csubasi Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Yeni farkettim yazdiklarinizi . DF oynarken 1-2 hafta icinde unutamayacagim anilarim oldu , bazilarinda siz de varsiniz . *Ufacik tekneye 10 kisi kadar binmistik . afk balik tutan birini katlettiniz. sonra birkac kisi bize saldirinca herkes baska bir yere dagildi . *Binegim npcler tarafindan oldurulunce arkanizdan , 2 parca deri kiyafetle kosarken takimdan biri ' arkamizda adam var ' demisti . Ayni 8-9 kisilik takimi 3 warrior dagitmisti . *5-6 adam toplanip yarim saat binek ustunde kostuktan sonra parmak uclarimizin uzerinde bir tepeyi aşmiştik cok heyecanliydi . fire element spawninda player bulamamistik ! *YAglizenci nickli ve nicklerini hatirlamadigim birkac arkadasi sevmistim . *Hep ölsek de cok heyecanliydi ultima online tadinda pvpsi olan bir oyunda olmak . Df disinda önerin bana sandbox hemen gelirim. Baglanti sorunu yasadigim tek oyun oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xxbar Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 valla adrenalin konusunda güzel oyundur df,tıpkı senin değindiğin gibi ama işte artık benim bünyem bile kaldırmıyor o gerilimi,yorgunumum emenike..dingin yaşam,ohh mis..pavyona gitme deneyimi gibi...iyi ki gitmişiz/oynamışız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 mailing kasıyorlar deli gibi bakalım ne olacak, söz verme noktasından ileriye gidebilseler bari artık 2014 yılında doğru yöne girmişler : classları mixleme geliyor anladığım kadarıyla, sandbox character customization gibin, basma kalıptan çıkmak amaçlı siege ladder, catapult falan geliyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Custom Roles Drawing from Darkfall’s heritage we are introducing custom roles. Players can mix and match skills, boosters, and perks, to fully customize their combat role, enhancing sandbox character development. Armor sits on top of the whole system, affecting different skills in different ways, but blocking none. The endless combinations promote player freedom and the open ended experience. The introduction of Custom roles is our highest priority; expect to see them in game very soon. bunun için uzunbir post atmıştım foruma. her türlü roleu vs. i skilleri seçebilelim. armorların penaltyis vsolsun diye. yola gelmişler. pislikleeeer böyle olursa direkt hype yaratıp tekrar gelirim oyuna. zaten oyunun önündeki tek şey buydu. Sandbox elementlerini alıyorlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Yapmasınlar abi daha 2 gün önce çaresizlikten wow accountu açtım ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Level 90 boostlu falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 http://moarpowah.com/wp-content/uploads/2013/01/Hype-Train-TRAVIS-1.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 hahah merak etme kaan zaten bunu yapmaları bi yarım yıl falan alır. yapana kadar zaten sen WOwdan hatta üstüne 2 MMORPGden daha bayarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Oh tamam o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hypnotize Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Bu akşam başlıyomuyuz? asdasfga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Yeniden yardırılacakmış duyumları aldım geldim. Guide devamda ederim piç gibi kaldı bakıp bakıp üzülüyorum zaten asdasdasda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 bu oyuna verdigimiz parayi, kimden tahsil ediyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 abi sen ne zaman aldın oyunu, neden hiç görmedik seni asdasd dedikleri şeyleri "urgent" diye taglemişler, demek ki 3 aya falan gelir hehe, o zaman bakarık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 noldu başlıyor muyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 3 aya wildstar a saracaksınız yalan olur yalan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 wildstar sarmadı beni. buradaki kimseyi de saracağını sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 ben oynarım büyük ihtimal wildstar arada vakit geçirmelik en iyi themepark adayı (pve raidler, casual guild ortamı falan işte) darkfall oynayacak durumda değilim abi zaten işten dolayı ancak 6 ay, 1 yıl sonra fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 hep öyle derler. 1 topağa 3-5 ss e bakar valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 adshsuad o hype'ı yaratacak benim bebeğim başka kimse uğraşmaz sadasd kendimi kendimle güvenceye alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hypnotize Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 https://forums.darkfallonline.com/showthread.php?390190-Double-Prowess-Weekend! Gelmek içinde illa bingildagın hype trenini beklemeyin :) Ben gene yeni karakter açtım oynuyorum gelmek isteyen varsa beraberce güzel güzel oynarız, oyun fena deil güzel şeyler gelmiş daha oynanabilir yeni feat windowuna bayıldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 bir kaç Screen shot koysana feat ekranından interface den vs değişiklik varsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 selam, hala oynuor musun? bende arada casual takılmak için açtırabilirim belki biraz inceliyim. elderscrolls onlinedaki grindden doalyı oynayamadım Hypnotize said: https://forums.darkfallonline.com/showthread.php?390190-Double-Prowess-Weekend! Gelmek içinde illa bingildagın hype trenini beklemeyin :) Ben gene yeni karakter açtım oynuyorum gelmek isteyen varsa beraberce güzel güzel oynarız, oyun fena deil güzel şeyler gelmiş daha oynanabilir yeni feat windowuna bayıldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hypnotize Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Şu aralar finallerle boğuşuyorum pek giremiyorum oyuna. 1-2 haftaya rahatlarım oynamaya başlarım gene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 free trial week fln varmış denk gelseydim denerdim onları neyse eve gidince açtırayım bakalım bi ay takılırım en kötü. solo mu yoksa clan var mıydı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Annen Inc.'i Archeage'e bekliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar