Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 abi annen topiinde adresi vs var yaziosun connect diosun girio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Cok pis sovesim var bi zaman bulupta oyuna giremedim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 oyun bu geceki maceramızdan sonra 1 ay daha subscription kazandı hepimizden hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 detay verin ağzımın suyu aktı. not: hala çalışıyorum amk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 floki ile birlikte sizden sonra etrafta gezindik raat bi 10 gank yaptık. hatta en son 5-6 kişilik earth eledeki elemanlara daldık baya bi kapışma oldu rahat bi 15dakka filan ben öldüm floki öldü adamlar komple öldü tekrar geldiler filan sonunda tüm lootları topladık hemen dibindeki banka atttık. bu gece çok sağlam zevk aldık çok :9 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 bu akşam kısfmet ise geliyorum tosuncuklar. Düz taban şansım ile bütün lootları kaybetmeye hazır olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 dün çok uğraştık ya loot kaybetmeye, cidden denedik yani. loot kaybetcez diye soykırım yaptık. bijibijibiji. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 en iyi pvplerimi o arctic bear ve ice elementalların olduğu adada yapıyorum en kötü ölümlerimi de orada yaşıyorum benim için hayat orası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Mortis said: abi annen topiinde adresi vs var yaziosun connect diosun girio Senin o klanın adını ağzına alma hakkın yok hain kostok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 unholy banhammer yine almış 16 yiğidin canını hah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 ruslar cheat'i köklemiş. cheat army. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 bugün patch gelio mu? işyerindeyim bakamıorum forumlarda da bişi yazmamışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 yok gelmedi patch fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 gene hüsran zamanlara uyum konusunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 lan çok özledim oyunu işler birbirine girdi istanbula gelince böhü böhü :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 No life kahramanimiz anron no game olmus :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 şaka maka patch falan gelmedi... akıllara zarar abi adamlar, gerçekten atinadaki mekanlarını basıp adam akıllı dövmek gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 bandicam ayarladım bu akşam artık aksiyonlarımız hatıralarda kalmayacak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 bensiz yapilan kayitta lanetim coker uzerinize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 bu arada patch cumaya kalmış. - dungeonı getierecekler aksilik olmazsa bu cuma - 3. elementalist school için daha test edicez o haftaya kaldı gene diolar - cuma günkü patchte crashler için daha çok log yapacak şekilde ekleme yapacaklarmış (debug mode ?) kısacası hikaye gene büyük ihtmalle 2.sub hemen öncesinde school getirirler,bi tane daha dungeon öyle idare edicekler bikaç ay daha heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 çok komik ya abi adamlar ayakta silkiyorlar göz göre göre insan 2 doğru söyler 1 yalan söyler, bunlar hiç durmaksızın yalan söylüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 itiraf edin ben yokken hiç eğlenemediniz dün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 sunumum var bugün ona hazırlandım sonra da erken yattım ya uykum geldi. oynamadım doğru düzgün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 bende bugün yarın hardcore yardırayım diyorum ki haftasonu kafam rahat olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 gece bitane madenci kesip yattım 200 ore yatmadan önce eyi geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar