Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 buradan devam arkadaşlar ^^ http://forum.paticik.com/read.php?83,6859304,page=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 efektif mod dedigin boyle olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 konu kitledi mutlu oldu. canım ya ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 imamizer said: konu kitledi mutlu. canım ya ^^ ahdsahahah bende bikac sacmalık yapayım da konu silsin iyice sevinsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 haha herifin haberi yoktu lan! gökhan senin küçük götünü yirim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Mortis said: buradan devam arkadaşlar ^^ http://forum.paticik.com/read.php?83,6859304,page=1 alan yetkilisi dediğin böyle olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 nice başlıklar v2'yi göremeden tozlu raflara kalkarken DARKFALL İSE TAM GAZ DEVAM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 profesyonel alan yönetiminin yarattığı fark ortada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Banhammer wave gelmiş dün. ANG'dan birini eklemişler ama bizim o akşam kovaladığımız adam yok lagswitch açan. işin kötüsü LA'dan 2 kişi var banlananların arasından. Bone Hunter ile daha dün pvp yaptık, enteresan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 OHOOOO o kadar hileci, mh ci, speedçi adamla aynı clanda mı olcaz şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Boşverin abi Annen en azından böyle pisliklere gebe değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=ijjYOQrYvSk adamın pvp'si izlerken gözlerimi neşterle oyasım geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 ben kendimi kötü saniyordum pvp konusunda ya daha beterleri de varmis hah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 en beğendiğim nokta 25 yard ötedeki adama great axe ile aim alıp attack vermesi boşluğa doğru belki fırlatacak diye heyecanlı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 ya onu bi yere kdar bende yapıyorum yüksek latencyi compensate etmek icin de bununki abarti ya bosa stamina harciyor adam hah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 bingildak said: Banhammer wave gelmiş dün. ANG'dan birini eklemişler ama bizim o akşam kovaladığımız adam yok lagswitch açan. işin kötüsü LA'dan 2 kişi var banlananların arasından. Bone Hunter ile daha dün pvp yaptık, enteresan. banlanan 1-2kişiyi hatırlıorum ganklemişti beni adiler, demek böyleymiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarumar Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 forumda fena shitstorm dönüyor her banlanan ağlamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 herif harbiden kullanmis ama avde iyi yakalamis As you can probably see on the DF Forums I have been banned for cheating. It is a genuine ban, I'm actually quite glad in a way that AV seem to have the capacity to catch things. The cheat I was using was a Radar Hack, I'm not going to name it because I don't want any other Why did I do it? Dunno really....I was just web browsing Darkfall sites and saw a mention in a forum of the Radar Hack and who made it. I had a look and purchased it...just used it sparingly while out harvesting nodes to be honest with you. I have had it for less than a week and got banned, so I bring this on myself - my account and character is gone, but more importantly so is my reputation... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 bone hunter mı yazmış bu dediklerini? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Bu akşam akıyor muyuz? günler sonra ilk defa boş olucam işten de içim kabardı şöyle 5-6 set versem rahatlasam süper olur. pvp'nin dibine vuralım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 ben 10 civarı online olabilirim, katılırım sizlere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 sizin mumble'a nasıl giricem ben? ilk defa LA ile kullandım baya özürlüyüm. geçen xeno verdi denedim denedim giremedim. register mi ne gerekiyor? cahala yardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Ben yokum bu akşam kız arkadaşım geliye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 vay arkadaş bizimde başımıza sosyallik dert oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar