coco Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 cempostaci said: kimse yardim beklemiyor orda bu arada destek bekliyor kalabalik istiyor direnis istiyor kime uzatsaniz yiyecek ya da icecek tesekkurler diyerek elindekileri cantasindakini gosteriyor zaten diyeceksiniz bana 1 hafta daha surer sonra kalabalik dagilir ve yikilir bir umit diyorum ben. olurda engel olursak bu yikima ileride cocuklarimizi gezdirir "bak burasi yikilacakti biz engel olduk. sabahladik el ele verdik tayyip denen dikdatore karsi geldik biber gazi pahasina" diyebiliriz. çöpe gitcek olsa bile ki öyle olmaz yine de orada olduğumuzun nacizane bir göstergesi bu, zaten hedef kitle de oraya bilinçle gelen insanlar değil cempostacı. ayrıca ümidin çok güzel, paylaşıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 bu yemek işinde benim içime kurt düştü, millet yolluyordur eminim. Ben atıyorum ısmarlasam iki pizza, götüreceklerinin garantisi var mı? Adamlar bakar hep oraya bi şeler gidiyor, sallar götürmez. Ne biliyim 20 sipariş alır 10 tane götürür. Kim kontrol edecek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 "Teksozhaber.com'da yer alan habere göre Taksim Meydanı Yayalaştırma Projesi ile ilgili koruma amaçlı 1/5000 ölçekli koruma amaçlı nazım imar planı ile 1/1000 ölçekli koruma amaçlı uygulama planı tadilatı, 2011 yılı Eylül Ayı Meclis toplantısının son birleşiminde oy birliği ile kabul edildi." http://www.dunyabulteni.net/?aType=haber&ArticleID=261686 Eylemi kimler savunuyor, neden ve niçin?Kimler bu işten nasıl pay alıyor?Zaten olacaklar yıllar önceden belliyken neden kimsenin sesi çıkmıyor da gecenin bi vakti yıktılar hesabına geliyor bu iş?Hiç bir dernek, vakıf vs... şu işleri takip etmiyor mu?Bu adamların bütün olayı eylem olunca gaz solumak mı arkadaş?Şu işler bu boyutlara ulaşmadan hukuki süreçlerle neden kimse hakkını aramaz?Yarın bu anlamsız eylemler silsilesi devam ederken gene birilerinin kafası yarılacak, gene birileri gaz solumaktan heder olacak...Bunun hesabını planı uygulayana mı keseceksin?Yoksa planlar yapılırken takip etmeyene, karşı durmayana mı?O vakıflardaki derneklerdeki avukatlar ne için çalışıyolar abi?Yada neden orada gönüllü bu adamlar?Gaz koklatmak için mi yoksa takip etmedikleri süreçlerden dolayı insanların aptal yerine konulup koyun sürüsü gibi polislerden cop yemesini seyretmek için mi? İşler olup bittikten sonra hadi örgütlenelimde şu işe bi takoz koyalım demek kolay olanı.Şu kadar adamı toplayıp şu işin hukuki boyutlarında görev versen, kaçı gelirde işin ucundan tutar?Yarın sınavı olup gitmeyecek bi sürü adam var şimdi orada.Sınavından feragat et ankarada dava var ona gel desen mesela?Yumurta kapıya dayandığında eşikten adım atıp ben bu yumurtayı kırmadan tutarım demek bizim işimiz. Ankarada metroyu yaptırmayan arkadaşlar davalarla işin yürümesine engel olan arkadaşlar, şu işleride takip etseniz, bunca genç dimağ aptal yerine konulup koyun gibi copla güdülmese. Ne hoş olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 bize ne chp'den? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Twitterda tanrıcc demin polis parkı bastı diye bir tweet geçti, başka bir yerde şu an birşey yok. Neler oluyor acaba https://twitter.com/tanricc/status/340272625538453505 edit: Şimdi de "polsi uyuyan direnişçileri uyandırıyor" geldi https://twitter.com/tanricc/status/340274151824715776 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 noldu yikabildiniz mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Polis girmeye hazırlanıyor sanırım, livestream http://www.ustream.tv/channel/pinarogun?utm_campaign=ustre-am& Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 protesto icin gidenler zaten parkin agzina sicti buyuk ihtimalle, ciktiklarinda gorucez zarari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 http://www.dha.com.tr/canli-yayin/ saldırmışlar yine. http://www.odatv.com/n.php?n=gezi-parki-yikiliyor-haydi-taksime-2805131200 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 http://img254.imageshack.us/img254/1240/screenshot20130531at507.png 3 yaralı varmış, duvar devrildi diyorlar da ne duvarı anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 oda tv'nin "son dakika: polisin müdahalesinden etkilenmemek için vatandaşların yöneldiği merdiven çöktü." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Biber gazından kaçmak isteyenler bi merdivenin korkuluğuna tırmanırken yıkıldı korkuluk üstlerine. Taştan baya ağır bi korkuluktu içim kalktı görüntüleri izlerken. Dhanın canlı yayında gösteriyor sanırım şuan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Cüce de gitmedi mi oraya ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 şu olay devletin acizliğini gösteriyor direk, yazık ya. ne hale getirmişler insanları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 http://www.livestream.com/revoltistanbul http://tks.ibb.gov.tr/ canlı gösteriyorlar burdan su an, digerleri gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 ne kadar çirkin bi ülke olduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 gittikçe artacak. bu kadar senedir lider partisin yani zaman içinde yapsalardı bu tip şeyleri daha çok verim alırlardı. bir anda yasak yasak yasak yasak yasak farkında mısınız bilmiyorum ama patlar hükümet sonraki seçimlerde umarım. insanlar delirecek çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 var bi aceleleri ki ittiriyolar demek ki, hayirlisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Taşkışla'nın da içine ediyorlar gördüğüm kadarıyla, finali olanlar yoktur umarım. Ordaki yol çalışması yeni bitmişti daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Finklorpeyniri said: gittikçe artacak. bu kadar senedir lider partisin yani zaman içinde yapsalardı bu tip şeyleri daha çok verim alırlardı. bir anda yasak yasak yasak yasak yasak farkında mısınız bilmiyorum ama patlar hükümet sonraki seçimlerde umarım. insanlar delirecek çünkü Olm adamların seçmenleri, şu görüntüleri zevkle izliyor. Her yasak haberinde orgazm oluyor. Oyları artmış bile olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 [quote= bir anda yasak yasak yasak yasak yasak farkında mısınız bilmiyorum ama patlar hükümet sonraki seçimlerde umarım. insanlar delirecek çünkü Mümkün değil, bundan sonra dürüst seçim yapamazlar. Halk ne oylarsa oylasın AKP tek başıa iktidar. Sonrada zaten savaş bahanesi seçimler iptal, dikta devam.... Geçti o iş tren çoktan kaçtı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 halkı dövüp parkları yıkıp avm yapılmasına şakşak tutulacak bir millet değildir artık ya. o kadar ölmedik sanki? gerçi ölmüş olabiliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 bir kişi ölmüş düzeltiyorum ölü yokmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 yine %45-55 aralığı oy ile tek başına iktidar olacak akp. daha 2 sene var seçimlere, peeeee neler neler olur da unutulur bu 2 senede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Finklorpeyniri
gerçi ölmüş olabiliriz
Sosyal ağlarda paylaş
Suark
bir kişi ölmüşdüzeltiyorum ölü yokmuş
Sosyal ağlarda paylaş
sabonis
Sosyal ağlarda paylaş