Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 http://i1.minus.com/ibb5piT52w6pwg.png Buradan bakarim dediklerim: Kimi no Iru Machi Servant x Service Gin no Saji Kamisama ni Inai Nichiyoubi WataMote Genshiken Nidaime Danganronpa Bos bir sezon gibi geldi bana. Hep izlemedigim seylerin yeni sezonlariyla dolu. Bakalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 said: daha çok monogatari http://i.imgur.com/IhFA7HY.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Kesin izlenecekler: -Monogatari -Genshiken Açıklama/Çizim/Stüdyo vs. sebepler yüzünden ilgimi çekenler: -Gen'ei o Kakeru Taiyou(Çizimi çok hoş) -Blood Lad(ilginç gibi) -Tokurei Sochi Dantai Stella Jo-Gakuin Koutou-ka C3-Bu (Cute girls with weapons animesi, kaçmaz) -Inu to Hasami wa Tsukaiyou(Güzele benziyor) -Danganronpa Kibou no Gakuen to Zetsubou to Koukousei (Game adaptationları pek sevmiyorum genelde ama mystery olarak gideri olabilir) -Kamisama no Inai Nichiyoubi(Konusu ilginç+ Madhouse) -Watashi ga Motenai no wa Dou Kangaete mo Omaera ga Warui! -Fate/kaleid liner Prisma Illya(wtf is this shit?!?!?) The World Only God Knows un da önceki sezonlarını izlemem lazım bi ara. Movieler de ilginç. Gerçi hep diyorum sonra üşenip izlemiyorum mal gibi kenarda duran 2 movie var izlemediğim ama olsun: -GitS -Gintama -AnoHana -KnK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 danganronpa gider bu sezon. geri kalani koca goz saldirisi. gerci bu da oyle. bi' de genshiken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 1- watashi ga motenai no wa dou kangaete mo omaera ga warui (EN ÇOK BUNU BEKLİYORUM ALLAM O KADAR SAŞMA Kİ KEYFİMDEN TAVANDA DOLANACĞAIM SANIRSAM) 2- kitakubu katsudou kiroku (aklı havada karakterler bekliyoum) 3-servant x service (şöyle bir slice of life gelse de görsek diyordumn) 4- tokurei sochi dantai stella jo-gakuin koutou-ka c3-bu (tfek müfek havaı tabanca) 5- kimi no iru machi 6- recorder to radoseru mi 7- kin-iro mosaic (çok emin değilim pek bir şey beklemiyorum) 8- blood lad (çok sikimsonik olacak gibi duruyor da yine de şans vereceğim) az buçuk neyi sevdiğimi çzömüş olanalr mangasını okuduklarından "bu sana gelmez hacı" diyecekleriniz var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Kimi no Iru Machi hakkinda supheliyim ben sadece. Mangasi cok kaliteli ama daha bitmedi. Bunlar kendi sonlarini filan uydurup batirmazlar umarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 monogatari iyi mi lan? sezona yetişmeme değer mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Klasik Shaft seviyorsan orgasmatic, benim gibi sevmiyorsan meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 eve gidince deneyeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 GENSHIKEN FROM PRODUCTION IG!!!!! http://i1.ytimg.com/i/p0R2WPZj51DJi7L9GdmLLg/mq1.jpg GITS arise, gintama movie, fate/zero cafe, oh my goddess & fairy tail ova http://www.beyondhollywood.com/uploads/2013/02/Ghost-in-the-Shell-Arise-TV-Series-600x324.jpg şahane sezon olacak. bir de ~monogatari var malum, el mahkum izlemeye http://www.nekomagic.net/figure_news/201106/gsc_kanbaru_suruga04.jpg tokurei sochi dantai~ görmek lazım, kon! gibi olursa pass, upotte gibi olursa izlenir. makai ouji'ye bakarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 filmler cidden cok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 filmleri çok beklemeyin onların çıkması sonra dvdye çıkması altyazı falan 1 yılı geçiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 kış ve ilkbahar sıçmık gibi geçti, umarım bunda iyi bişiler çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Borastus said: filmleri çok beklemeyin onların çıkması sonra dvdye çıkması altyazı falan 1 yılı geçiyor. festivale falan gelir belki burada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 yok ya çok zor anca miyazaki falan oynar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Borastus said: yok ya çok zor anca miyazaki falan oynar Festivalle Ankara'ya Gintama'nın filmi gelmişti. Sinema'da izlemiştim ingilizce altyazılıydı. O altyazının da altında küçük sinema perdesinden ayrı bir ekranda türkçe altyazı vardı. Ben ingilizce altyazıdan takip etmiştim. Sinemada dövüş sahnelerini falan izlemek harika olmuştu. Başlangıcı falan da salonda herkes gülüyor vs. Ben hepi topu 10-20 kişi anca olur diye düşünüyordum, salon nerdeyse tamamen doluydu. Yani filmler gelebilir ama küçük bir umut yani. Fakat gelince de çok güzel oluyor be. Bileti falan elim titreyerek almıştım ilk defa otaku gibi hissetmiştim kendimi. sayfa başının oyununa geldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 O değil de sonbaharda infinite stratos geri dönüyormuş. All my boners... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 vaperon said: O değil de sonbaharda infinite stratos geri dönüyormuş. All my boners... Nazi loli best girl. total qt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 kimi no rage geliyormus rage Rage RAGE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 oha çok mutlu oldum Kimi no iru machi! Genshiken 2 ve the world god only knowsun gelmesi de güzel onu da özlemiştik ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 geliyor http://www.youtube.com/watch?v=giiF11wydRs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 http://cdn-ak.f.st-hatena.com/images/fotolife/p/pema/20120215/20120215163710.jpg kanbaru wru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 abi NE ZAMAN BAŞLAYACAK YAZ SEZONU YA!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Monogatari ve Genshiken bu pazar başlıycak sanırım. Diğerlerini bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 pazara kadar kim bekleyecek :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar