Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Odama uçan hamamböceği girdi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Dün akşam duvarda gördüm kocaman birşey , elektik süpürgesiyle alayım dedim uçtu resmen yatağın altına gitti orada poşetler felan vardı, dün gece başka odaya yerleştim bu illet yüzünden. Az önce odaya girdim öldürürüm belki diye ancak tıkır tıkır sesler geliyor , kaşıntı tuttu beni of

Mesaj tarihi:
Haşereye düşman oldum. Hemen al böcek ilacı. Hemmen... rahatsızlığın boyutu kaşıntıdan evde duramamaya çıkıyor, acil müdahale et, derim.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Bir de manyak bunlar, oldurmeye calisinca uzerine saldirabiliyorlar. En iyisi odaya bir kedi ya da peygamberdevesi sal.
Mesaj tarihi:
bocek ilaci pek fayda etmiyor. tum odayi ilaclayip bir gun kadar kapali tutman lazim. yatmadan havalandirmayi unutma tabi.

ben esek arisinin elim kadar olanina raid kutusunu bosaltmistim, ben zehirlendim ona birsey olmadi.
Mesaj tarihi:
burada oldurmenin cesitli yollari var

http://ohmyapt.apartmentratings.com/how-to-kill-cockroaches.html#b

ben boraks kullanildigini duymustum. yurudugu yerlere serpiyorsun, susuzluktan kisa zamanda gidiyormus. eczanede veya aktarlarda var sanirim.
Mesaj tarihi:
uçan hamamböceği kadar üstün niteliklerle donatılmış bir canlı var mı ya? kalkmış bi de insanız, en komplike, gelişmiş canlıyız diye kendimizi avutuyoruz.

uçan hamamböceği yerde deli gibi hızlı zaten. üstüne uçabiliyor. radyasyon bile etki etmiyor. kafasını kopar bilmem kaç gün yaşıyor. hatta dinozorları bile gömmüş gelmiş günümüze.

meteor düşmüş oğlum meteor! adam şeyine sallamamış. hala camdan pencereden uçarak girip itlik yapıyor.

sizi bilmem ama ben saygı duyuyorum abi.
Mesaj tarihi:
Filmlerde hani bir sürü böcek adamın üstüne çıkıp öldürür ya.Orda adam zıpır zıpır zıplasa durmadan üstlerine basa basa bayasını öldürür ölmeden de kaçar gibi geliyor bana hep.Bi denesinler onu da izleyelim.
  • Yeni Oluştur...