p oyundaki gibi kısıtlı, questlerle inventory açılıyor biraz ama yine yeterli değil. ama millet çözüm olarak grinde giderken yola karavanlarını parkediyor, sonra loot'u karavana boşaltıyorsun dsdfg pvp yapmadım daha ama cash shoptaki kamuflaj pvp suiti çok etkili diyorlar. o da 29$ mı ne abv. hani ne kadar leş oyunlara para verdim, dayz'e falan. şu black desert'a harcadığım para helal olsun yani. çok keyif alıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Mart 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2016 yani wow'a verdiğin aylık ödeme gibi ayda buna ortalama 20$ falan verirsin gibi hani cosmetic işine falan da girersen bakalım biraz daha geçsinde bende başlamayı düşünüyorum iyice otursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar